• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Opłaca się wysadzać?

Wyszukiwarka Forumowa:

TrickySwing

Well-known member
Buchów
0
Witam. Mam jedno gratisowe nasionko Blue White x Canadian i w sumie wysadziłbym je gdzieś na out. Tylko pytanie czy to ma jeszcze teraz sens?

Phnom

#support
Weteran
Buchów
1,689
Odznaki
3
A co chcesz 12/12 jechać ?

Nie dojdą już

TrickySwing

Well-known member
Buchów
0
Dzięki, pytam bo na in zamówiłem i dostałem coś co rośnie na 2 metry. To myślałem żeby na ogródek walnąć. Dzięki. ;)

---------- Aktualizacja posta 15:56 ---------- Czas poprzedniego posta 15:55 ----------

W sensie w gratisie dostałem :D

D

delete

Guest
Dzięki, pytam bo na in zamówiłem i dostałem coś co rośnie na 2 metry.
Masz jakiekolwiek pojęcie o uprawie? Nie wydaj mi się. Pestki na IN do ogródka a pod lampą plant po 2m. To Ty jesteś Panem i władcą w swoim namiocie; wyrosną jak chcesz; 2,0m hehhe. Nie wiem czy sa boxy o wysokości 2,5m.
Temat do kosza!

TrickySwing

Well-known member
Buchów
0
Pojęcie mam jako takie czysto teoretycznie jeśli o in chodzi, jednak jestem początkującym. Teraz sadzę w PCBoxie jednego AK47 AF Fem, a dostałem w gratisie tę odmianę i czytałem to wysokościowo wyciąga to 150-250cm. A boxa mam 49. Dlatego wątpię żeby wsadzanie tego tam miało sens. :)

NewHope

Well-known member
Buchów
0
Na IN sam stymulujesz wielkosc rosliny poprzez fotoperiod. Wlaczasz weg 18/6 jak Ci urosnie na taka wielkosc jaka chcesz przelaczasz na 12/12 i tyle. PROSTE NIE? :] Czytaj a pozniej zadawaj takie banalne pytania. <peace>

Wiem ze rosna na flo tu sie z Toba zgodze :)
Ile ściąłeś własnych roślin?
Jeszcze zadnej ale niedlugo cos moze sie uda .
Głupia dyskusja o banalnych podstawach
Masz racje wiec nie bede jej dalej ciagnal :D

Ostatnia edycja:
D

delete

Guest
Wlaczasz weg 18/6 jak Ci urosnie na taka wielkosc jaka chcesz przelaczasz na 12/12 i tyle. PROSTE NIE?
Wcale nie takie proste. Ile ściąłeś własnych roślin? Myślisz, że na flo rośliny nie rosną?
Głupia dyskusja o banalnych podstawach :p

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół