Olejek CBD - ktoś używa?

Wyszukiwarka Forumowa:

krist

Member
Buchów
0
Warto jest jeszcze poczytać sobie o działaniu karnozyny:
Niektóre badania sugerują, że karnozyna może mieć pewien potencjał ochronny przed chorobami neurodegeneracyjnymi, takimi jak choroba Alzheimera czy Parkinsona. Jednak potrzebne są dalsze badania, aby lepiej zrozumieć tę zależność.

Ostatnią edycję dokonał moderator:

wesoła_pestka

Well-known member
Buchów
411
Kolejny magiczny suplement, który nic nie da. Tym bardziej ,że zazwyczaj w takie specyfiki pchają się ludzie, którzy nie dbają o swoje zdrowie.
Przynajmniej w moim otoczeniu tak to wygląda, ktoś ch***wo się żywi, do tego alko. Mało snu i w ogóle ch***wy tryb zycia. Na nic nie ma siły i zamiast po prostu zmienić podejście to szuka suplementów, które mają mu pomóc nagle czuć się jak młody bóg.
A ze swojego doświadczenia dodam, że też brałem różne suplementy i witaminy i kompletnie nigdy nie czułem żadnej różnicy. Tak samo badania krwi się nie zmieniały w niczym to nie pomagało. Jedyną różnicę jaką poczułem to jak zacząłem lepiej się zywić. I moim zdaniem to podstawa dopóki ktoś nie żywi sie tak jak trzeba to te suplementy można o kant dupy rozbić.

BetonowyDaniel

Kocham Żula
Buchów
1,111
Odznaki
4
zamiast po prostu zmienić podejście to szuka suplementów, które mają mu pomóc nagle czuć się jak młody bóg.
tutaj to zasługa dobrego marketingu i reklam producentów ;)

Kwestia o jakich suplementach i na co mających pomóc mówimy jeszcze :) Jedne to pic na wodę a inne faktycznie działają/dają efekt.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

Góra Dół