akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

OPEN SEED 2006 !!!

Wyszukiwarka Forumowa:

quakemind

Partner forum.haszysz.com
Weteran
Buchów
474
maria chodupska napisał:
dlaczego cytujecie słowa ze strony drugiej... kliknijcie na jedynkę (pod ostatnim postem macie "idź do strony", i klikacie w ten szary kwadracik z czarną jedyneczką)...
jeżeli kolega wysłał godzinę po ogłoszeniu o akcji, to nie wiedział, że decyduje kolejność zgłoszeń (bo to zostało ogłoszone duuuuuuuuuuużo później)... powinien uzasadnić, dlaczego to on powinien je dostać...

jak pisalem pominiete zostaly osoby z mala iloscia postow i mala iloscia godzin spedzonych na forum

Młody

Well-known member
Buchów
0
Super akcja, pozdrawiam. Jah bless
ps. Prawidłowo, nie ślij byle komu bo zmarnujesz pechy tylko

Bartoneee

Well-known member
Buchów
0
Ej koles z dobrej woli rozdaje nasiona, a wy jeszcze narzekacie "czemu ja nie dostalem??!!" "czemu on dostał on, a nie ja!!" LUDZIE to sa nasiona Queka i on decyduje kto dostanie, a kto nie...

Byczek

Well-known member
Buchów
0
Kiedy podasz dane przesyłki? Bo doszedł do mnie mail tylko o tym, że wygrałem, a adresu jeszcze nie otrzymałem

Byczek

Well-known member
Buchów
0
Tyle to ja wiem. Jutro ide na poczte, więc się pytam tylko kiedy :rendeer:

quakemind

Weteran
Buchów
474
prosze cierpliwie czekac na maila z adresem, podawany bedzie etapami, nie chce w skrzynce od razu 30 listow :)

depres15

Well-known member
Buchów
0
Nio ja tez czekam ;)mysle ze pujdzie wszycho zgodnie z planem ;);)peace

quakemind

Weteran
Buchów
474
2/3 biorachych udzial w akcji zostala powiadomiona, ostatnia grupa zostanie powiadomiona mniej wiecej we wtorek. Listy prosze wysylac mozliwie jak najszybciej. :) pozdrawiam

quakemind

Weteran
Buchów
474
Wszystkim uczestniczacym w akcji rozeslalem dane, jesli dostal ktos maila ze zalapal sie na openseed a nie dostal maila z danymi do wysylki prosze o kontakt.

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
no cóż , szkoda ze sie załapałem, tak to już jest. quakemind, dałeś bardzo dużo paczek, spoko z ciebie ziomal :)

quakemind

Weteran
Buchów
474
moje drogie panie prosze przesyłać karteczki z nickami! dużo osob z was tego nie zrobilo a powinno, nie wyslac nasion? :albino: :flower:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół