• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Opłaciłem OC po 13-stu dniach

Wyszukiwarka Forumowa:

PanPłaski

New member
Buchów
0
Witam Wszystkich

z racji,że śledze troche temat,postanowiłem zapytać się też was, sprawa wygląda tak, że dopiero dziś opłaciłem OC samochodu, a skończyło się 8 stycznia.

Dodam, że samochod był kupowany pare miesiecy temu z ważnym OC.

Wszystkie strony internetowe piszą , że jesli od 4 do 14 dni nie zostanie opłacone OC jest grzywna 2,8 tysiecy.
Do tej pory nie dostałem żadnego listu zeby cos zapłacic. Czytałem tez ze jest szansa ze te UFG może nie zauważyc tego spoznienia.
Dziś ubezpieczyciel powiedział ze jak chce uniknąc kary to moge napisac umowe sprzedazy samochodu na jakiegos ukrainca i zaniesc papiery to wydzialu komunikacji.
I teraz nie wiem czy pisać sie na te nielegalne sprzedaze samochodu na ukrainca czy czekać na list do zapłaty.
Pozdrawiam growerów :)

GardenicPower

( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Weteran
Buchów
2,051
Odznaki
1
Jak sie spozniles to dojda predzej czy pozniej. nie 2.8 tylko piatka.
Przez dluzszy czas byl myk, ze ubezpieczyciel mial obowiazek przedluzyc OC z automatu jesli nie bylo z Twojej strony informacji, ze zmieniasz ubezpieczyciela. Jesli cos sie zmienilo, to zadzwon do ubezpieczyciela czy moga wystawic z wsteczna data OC. Taka sytuacje mialem tylko raz i raz sie udalo wiec ciezko mi powiedzic czy to norma czy mily pan po drugej stronie sluchawki.
Btw bylo zalozyc konto na jakims e-prawnik czy forumprawne a nie forum dla bandytow uprawiajacych smiercionosny narkotyk.

AngryBeards

Well-known member
Weteran
Buchów
504
Odznaki
1
UFG po czasie wysle Ci pisemko, teraz jest juz wiecej niz 5 kola bo placa minimalna sie zwiekszyla wiec i to poszlo o pare ziko w gore.

L.a.m.a.

KEBABA BYM ZJADŁ
Weteran
Buchów
1,017
Odznaki
3
Nic się nie przejmuj. Musiałby cię ktoś pod***ać żebyś dostał karę. Ja swojego grata wypowiedziałem oc już z 4-5 lat temu i nie opłacam od tamtej pory. Cichosza
A gdyby już się zdarzył ktoś życzliwy to "spóźnienie" do około 60 dni da się z tego łatwo wykręcić

Beasto

Ujarany cały dzień
Weteran
Buchów
11,337
Odznaki
10
O ku**a, to się ciekawostki dowiedziałem, a samochód mam od kilku lat. Ale chu*nia xD Plus dla OP-a za założenie tematu tutaj ;)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół