akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Open Seeds Auto FEM by Space Craft

Wyszukiwarka Forumowa:

WeedFarma

Partner forum.haszysz.com
Buchów
390
Odznaki
1
Cześć ekipa,

W ramach inicjatywy OPEN SEEDS mam dla Was małe rozdanie – 8 pakietów autoflowerów feminizowanych, po 5 nasion w każdym.

Chcemy, żeby te geny trafiły do osób, które faktycznie coś uprawiają i potrafią to dobrze pokazać społeczności, dlatego są drobne warunki uczestnictwa 👇

Warunki udziału:
  • minimum 2 zakończone i udokumentowane uprawy na forum,
  • staż na forum powyżej roku,
  • zobowiązanie do zrobienia fotorelacji z uprawy otrzymanych nasion.

Do rozdania są trzy autorskie krzyżówki:
  1. Green Ice Cheese – (Green Gelato Auto – Fastbuds × Northern Cheese Haze Auto – Mephisto Genetics)​
  2. Orange Minty Cookies – (Orange Cookies Auto – Tastebudz × Chocolate Mint OG – Humboldt Seeds Organization)​
  3. Northern Minty Cheese – (Northern Cheese Haze – Mephisto Genetics × Chocolate Mint OG – Humboldt Seeds Organization)​

Każdy z 8 wybranych uczestników otrzyma pakiet 5 nasion AUTO. ( To ja wybiorę jaka odmiana trafi do Ciebie )

Jak się zgłosić?

Zgłoszenia zostawcie w komentarzu pod postem (np. krótko o sobie, link do fotorelacji z poprzednich growów).
Osoby, które zostaną wybrane, będą musiały wysłać na priv kod nadania do paczkomatu InPost – resztą zajmę się ja.

Niech te geny pójdą w świat i pokażą, co potrafią 💪

Powodzenia wszystkim i z góry dzięki za udział w akcji!​

Ostatnia edycja:

Mlody224

Well-known member
Buchów
2,544
Odznaki
3
Jaki czas na realizację FR?

Kaźmirz Wielki

Health & Nature
Weteran
Buchów
2,391
Odznaki
6
Witam, mogę sprawdzić ich potencjał pod chmurką 2k26. (ShortCut od Was w tym roku na OUT wyszedł całkiem przyzwoicie)
Pozdrówki ✌️

Screenshot_20251108_102625_Gallery.jpg

Screenshot_20251108_102612_Gallery.jpg

Ostatnia edycja:

Czips

Well-known member
Buchów
2,829
Odznaki
5
Siema,

Planuję wrzucić automaty 20/4 ze względu na temperatury w zimę.
Mogę potestować na następną uprawę jeśli paczkomat do czwartku by dotarł ;)

Relki:
1.
2. https://forum.haszysz.com/threads/0...szronione-regulary.135645/page-4#post-1907311

Pozdro :)

WeedFarma

Buchów
390
Odznaki
1
Siema,

Planuję wrzucić automaty 20/4 ze względu na temperatury w zimę.
Mogę potestować na następną uprawę jeśli paczkomat do czwartku by dotarł ;)

Relki:
1.
2. https://forum.haszysz.com/threads/0...szronione-regulary.135645/page-4#post-1907311

Pozdro :)
ok, podeślij kod.

LampaUV

Well-known member
Buchów
1,223
Czesc, chcialbym sie zglosic ale jest jeden problem. Mieszkam w Niemczech, jesli wysylka jest mozliwa to chetnie wyprobuje nasiona. No i oczywiscie jesli sie lapie do OSa.

Wysiac moglbym 3 rosliny w 20l donicach w styczniu, gdzies w polowie. Bylaby to moja 5 uprawa, a 4 w duzych donicach.

Fotki z poprzednich upraw w duzych donicach.
Pierwsza uprawa:
IMG_20241219_151129.jpg

Druga uprawa:
IMG_20250331_085858.jpg

Trzecia, aktualna uprawa:
IMG_20251108_190951.jpg

Wszystko dokumentowane na forum. Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:

upalony_jonhy

Well-known member
Weteran
Buchów
1,398
Siema . Również coś bym od Was wypróbował, też mieszkam w Niemczech jak da radę to naprawdę chętnie, miejsce jakieś znajde w boxie:)

larysmce

Well-known member
Buchów
678
Witam jak został jescze jakis pakiet chętnie sprawdze w 2026 w maju poleca na pole

WeedFarma

Buchów
390
Odznaki
1
Panowie niestety nie będę wysyłał Wam paczek do Niemiec. Nasz Open Seed polega na tym ze ja Wam daje pestki a Wy opłacacie sobie wysyłkę. Tak jest najłatwiej i najszybciej. Warunków tez nie będziemy naginać bo po to one są żeby wrócił feedback z uprawy.
@larysmce Wystarczy mi juz osób z OUTDOOR'em teraz chciałbym aby reszta pestek trafiła do upraw Indoor.

@upalony_jonhy @LampaUV jak byście składali zamowienie na weedfarma.pl to się przypomnijcie to wtedy dorzucę Wam te geny do paczki.

Chyba ze mieszkacie w Berlinie to od Poniedziałku do Piątku możemy się złapać tam.

LampaUV

Well-known member
Buchów
1,223
Panowie niestety nie będę wysyłał Wam paczek do Niemiec. Nasz Open Seed polega na tym ze ja Wam daje pestki a Wy opłacacie sobie wysyłkę. Tak jest najłatwiej i najszybciej. Warunków tez nie będziemy naginać bo po to one są żeby wrócił feedback z uprawy.
@larysmce Wystarczy mi juz osób z OUTDOOR'em teraz chciałbym aby reszta pestek trafiła do upraw Indoor.

@upalony_jonhy @LampaUV jak byście składali zamowienie na weedfarma.pl to się przypomnijcie to wtedy dorzucę Wam te geny do paczki.

Chyba ze mieszkacie w Berlinie to od Poniedziałku do Piątku możemy się złapać tam.
Berlin niestety odpada. Poluje na cos od Mephisto Genetics i Night Owl Seeds. Juz przegladalem oferty na sklepie. W razie czego sie przypomne. Pozdrawiam ;)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół