Ooo kurcze, to fest XD Gdyby ktoś z lasy do mnie darł morde stać policja pierwsze co robisz wyrywasz dzide! Ogólnie, psiarskie z tego co wiem lubią teraz zastawiać swoje kamerki... Już mało który psiarz bawi się w czatowanie na chodowcę marihuaniry. Dlatego panowie zawsze trzeba się lepiej zabezpieczyć. Przed out zainwestować w kominiare i przed wejściem na spota obczaić czy nikogo w oddali nie ma (na grzyby jak coś w kominiarce raczej nie chodzisz....) \, zarzucasz work na łeb i dzida do krzaków na kucaka

W tym roku ja tak będę robił, nie jet mi pisane iść przed sąd w tak młodym wieku xd
---------- Post Zaktualizowany 13:39 ---------- Data pierwszego postu 13:35 ----------
Co do złodziei fotopułapka jest elegancka.. W tamtym roku taki "koleżka" za***ał już oprawione ziółko z DOMKU!! Czaicie motyw? Wyczaił gdzie jest zioło i wpie****ił się tam, za***ał słoje i sotawił same badyle. Jak dowiedziałem się kto to był i miałem na to dowody to zaserwowalismy z ziomkami mu konkretną przejażdżkę do lasu

No cóż, za głupotę się płaci nawet połamanymi paluszkami. Niech to jest przestroga dla tych którzy podpie****ają krzai, bo na początku jest fajnie masz ziółko za free i tak dalej i tak dalej ale potem jak wyjdzie na jaw ocb to zostaje już tylko płacz, lament i połamane niektóre kończyny :freak2: