• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Opcja: Pomógł

Wyszukiwarka Forumowa:

growmen

Well-known member
Buchów
0
Jeśli ktoś udzielił Ci dobrej porady (szczegołnie chodzi o dział hodowla) to przyznaj mu punkt przyciskiem pomógł. Bedzie wiadomo kto sie udziela najwięcej na forum i daje najwięcej dobrych porad.

growmen

Well-known member
Buchów
0
teraz dopiero sprawdziłem :) punkty może przydzielac osoba która załozyła temat osobie która pomogła dla innych przycisk jest niewidoczny. Tak więc jesli ktos załozy temat z jakims pytaniem to ten ktos :) będzie mógł przydzielać punkty za pomoc.

1

19(L)16

Guest
hehe niezle, to mozna jeszcze ustalic jakies rangi dla ludzi ktorzy beda mieli najwiecej ptk to wtedy zmobilizuje do udzielania sie :)

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
moim zdaniem takie cos nie przejdzie.... niewiem czemu... po prostu nie

Jendrol

Well-known member
Buchów
2
BiaLy_MiS, jak narazie tylko ty chyba masz punkt z tyego pomogl, wiec nie zrzedz ;)
hehe ciekawy pomysl, pozdro!

MaoVi

Well-known member
Buchów
0
ja uwazam ze ten przycisk "Pomogl" to taki troche nie wypal bo mozna latwo sobie je nabic i niektorzy maja ten punkt za nic tak naprawde jak u niektorych przeczytalem za co je dostali ale mozna sie w ten guziczek pobawic. Mam pytanko co oznacza to HP:(health points) EP:(...?) EXP:(expensive points) i jak sie to zdobywa i wogole przydal by sie post gdzie jest wszystko opisane co i jak sie robi na forum tylko kto to zrobi :roll:

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
2
ja dostałem puntka raz bo wytłumaczeyłem jednemu ziomkowi ze trichomow nie kupi sklepie :D

MaoVi

Well-known member
Buchów
0
:lol: :lol: a ja myslalem ze jestem na tym forum lamka i nic nie wiem o ziole (przynajmniej o jego hodowli) :mrgreen:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół