akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Opeen Seed - oszuści

• Autor wątku Synek z zawodu
  • Data rozpoczęcia
Wyszukiwarka Forumowa:

Wkrzaki

Well-known member
Buchów
0
A tu znowu dymy, ku**a ludzie dajcie juz spokój:D
Temu kto nie wywiazal sie z warunkow Os'a odpowiednia odznaka i koniec tematu.
Ja zawsse podaje swoj adres tylko dane siostry i wszystko dochodzi, suk na chacie tez nie mialem no iprucz tego co do starego wpadaja :pr:

Dragon

Well-known member
Weteran
Buchów
1,565
Dawać im pyte za to ze ludziom planty nie dojdą hi hip hura hura hura.

S

Sławuś z council estate.

Guest
Jak i Marmolade tak samo Ice zasługują na karnego kut*sa i tyle w temacie...
Moderatorzy a prostego OS nie potrafia doprowadzić do konca, próboja robić z nas debili i wmawiają że to poczta zawiniła,smiech na sali :)

Ice od kiedy to przekazujemy swoje OSy osoba trzecim, trzeba przyznać za grosz w Tobie profesjonalisty a taki wyszczekany na SB jestes:)

Od kiedy nie mieszkam w Polsce i nie zamierzam płacić za 20 listów.

Tak, dostajesz ostrzeżenie za głupie kłapanie paszczęką a każdy kolejny idiota który jeszcze się odezwie na ten temat żeby zaistnieć dostanie bana. Temat OSa z durbanami uznaję za zakończony.

B

bonger

Guest
Kiedyś marmolada już mi obiecała pestki za zamieszanie z konkursem kulinarnym. Niestety nie zostały wysłane. Wcześniej o tym nie pisałem bo nie chciałem się żalić , ale tym razem może rzuci to nowym światłem na kryształowość Pani Moderator

deprech

Well-known member
Buchów
0
Hej, nikogo strony w tym konflikcie nie trzymam, gdyż w nim nie uczestniczę. Chciałbym jednak moze złagodzić to co tu sie dzieje, gdyż szkoda tworzyć konflikty bezpodstawnie.

Pierwszym co trzeba zrobic, to zmienic regulamin OS w którym powinno znajdować sie, ze:
1) jeżeli chcesz byc pewien otrzymania nasion to zgadzasz sie na otrzymanie listu poleconego który nie jest bezpieczny
2) jeżeli chcesz podac adres bezpieczny to zgadzasz sie z tym, ze nasiona mogą nie dotrzeć z winy przewoźnika.

Następne: ostrzeżenie które otrzymał shen long powinno byc usunięte a zamiast tego powinno byc wytłumaczone na PW co mogło byc przyczyna i czy mozna to jakos inaczej rozwiązać. Jestem pewien, ze administracja stanie na wysokości i zadba o tych którzy sie awanturują.

Najwazniejsze to trzeba wprowadzić funkcje: odwołaj sie od ostrzeżenia, gdzie bedzie mozna wyjaśnić swoje zażalenie a dwóch innych moderatorów nie biorących udziału w sprawie rozstrzygną na czyja korzyść jest werdykt.

A teraz tak od siebie, czy warto sie upominać o odznakę dla kogos który jak widac zasłużył sobie ma tym forum? Nawet gdyby to było prawda i Ice zalecił by w chuya to z racji w/w zasług ... powinno sie darować.

Ale zauważcie rowniez to, ze zawsze sa jakies problemy gdy ludzie mogą otrzymać cos za darmo.

Nie wiem co tu napisac, bo nie chce stać za żadna ze stron tego boju . Zapomnijcie o tym co było :) ...

...a i moze jak przestaniecie sie doczepiać do modow, oni to dostrzega to i wyślą jakies nasionko inne ( zaproponują czy chcecie przetestować )

Moim zdaniem na tym forum mozna duzo wiecej ... I modowie na to pozwalają, ale do czasu :)

Pozdrawiam, jeśli cos jest nieczytelne to sorry bo juz zasypiam.

F

fan

Guest
Aha, oprócz banów dostaniecie jeszcze odznaki oszustów OSowych za próbę wyłudzenia kolejnych nasion po otrzymaniu przesyłek o których wiem że Marmolada je wysłała.

*śmieje się wesoło*

Jeszcze coś do dodania?
Nie no teraz to mnie zaczynasz wk***iac i obrazasz.,przesadzasz.Usun ten caly spam i zakonczcie te spiny bo do niczego nie prowadza..

S

Sławuś z council estate.

Guest
Już zakończone chyba że ktoś jeszcze chce oskarżać uczciwych ludzi o oszustwa i pouczać moderację jak ma sie zajmować tym forum.

Kiedyś marmolada już mi obiecała pestki za zamieszanie z konkursem kulinarnym. Niestety nie zostały wysłane. Wcześniej o tym nie pisałem bo nie chciałem się żalić , ale tym razem może rzuci to nowym światłem na kryształowość Pani Moderator

Wyjaśniaj to z nią.

S

Sandał Jezusa Chrystusa

Guest
[*] Ku pamięci Shen Longa 2014-2015.

Uczcijmy jego wkład na forum minutą ciszy.

deprech

Well-known member
Buchów
0
[*] zapalam świeczkę, niech jego dusza spoczywa w czystości

Ps. Tak wojował ten shen i tak szybko zgasł

S

Sławuś z council estate.

Guest
Niech żywi nie traca nadziei.
Pozdejmuję im te bany jutro i mam nadzieję że się w głowach chłopakom przejaśni i przestaną pier***ić bez sensu.

deprech

Well-known member
Buchów
0
Bóg kiedys powiedział, ze nawet potępiony ma prawo sie nawrócić.

Na tym forum czynią sie same cuda :)

My zwykli śmiertelnicy nigdy tego nie zrozumiemy

T

THCLORD

Guest
super dziekuje za zdjecie bana o laskawco ale jak tak ma byc na forum to mnie juz nie interesuje tu zadne wrzucanie poradnikow ani robienie os dowidzenia

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół