• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Okradanie spotów

Wyszukiwarka Forumowa:
I

isilven

Guest
HAHAHAHAHAH weź go ktoś zbanuj bo to nielegalne bycie takim farmazonem jest, 2 miesiące temu to on mógł Ciąć preflowery na automatach, no chyba że je ku**a w sniegu wysadzał

#

Obsługa forum
Administrator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
17,230
Odznaki
1
He went bananas...

ch***wy troll, nara, pozdrów Huberta i Siwego spod Łodzi.

lumenator

Well-known member
Buchów
1
He went bananas...

ch***wy troll, nara, pozdrów Huberta i Siwego spod Łodzi.
Eeee wiesz jak fajnie się to czyta! zero spójności, rydwany, siwi, gangerzy. Jak się upaliłem to lepsze niż Bobry Zombie albo rekiny ss.
Rzeczywiście naciął prefloverów albo w ogóle liście same kolorowy typek. Jakbym miał jakies duże poletko to do pandy by nie weszło nawet to co teraz mam poza tym raczej byłby pilnowany spot i żaden lamus z psem na spacerze nie dałby rady tam dojść PRZYPADKIEM

S

Sławuś z council estate.

Guest

weedelec

Member
Buchów
0
dużo by opowiadać.. 90% plonów mi skroili poczatek lipca automacik karzelek wyszlo by z niego moze 5g później koniec lipca skroili mi spota z automatami od beeboka 12 naprawde ladnych sztuk i teraz na poczatku wrzesnia o***ali mi sezonowego spota z tych najladniejszych reszte zostawili.. to ja je scialem zeby nie zostac z niczym otrymowalem porozwieszalem w piwnicy po 3 dniach schodze ktos tam wjechal i wszystko zawinal zostalo mi pare topkow ktore sobie odlozylem w domu :d ale to wszystko przez moj debilizm i lenistwo spoty blisko chaty niezbyt skampione a co do suszenia nie mialem innej opcji na drugi dzien ***alo nawet na klatce mimo mokrych recznikow przy drzwiach

CUBE

Well-known member
Weteran
Buchów
4,683
Odznaki
3
Czyli sam jests sobie winien, głupotą i lenistwem podarowłes komus mj
gratki

Gandi

Daddy Cool
Obsługa forum
Administrator
Weteran
Buchów
21,669
Odznaki
2
ok . . . watek podczyszczony . . . nowalijka zbanowany dożywotnio . . .

co jak co ale złodziejstwo i bezczelne cwaniactwo nie będzie tu tolerowane . . . :farao:

Konopioland

Lazy Bastard
Buchów
1
ok . . . watek podczyszczony . . . nowalijka zbanowany dożywotnio . . .

co jak co ale złodziejstwo i bezczelne cwaniactwo nie będzie tu tolerowane . . . :farao:

He,he!:freak:
Raczej frajerstwo<lol>
Sam napisal jak go wykroili z kilku spotów i chyba w napadzie bezsilności pokazał zdjęcie "tabliczki ostrzegawczej" ze swojego ostatniego, pozostałego jeszcze spota<piwofuck> Że niby kogoś innego.

Meksykanin89

Well-known member
Buchów
0
Mi kiedyś o***ali spota z 5 pół automatów , fajne palenie tam było i trochę nawet było ale pokazałem koledze , a kolega jakimś łebkom.
W każdym razie miałem ubaw , bo krzaki spryskane od dołu do góry tak Teldorem że roślina nie wydaliła i w łodydze po przełamaniu było tyle tego środka że nie miałem tego zamiaru ani palić ani sprzedawać , a te debile to jarały po ususzeniu na piecu....

Także życzę ku**om zdebilałym ażeby raka dostali płuc od głupoty.

Gonzo123

Well-known member
Buchów
0
Mi od***ano spota w wakacje. Lipiec/sierpień, piękna pogoda, idę podlać jak co kilka dni to czynilem. Szukam moich Diesli i szukam, a tu nic. Nawet zamaskowali dziury po korzeniach które odkryłem po 10 min szukania. Nie wiem jak tam dotarli. Środek zadupia, pola, krzaki 130 cm około wkoło. Być może po zapachu doszedł ktoś, nie wiem. :( a takie ładne 3 krzaczki były...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół