- Buchów
- 390
- Odznaki
- 1
Cześć ekipa,
W ramach inicjatywy OPEN SEEDS mam dla Was małe rozdanie – 8 pakietów autoflowerów feminizowanych, po 5 nasion w każdym.
Chcemy, żeby te geny trafiły do osób, które faktycznie coś uprawiają i potrafią to dobrze pokazać społeczności, dlatego są drobne warunki uczestnictwa
Warunki udziału:
W ramach inicjatywy OPEN SEEDS mam dla Was małe rozdanie – 8 pakietów autoflowerów feminizowanych, po 5 nasion w każdym.
Chcemy, żeby te geny trafiły do osób, które faktycznie coś uprawiają i potrafią to dobrze pokazać społeczności, dlatego są drobne warunki uczestnictwa
Warunki udziału:
- minimum 2 zakończone i udokumentowane uprawy na forum,
- staż na forum powyżej roku,
- zobowiązanie do zrobienia fotorelacji z uprawy otrzymanych nasion.
Do rozdania są trzy autorskie krzyżówki:
- Green Ice Cheese – (Green Gelato Auto – Fastbuds × Northern Cheese Haze Auto – Mephisto Genetics)
- Orange Minty Cookies – (Orange Cookies Auto – Tastebudz × Chocolate Mint OG – Humboldt Seeds Organization)
- Northern Minty Cheese – (Northern Cheese Haze – Mephisto Genetics × Chocolate Mint OG – Humboldt Seeds Organization)
Każdy z 8 wybranych uczestników otrzyma pakiet 5 nasion AUTO. ( To ja wybiorę jaka odmiana trafi do Ciebie )
Jak się zgłosić?
Zgłoszenia zostawcie w komentarzu pod postem (np. krótko o sobie, link do fotorelacji z poprzednich growów).
Osoby, które zostaną wybrane, będą musiały wysłać na priv kod nadania do paczkomatu InPost – resztą zajmę się ja.
Niech te geny pójdą w świat i pokażą, co potrafią
Powodzenia wszystkim i z góry dzięki za udział w akcji!
Ostatnia edycja: