akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Olejek Haszyszowy

Wyszukiwarka Forumowa:

d0d1

Well-known member
Buchów
1
Czy ktos wie jak zrobic olejek z ziola?

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Olejek haszyszowy to fajna rzecz ;) NAJLATWIEJSZA METODA I NAJFAJNIEJSZA to metoda za pomoca spirytusu i mixera i gotowania ;)

Scun ile okolo %thc moze miec olejek? slaby jest generalnie ale rozne sa opinie na ten tamat jak sadzisz?

sd

Well-known member
Buchów
20
Ten wyciągnięty przy pomocy butanu jest bardzo mocny o ile ziolo to byly dobre szczyty i dobrze też kopaly a ten za pomocą alkoholu to niewiem bo ma mnóstwo zanieczyszczeń

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Ale go sie gotuje kilka razy i odsącza i dalej gotuje.... watpie ze duzo zanieczyszczen...ale chodzi mi o olejek z samców !! zlisci samców zaluzmy olejek z 2 krzaków przuy pomocy spirytu :p heheponoc fajnie kopie :>

Dzidek

Well-known member
Buchów
0
Haha na dobry text ten z haszysz.za.pl ciekawe kto go tłumaczył??:p hehe

[ Dodano: 2005-12-28, 16:45 ]
aha no i olejek z samcow tez kopie ale wiesz im lepszy towar tym lepszy efekt końcowy ;) zrób z topów żeńskich a dopiero poczujesz moc ;) ale mozna robic i z lisci jaki i z meskich osobnikow :)

Dzidek

Well-known member
Buchów
0
oczywiscie :) nawet łodyg niektórzy używają:) nie wspominajac o meskich osobnikach :) ale 1 zasada-im lepszy towar tym lepszy produkt końcowy :)

B

bongosik

Guest
a mam pytanie czy olejek morzna przechowywać w szczykawkach?? (bez igieł :p )
tak chyba jest najoszczędniej poniewarz nic nie zostaje na ściankach pojemnika.

pozdro

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
takie pytanko czy latwo jest znalesc butan w sklepach ?

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
bongosik napisał:
a mam pytanie czy olejek morzna przechowywać w szczykawkach?? (bez igieł )
tak chyba jest najoszczędniej ponieważ nic nie zostaje na ściankach pojemnika.

pozdro

mozna najlepiej w szklanych takich szpitalnych (operacyjnych) sa bardzo szczelne i przede wszystkim sa takie z gwintowaną koncowka na ktora mozna nakrecic zaślepke :D mozna je znalezc w sklepach ze sprzetem medycznym

Heh zapomnialem dodac ... przechowojemy tylko w lodowce :thumright:

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Heh nie no to juz dla jaj napisalem skopcilem sie i leciala reklama kinder mlecznej kanapki ktora przechowujemy tylko w lodowce LOL :D za duzo jaram :thumleft: :tongue: :queen:

[ Dodano: 2006-09-08, 19:15 ]
Jest ktos zainteresowany filmikiem na ktorym pokazane jest jak robic olejek milego ogladania

http://www.youtube.com/watch?v=CXFx1xrs9CY

Ong_bak

Well-known member
Buchów
0
Ty, ciekawe czy dałoby radę wykorzystać taki olejek jako "napęd" do elektronicznego papierosa? Próbował ktoś? Chyba bym sobie kupił takiego szlugasa jakby to działało:pr:.

Miss Farmer

Active member
Buchów
0
Myślę że był bo to dobry pomysł ale nie wiem czy ten elektroniczny papieros ma odpowiednia teperature żeby wytrącić z olejku opary z zawartością thc <coolpalacz>

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół