• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Ojciec w żałobie..

Wyszukiwarka Forumowa:

Jimi Jama

Member
Buchów
0
Stało się najgorsze, dziś wielce zadowolony wskoczyłem na rower aby odwiedzić spot, zadbać co nieco i nacieszyć oko. Parkuje, odpalam papierosa i wchodzę w gąszcz do dziewczyn, nie mogłem uwierzyć w to co widzę a mianowicie nie było tam nic.. automaty 2x Mazar 1x WW 1x WR dostały nóg i po uciekały z ziemi. Wychodzi na to że moja pierwsza uprawa została zakończona, bez mojej wiedzy. Bardzo nie serdecznie pozdrawiam to gówno z parą nóg, przez które na marne poszło tyle ciężkiej pracy, tyle nadziei wiązałem z końcem, zresztą sami wiecie. Złodzieju jesteś szmatą.

Jadran

Member
Buchów
0
Zawsze trafi się taki sk***ysyn, który spie****i czyjąś pracę. Nie wiedziało o tym za dużo osób?

D

delete

Guest
Ja mialem podobnie. Na spocie 9xDieselRyder AF wchodze patrze a tam tylko dziurki odkopane a pomidorkow nie ma wg mnie to mogly byc dziki, niekoniecznie czlowiek :zjarany:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół