• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Opóźniony rozwój???

Wyszukiwarka Forumowa:

luzak

Well-known member
Buchów
197
Witam. Mój no name ma ok 160 dni. Od maleńkości karmiłem go biohumusem i plantonem s. Gdy w połowie lipca przeszedł na flo zacząłem odżywiać go plantonem k.20.08 byłem na spocie aby opryskać go miedzianem bo pojawiły się początki pleśni na bocznych szczytach które prawdopodobnie nie mają dobrej cyrkulacji powietrza. Cztery kwiatki musiałem niestety upitolić.

Mam zatem do was pytanie czy moje maleństwo nie rozwija się oby za wolno jak na swój wiek ? Na pewno produkuje żywicę bo paluchy miałem pięknie poklejone jak usuwałem pleśniawkę ale czy kwiaty nie są za małe? Bo w ogóle nie są zbite...
U mnie ostatnio jest dosyć chłodnawo 18-22 stopnie i często pada deszcz więc to pewnie w dużym stopniu jest powód opóźnienia pomidorka.
Oto dzisiejsze fotki poglądowe:
https://www.forum.haszysz.com/solarr..._display_media
https://www.forum.haszysz.com/solarr..._display_media
Z fartem!

high head

Well-known member
Buchów
0
Dojdzie spokojnie, u mnie jeden holland's hope wcale jeszcze nie kwitnie i w takim momencie można się obawiać czegoś, w Twoim przypadku nie ma się co martwić:)

luzak

Well-known member
Buchów
197
dzięki za szybką odpowiedź, to mój pierwszy plant dużo się na nim nauczyłem i szkoda by było żeby się zmarnował. Podobno ma być piękna jesień więc mam nadzieję że jak go potrzymam do końca września /początku października to co nieco z niego zbiorę. Pozdrawiam.

The-Rolnik90

Well-known member
Buchów
0
Dojdzie spokojnie, u mnie jeden holland's hope wcale jeszcze nie kwitnie i w takim momencie można się obawiać czegoś, w Twoim przypadku nie ma się co martwić:)

Z tego co mi wiadomo to hh nie dochodzi u nas w polsce 1Love<wodna>

D

delete

Guest
Mialem Hh i gdyby nie to ze byl pedalem doszedlby w 100%.Podobnie jak ty zaobserwowalem opoznienie rozwoju.

Walther White

Well-known member
Buchów
0
the rolnik jak nie wiesz to nie pie**ol mu tutaj..Hh dochodzi w PL

grower2009

Well-known member
Buchów
0
ale jak wy wszystko wiecie hh dochodzi ale nie zawsze zalezy na jakie pheno trafi!

sid000

Well-known member
Buchów
0
To już jest na prawdę dużo pier.....hh nie dochodzi u nas ale przy dobrych warunkach i słońcu dochodzi w sumie tez trochę zależy od genów

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół