akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

OPEN SEED 2006 !!!

Wyszukiwarka Forumowa:
S

SZALONY KNOB

Guest
A hu*a nieprzekonywujonco referat mialem jenonc czy co sprawiedliwosc musi jakas byc :)

Tralaliński

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Czemu niezałapałem sie na nasionka a wysłałem maila zaraz na początku akcji a
maria chodupska sie zalapala a wedlug jej postu dala zgloszenie o Wczoraj 22:49 a ja dalem wczesniej i jakos sie diedostalem cos mi to niepasuje.
to nie jest kto pierwszy ten lepszy tylko:
Jak otrzymać nasiona?
Wystarczy się zgłosić na adres: xxxxxxl, podając swój login z forum.haszysz.com oraz napisać krótką notkę dlaczego to właśnie Ty powinieneś otrzymać nasiona.

S

SZALONY KNOB

Guest
Jkie daj nasiona jest napisane "jesli masz" to niejest konieczne

depres15

Well-known member
Buchów
0
fajniutko :) zalapalem sie :cheers: :cheers: :cheers: peeeaaaaccceeee

quakemind

Partner forum.haszysz.com
Weteran
Buchów
474
SZALONY KNOB napisał:
Czemu niezałapałem sie na nasionka a wysłałem maila zaraz na początku akcji a
maria chodupska sie zalapala a wedlug jej postu dala zgloszenie o Wczoraj 22:49 a ja dalem wczesniej i jakos sie diedostalem cos mi to niepasuje.

Napisz maila jeszcze raz. dostaniesz siona

farmer zibi

Active member
Buchów
0
A o mnie to chyba zapomnial quakemind. Tez szybciutko wyslalem maila. Kolo 22. Zalapalem sie czy nie? :-( Ten kto zalapal sie na sinka dostaje maila zwrotnego? Jak to jest?

P

pawel_7

Guest
Jeśli decydowała kolejność zgłoszeń to czemu ja nie dostałem? Wysłaem maila godzinę po ogłoszeniu akcji? Może się myle i nie decydowała kolejność zgłoszeń? :scratch:

przod

Member
Buchów
0
Ludzie doszanujcie tego człowieka, za darmo nasionka rozdaje, napisal w ogloszeniu ze trza napisac notatke dlaczego maja isc do ciebie, a wiec to jego widzimisie komu wysle komu nie i ma do tego prawo, nie rubcie boruty,

kłejk niech Ci pan Bóg wynagrodzi

quakemind

Partner forum.haszysz.com
Weteran
Buchów
474
rozdanie polegalo na kolejnosci zgloszen, z pominieciem osob nowych, osob z bardzo mala iloscia postow i osob ktore na forum przesiedzialy bardzo malo. Spowodowane bylo to tym ze lepiej rozdac stalym bywalcom forum niz nowym osoba. Byly tez takie osoby ktore zalozyly konto i wysylalaly prosbe o nasiona.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół