• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Oklapniety automazar

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
Witam panowie. Moje 2 dziewczynki potrzebuja waszej pomocy. Przebywaja w boxsie 35/50/160, temp w dzien 25-30 w nocy 18 do 22. wilgotnosc chyba w normie 60 procent. Od 2 dni maja oklapniete liscie, zwlaszcza te na topkach. podlane 2 razy plantonem k.
z gory dzieki za pomoc.
2012-07-27_15_22_18.jpg

2012-07-27_15_23_21.jpg

how high

Well-known member
Buchów
0
podlej woda z miodem tylko raz i nieduzo to powinno pomoc..

TRZYM SIE Z FARTEM

reddragon

Active member
Buchów
0
podlej woda z miodem tylko raz i nieduzo to powinno pomoc..

TRZYM SIE Z FARTEM
na jakiej podstawie stwierdziłeś że trzeba podlać miodem i przejdzie ...
przecież ewidentnie widać że ma za małe doniczki !!!!!!!!!!!!!!!!!

unnamed

Well-known member
Buchów
0
może już sie ścinka szykuje .....................:lol3:
zmień donice !! bo masz jakieś połtoralitrowe ( z tego co widac ) - po przesadzeniu spryskaj asachi - ładne gęste roślinki - jeszcze cośz tego będzie

G

Gość

Guest
pomidorki rosna w 5 cio litrowych doncach zrobionych z baniek po wodzie mineralnej wiec na automaty powinny takie byc ok. tez sie zastanawiam czy miod ma sens i doszedlem do wniosku ze im nie zaszkodzi i podlalem. jak narazie oddalilem je od zarowek bo ich prawie dotykaly. teraz sa jakies 15 cm od szczytow.
nie mam jak zmierzyc ph ziemi ale mysle ze jest ok bo na zewnatrz trzymam roslinke ktora do boxa nie weszla i wyglada na zdrowa.
dzieki za zainteresowanie. jutro wrzuce wiecej fotek.

WesolyWiesiek

Well-known member
Buchów
0
A wogole ja podlewales ostatnio ??Mi to wyglada na poczatki suchej ziemi albo braku telenu :)
Otwory na dole sa ??;p
Moze glupie pytanie ale czasem glupie bledy sie popelnia ;p

G

Gość

Guest
Sytuacja opanowana panowie. Pomidorki zowu biora sie za zycie :)
wystarczylo obnizyc temperature i zwiekszyc wilgotnosc.
wydaje mi sie ze przyczyną jest pogoda, na zewnatrz jest zbyt cieplo.

normal_DSCF1573.JPG

Samar

Well-known member
Buchów
0
-.- Pogoda na zewnątrz nie ma nic do warunków w boxie

C

Cweluch

Guest
samar...ma bo jak jedziesz na granicy 30 a na dworzu ***nie 32-35 c to w boxie automatycznie rosnie temp/spada wilgoc. dzis sam walcze bo cieplo w h*j nawilzacz podkrecilem.

bolczer

Well-known member
Buchów
0
-.- Pogoda na zewnątrz nie ma nic do warunków w boxie

a wlasnie ze tak gdy na dworzu mamy 30 stopni to i w pokoju jest goraco raczej . jak by pogoda nie miala wplywu na to co dzieje sie w pokoju np. w zime nie potrzebowal bys grzejnikow a w lato wiatrakow . gratulacje samar twojej wiedzy mniej ziola pal to moze zaczniesz racjonalnie myslec

G

Gość

Guest
No i stalo sie. roslinkom znowu oklapnely listki. moze to jakis niedobor. napewno nie sa przelane ani przenawozone. podlewam na przemian raz woda raz plantonem k.
w boxsie 27 stopni i 55 procent wilgotnosc.i swiatlo 24/0 bo nie mam wyloncznika czasowego. moze to ich tak meczy.
prosze o podpowiedzi chlopaki jak im pomoc.
roslinka ktora trzymam na zewnatrz ma sie swietnie moze 2 z boxa powinienem zostawic razem z nia.

DSCF1611.JPG

DSCF1610.JPG

DSCF1609.JPG

DSCF1608.JPG

DSCF1607.JPG

a to dziewczynka trzymana na zewnatrz od dwoch tygodni
DSCF1606.JPG

C

Cweluch

Guest
nie mozesz gnac 24/0. rosliny musza spac, automaty 20/4, femki 18/6 pozniej 12/12. to je meczy.

Samar

Well-known member
Buchów
0
a wlasnie ze tak gdy na dworzu mamy 30 stopni to i w pokoju jest goraco raczej . jak by pogoda nie miala wplywu na to co dzieje sie w pokoju np. w zime nie potrzebowal bys grzejnikow a w lato wiatrakow . gratulacje samar twojej wiedzy mniej ziola pal to moze zaczniesz racjonalnie myslec

Co Ty powiesz :D Ja ustalam sam warunki w boksie czy jest zima czy lato mam w boksie tyle ile potrzebuję temperatury w boksie samemu się wypracowuje warunki nie trzymam boksa w pokoju i nie mam takich problemów jak Wy na podwórku gorąco to w boksie rośnie temperatura ... Nie zanasz mnie to nie pie**ol czy mam palić dużo czy nie i że racjonalnie myśleć bo to potrafię a to że w zimie jest zimniej i isę włącza ogrzewanie w domu to żadna nowość

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół