akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Old school - Skunk #1 od Sensi Seeds historia pisana na nowo

Wyszukiwarka Forumowa:

bikerponti

Well-known member
Buchów
0
:queen: Lecimy z tym tematem, ktoś chce się doinformować o pestkach - zapraszam tu http://sensiseeds.com/pl/nasiona-feminizowane/sensi-seeds/skunk-1-feminizowane

Trening jak widać na fotkach, było LST, supercropping a teraz siatka zagęszcza "bluszcz" :D

Nawóz Bio Bizz plus dobra ziemia i fotony z HPSa 400W.

Zapraszam :D

DSC_6387.JPG

DSC_6393.JPG

DSC_6397.JPG

---------- Post Zaktualizowany 19:39 ---------- Data pierwszego postu 19:35 ----------

DSC_6406.JPG

DSC_6408.JPG

DSC_6454.JPG

DSC_6783.JPG

DSC_6784.JPG

bikerponti

Well-known member
Buchów
0
Świerza porcja ziółek na trudy i "bule" dnia codziennego. :jaraczz:

DSC_6930.JPG

DSC_6924.JPG

DSC_6934.JPG

DSC_6927.JPG

DSC_6925.JPG

DSC_6922.JPG

---------- Post Zaktualizowany 23:23 ---------- Data pierwszego postu 19:54 ----------

DSC_6939.JPG

DSC_6937.JPG

Ostatnia edycja:

długi

Advanced Smoker
Weteran
Buchów
1,823
Odznaki
2
spoko te fotki ale mogl bys dodac normalne zdjecia roslinek bez zadnych bajerow wizualnych..

pozdro wariat

bikerponti

Well-known member
Buchów
0
Fotki są takie jak ja chcę żeby były. Jak mi się nie podobają lądują w koszu(najczęściej) a jak mi się podobają to mają szansę na ukazanie się innym :D Naprawdę trzeba się nagimnastykować by takie fotki uzyskać, nie można sobie wyjąć aparatu pstryk i już jest bo tak to właśnie wygląda 99% forum ;) Ja nikomu nie wytykam że nie umie robić zdjęć ale też nie mam absolutnie nic przeciwko rzeczowej krytyce :) Więc kolego Długi które bajery wizualne Ci się nie podobają?

Ogólnie zapraszam do wypowiedzi, ludzie jacyś nieśmiali ostatnio czy co :lol3:

długi

Advanced Smoker
Weteran
Buchów
1,823
Odznaki
2
napisalem..

spoko te fotki ale mogl bys dodac normalne zdjecia roslinek bez zadnych bajerow wizualnych..

nie napisalem ze mi sie nie podoba tylko chodzilo mi o to zebys zrobil zdjecie calej roslinki w boxie czy poza a nie same jakies listki z kolorowym tlem.. i nie mialem na mysli zadnej krytyki, poprostu to zle odebrales.
moim zdaniem to powinna byc fotorelacja nie jakas galeria zdolnosci fotograficznej.. tylko moje zdanie..ale robisz sobie co chcesz w swojej fotorelacji..
jol

bikerponti

Well-known member
Buchów
0
Aktoaktualizacja
DSC_7773.JPG

DSC_7769.JPG

DSC_7746.JPG

---------- Post Zaktualizowany 23:22 ---------- Data pierwszego postu 23:20 ----------

Git kolego Długi, sporo z nich nie jest tkniętych programem graficznym :D

bikerponti

Well-known member
Buchów
0
Ostatnie fotki z tego tyg - następny update za tydzień w sobotę - byle do "jesieni" - pozdro ogrodnicy, kto nie próbował - nie wie co traci! Wiadomo nie od dziś że warzywa z własnego ogródka to nie to samo co masówka z markietu <shiza> Kto by pomyślał że dwie pestki mogą dać tyle radości?? :jaraczz: Temperatura w boksie od 22st w nocy do 31 w dzień. Wilgotność od 60% w nocy do 35% w dzień... Po ostatnim fryzjerze zrobiło się mnóstwo małych listków. Teraz nic nie dotykam tylko leję!! Wodą z dodatkiem NPK 4-3-6 -a nie kijem... Dziewczyny nie narzekają więc.... Z fartem - pozdrawiamy :study:

DSC_7781.JPG

DSC_7777.JPG

DSC_7776.JPG

DSC_7774.JPG

bikerponti

Well-known member
Buchów
0
Kilka nowości do obejrzenia - jak się komuś nudzi :jaraczz:
DSC_7831.JPG

DSC_7821.JPG

DSC_7827.JPG

DSC_7810.JPG

DSC_7812.JPG

DSC_7802.JPG

OjciecTadeusz

Well-known member
Buchów
1
Ladne planty kolego, foty kozak jak najbardziej :D ja juz widzie te macra topeczkow :D

Pozdro

bikerponti

Well-known member
Buchów
0
Fotorelacja jest w Advanced z tego powodu że to nie są automaty. To chyba właściwy powód? Jeśli się mylę, poprawcie mnie :) Z dwóch krzaków jest(będzie) prawdziwy busz, niech rosną w siłę! Aktualizacje powinny się pojawiać co poniedziałek, zapraszam ogrodników w końcu to legenda, Skunk no1 zwycięzca pierwszego Cannabis Cup! <wodna>

blysku

Well-known member
Buchów
0
spoczko ziomek ci to rosnie ;] wrecz bym powiedzial ze strasznie zapier... ja nie mialem kfiatkow w 1 tygodniu flo ;] pozderki hehe

bikerponti

Well-known member
Buchów
0
Ja też nie miałem przez 7 dni od przełączenia na 12/12. Więc 1 tydzień kwitnienia liczę od pokazania się kwiatków. Na pewno gdy będzie miesiąc od przełączenia w tryb 12 napiszę o tym przy fotkach żeby każdy mógł porównać precyzyjnie! <coolpalacz>

bikerponti

Well-known member
Buchów
0
3 tydzień, czas na fotki bo szafa żyje własnym życiem :jaraczz:
DSC_8435.JPG

DSC_8433.JPG

DSC_8428.JPG

DSC_8427.JPG

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół