Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Jeśli ktoś udzielił Ci dobrej porady (szczegołnie chodzi o dział hodowla) to przyznaj mu punkt przyciskiem pomógł. Bedzie wiadomo kto sie udziela najwięcej na forum i daje najwięcej dobrych porad.
teraz dopiero sprawdziłem punkty może przydzielac osoba która załozyła temat osobie która pomogła dla innych przycisk jest niewidoczny. Tak więc jesli ktos załozy temat z jakims pytaniem to ten ktos będzie mógł przydzielać punkty za pomoc.
ja uwazam ze ten przycisk "Pomogl" to taki troche nie wypal bo mozna latwo sobie je nabic i niektorzy maja ten punkt za nic tak naprawde jak u niektorych przeczytalem za co je dostali ale mozna sie w ten guziczek pobawic. Mam pytanko co oznacza to HPhealth points) EP...?) EXPexpensive points) i jak sie to zdobywa i wogole przydal by sie post gdzie jest wszystko opisane co i jak sie robi na forum tylko kto to zrobi :roll:
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.