akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Okradanie spotów

Wyszukiwarka Forumowa:

motylanoga

Well-known member
Buchów
1
[/COLOR]
tata też pewnie sadzi heheh

Matka by go za***ała =) o dobrego Ojca się dba, więc czasami jak się razem na ryby wybierzemy ściągnie buszka czy dwa, i to mówi, że za dużo. Chociaż czasami go kręcę na więcej (słabo to wychodzi), a kiedyś palił i zaciągał ilości niewyobrażalne bo przecież darmo to można :freak: Wydaje mi się, że przez to, że swoje już wyćpał i od***ał to go mniej ciągnie.

Havoc

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Widzialem kiedys kilka Hektarow marihuany i ani krzaka nie tknelem.
Tylko ze byla to przemyslowka.

Jano

Well-known member
Buchów
0
Widocznie słaby spot i kamerki też ch***wo skitrałeś. Ogólnie dałeś dupy po całości!
Wiesz jak spoty wygladaly? Bunkier z krzakow, wejscie wogole nie widoczne, trzeba bylo pelzac pod tarnina z 150-200 m, nie wiem jak ty ale ja tej roboty na odpie**** nie robie, nie jestem z pierwszej lapanki i spoty ocenialem na dlugie lata, jeden byl nawet ogrodzony siatka z mlodnikow. Typ musial mnie gdzies tam widziec bo z gory sie to nie rzucalo. Kamerki prawda nie byly jakos skitrane ale jak montowalem to pomyslalem ze jak ktos zauwazy kamere to sie zesra ze strachu, ze mu zdj zrobi i pojdzie sobie.
Moge powiedziec ze typ byl stary, okolo 50 lat i po ubiorze wygladal na jakiegos mysliwego.

H

Hard_triper

Guest
hahaha sie uśmiałem młodzieży rok w rok ten sam temat jak kevin w święta .... nie wiem czy wy wszyscy uprawiacie komercyjnie ? czy jak ,nikt już nie sadzi żeby mieć co zapalić ? byłem okradziony parę razy znaczy nie okradziony tylko ktoś sobie zerwał i zostawił kije :D i spoko kłade na to ... i śmieje się że pewnie następnego roku bardzo mu mnie brakowało snując domysły jego nieudolnych starań na własnych poletkach i wyobrażając sobie tego tępego ciula jak dyma co roku przez te chaszcze na to samo miejsce a tam lipa :lol3:

sds

Member
Buchów
1
Nie chce sie madrzyc ale proste urzadzenie jak fotopulapka za pare stowek rozwiazalo by 'problem' wiekszosci ludzi z tego tematu. Zreszta jak dla mnie to wogule nie ma sensu bawic sie w outdoor bez tego.

Problem w tym ze trzeba by potem kogos naprawde scigac na co wiekszosc (w tym ja) nie ma checi i jaj bo to nie takie proste jak w GTA.

K

kotmichau

Guest
ja się tak zastanawiam gdzie my żyjemy już ogłoszono kalifat europejski takie kary są w islamie... jakby wszyscy stosowali proste prawo 10 przykazań i 7 grzechów głównych, rodacy idą ciężkie czasy tylko w jedności siła Pozdro

najgorsze jest siebie oszukiwać
Co ty w ogóle piszesz ? Jak masz powołanie to idz krzepić serca człowiek ma moralność w sobie nie koniecznie trzeba iść według przykazań ale to już wolna wola nie zamierzam nikomu przeszkadzać w tym w co wierzy lub ( kogo?) to byłaby słabość. Sam do konca nigdy nie będe pewien ;)

P

pozitiv

Guest
kto okrada spoty ten bardzo potem cierpi. jesli zacznie to palic zlapie przemyslenia skąd to ma , a ukradł to więc nie bedzie to przyjemne bo można złapać bad trip po takim jaraniu.
nie kradnijcie - uprawiajcie marichuane sami.

MetalFan

Lubię żelazo
Weteran
Buchów
2
kto okrada spoty ten bardzo potem cierpi. jesli zacznie to palic zlapie przemyslenia skąd to ma , a ukradł to więc nie bedzie to przyjemne bo można złapać bad trip po takim jaraniu.
nie kradnijcie - uprawiajcie marichuane sami.

Taaaa wyrzuty sumienia... :D Dobre sobie :D Może 1% złodziejaszków po 1 kradzieży takie ma. Myślisz, że jakieś wyrzuty sumienia zrodzą się w takiej przećpanej bani? Nie oszukujmy się, kto uprawia ten przy paleniu czerpie podwójną radość, z jarania i tego, że taki dobry mu wyszedł temat. Kto nigdy nie uprawiał ten nie zna tego uczucia, żadne sumienie go nie rusza.

Może gdybyś tak każdemu złodziejowi szeptał do ucha, że jest wstrętną złodziejską gnidą, to może ruszyłoby go sumienie.

MetalFan

Lubię żelazo
Weteran
Buchów
2
a karma jest czy jej nie ma

Nie ma. Czytałem na jakimś portalu w jednym tygodniu 2 artykuły w odstępach kilkudniowych z których wynikało, że:
Komuś na spota wbił łepek i okradł zostawiając chyba 1 krzaka. Został złapany podczas przewozu krzaków do domu autem, oczywiście policja wyciągnęła z gościa, skąd ma. Policja przyczaiła się, a kiedy właściciel spota przyszedł, to nie dość, że zobaczył okradziony spot to jeszcze został powitany przez niebieskich panów radosnymi okrzykami "stój policja".

G

Guest

Guest
Nie chce sie madrzyc ale proste urzadzenie jak fotopulapka za pare stowek rozwiazalo by 'problem' wiekszosci ludzi z tego tematu. Zreszta jak dla mnie to wogule nie ma sensu bawic sie w outdoor bez tego.

Problem w tym ze trzeba by potem kogos naprawde scigac na co wiekszosc (w tym ja) nie ma checi i jaj bo to nie takie proste jak w GTA.

Nie chodzi o złodziei i uganianie sie za nimi , to zawsze moze zrobić ktoś inny :) , chodzi o pały przynajmniej dla mnie złodzieje to nic strasznego w sensie lepiej złodziej niż policjant , bo normalnie złodziej też jest godzien pogardy .

M

McOut

Guest
Nie ma. Czytałem na jakimś portalu w jednym tygodniu 2 artykuły w odstępach kilkudniowych z których wynikało, że:
Komuś na spota wbił łepek i okradł zostawiając chyba 1 krzaka. Został złapany podczas przewozu krzaków do domu autem, oczywiście policja wyciągnęła z gościa, skąd ma. Policja przyczaiła się, a kiedy właściciel spota przyszedł, to nie dość, że zobaczył okradziony spot to jeszcze został powitany przez niebieskich panów radosnymi okrzykami "stój policja".

Ooo kurcze, to fest XD Gdyby ktoś z lasy do mnie darł morde stać policja pierwsze co robisz wyrywasz dzide! Ogólnie, psiarskie z tego co wiem lubią teraz zastawiać swoje kamerki... Już mało który psiarz bawi się w czatowanie na chodowcę marihuaniry. Dlatego panowie zawsze trzeba się lepiej zabezpieczyć. Przed out zainwestować w kominiare i przed wejściem na spota obczaić czy nikogo w oddali nie ma (na grzyby jak coś w kominiarce raczej nie chodzisz....) \, zarzucasz work na łeb i dzida do krzaków na kucaka :D W tym roku ja tak będę robił, nie jet mi pisane iść przed sąd w tak młodym wieku xd

---------- Post Zaktualizowany 13:39 ---------- Data pierwszego postu 13:35 ----------

Nie chodzi o złodziei i uganianie sie za nimi , to zawsze moze zrobić ktoś inny :) , chodzi o pały przynajmniej dla mnie złodzieje to nic strasznego w sensie lepiej złodziej niż policjant , bo normalnie złodziej też jest godzien pogardy .

Co do złodziei fotopułapka jest elegancka.. W tamtym roku taki "koleżka" za***ał już oprawione ziółko z DOMKU!! Czaicie motyw? Wyczaił gdzie jest zioło i wpie****ił się tam, za***ał słoje i sotawił same badyle. Jak dowiedziałem się kto to był i miałem na to dowody to zaserwowalismy z ziomkami mu konkretną przejażdżkę do lasu :) No cóż, za głupotę się płaci nawet połamanymi paluszkami. Niech to jest przestroga dla tych którzy podpie****ają krzai, bo na początku jest fajnie masz ziółko za free i tak dalej i tak dalej ale potem jak wyjdzie na jaw ocb to zostaje już tylko płacz, lament i połamane niektóre kończyny :freak2:

5gFM

Well-known member
Buchów
1
Ooo kurcze, to fest XD Gdyby ktoś z lasy do mnie darł morde stać policja pierwsze co robisz wyrywasz dzide! Ogólnie, psiarskie z tego co wiem lubią teraz zastawiać swoje kamerki... Już mało który psiarz bawi się w czatowanie na chodowcę marihuaniry. Dlatego panowie zawsze trzeba się lepiej zabezpieczyć. Przed out zainwestować w kominiare i przed wejściem na spota obczaić czy nikogo w oddali nie ma (na grzyby jak coś w kominiarce raczej nie chodzisz....) \, zarzucasz work na łeb i dzida do krzaków na kucaka :D W tym roku ja tak będę robił, nie jet mi pisane iść przed sąd w tak młodym wieku xd

---------- Post Zaktualizowany 13:39 ---------- Data pierwszego postu 13:35 ----------

Co do złodziei fotopułapka jest elegancka.. W tamtym roku taki "koleżka" za***ał już oprawione ziółko z DOMKU!! Czaicie motyw? Wyczaił gdzie jest zioło i wpie****ił się tam, za***ał słoje i sotawił same badyle. Jak dowiedziałem się kto to był i miałem na to dowody to zaserwowalismy z ziomkami mu konkretną przejażdżkę do lasu :) No cóż, za głupotę się płaci nawet połamanymi paluszkami. Niech to jest przestroga dla tych którzy podpie****ają krzai, bo na początku jest fajnie masz ziółko za free i tak dalej i tak dalej ale potem jak wyjdzie na jaw ocb to zostaje już tylko płacz, lament i połamane niektóre kończyny :freak2:

w domu trzymał całe krzaki, a złodziej się w***ał do domu i zaczął je golić ze szczytów, zostawiając same łodygi, tak ? a potem wszedł kierowca autobusu i zaczął bić brawo ...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół