nasiona marihuany

Open Seed '24 - CUBE Seeds

Wyszukiwarka Forumowa:

krkjp1

Well-known member
Buchów
3
Jako że szevo rezygnuje może się załapie? Xd

kaszel

Well-known member
Buchów
171
Paka odebrana:) dziękuję pestkomania za pestki od cube, które otrzymałem za 3 miejsce w konkursie Ryjecznego człowieka. Pozdro 🤚
IMG_20240620_131853.jpg

kameleonsen

szedł sasza suchą szosą
Buchów
1,140
Odznaki
4
Załapie się jeszcze mimo że jestem przeterminowany? :)
Fasty zdążyły by jeszcze dojść na dworze, a akurat zwierzęta zrobiły swoje i jest miejsce :)

small_guy

Well-known member
Buchów
153
Odznaki
4
Też chętny jestem jak jest możliwość, od dwóch kolegów z forum co dostałem pestki to jedna wyszła z ziemi - kiełkowane bezpośrednio w glebie out i zgniły pewnie. Teraz jestem w trakcie dosadzania małej ilości już normalnie kiełkując i z chęcią dorzuciłbym coś. :)

LukaszLDZ

Well-known member
Buchów
247
Odznaki
1
No właśnie sam jestem ciekaw. Czy u Was też takie duże wyszły? Posadziłem parę odmian dość partyzancko bo miejscówka spalona ...parę sztuk auto purple punch, grilla glue auto i kum zuat. Też mnie zastanawia co jest co bo parę sztuk jest po prostu wyraźnie większych ok 150-170cm i tak jakby dopiero z indukcji wyszły. Reszta niska ok 80cm i już oblepiona dobrze pąkami.

simba

Well-known member
Weteran
Buchów
1,770
Odznaki
2
Ma może ktoś z was jakieś foty tego Purple Punch i kum zuat?

Ostatnia edycja:

LukaszLDZ

Well-known member
Buchów
247
Odznaki
1
Ma może ktoś z was jakieś foty tego Purple Punch i kum zuat?
Może uda mi się cos ustrzelić dziś jutro. Wiem że jest odmiana która jest po prostu znacznie wyższa i większa niż pozostałe które posadziłem. Wygląda jak pełnoprawny sezon ;) jestem ciekawy co to jest. Reszta mniejsza zdecydowanie jak mówiłem i już kwitnie dawno.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół