• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Open STS- not for boys.

Wyszukiwarka Forumowa:

F.B.I

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Witam kolegów, założyłem ten temat tutaj, sądze że to miejsce bedzie ok, wkoncu to preparat.
No własnie, z racji tego że nikt chyba jeszcze tego nie zaoferował, bede pierwszy, do zgarniecia są trzy fiolki sts'a własnej roboty oczywiscie komponenty A i B bedą zapakowane w osobne fiolki aby można było zmieszac na swieżo, w zestawie bedzie także atomizer. Fotki poniżej.
Warunki konkursu, no własnie jakie warunki, napewno nie dam preparatu komus kto choduje badyle na parapecie, bo to sie mija z celem, fiolki są trzy wiec niech
to bedzie ktos kto mocno atakuje ten rok na oucie, niech ma szanse król automatów, i niech bedzie jakis mocny indoor.
Warunki:
- pestki femi lub żenskie regi.
- dokładny opis growloga( kiedy start, jaki sprzet itd.)
- szczesliwy posiadacz, <lol> zeby nie było tak łatwo, przekaże w ramach rozwoju forum, 15% pestek w open seed.
-szczegółowy growlog od kolebki po suszenie
- minimum 6 miecha na forum
No to co kto ma chec na fure feminizowanych pesteczek?

:freak::freak::freak::freak::freak::freak::freak::freak:

Ostatnia edycja:

monopolowy

Well-known member
Buchów
0
Spelniam warunki wiec czemu nie sprobowac sil na swoich pannach :) Pechy rozdam w ilosci chocby i nawet 50% bo po co mi ich tyle. Nie wiem ile tego STS moze wyjsc ale zapewne opryski bym robil na Super Skunk od Sensi Seeds i Criticalu z RQS jak i jakies AF ktorych jeszcze nie mam :)

Image097.jpg

To ten skunk do oprysku :)

Image085.jpg

BTW warunki mam lepsze niz aparat :)

E:

Ja mam zastrzeżenie co do pierwszego warunku (pestki fem od breedera). Jeżeli opryskasz krzaka z nasion fem STSem to jest większe prawdopodobieństwo hermienia się pokolenia niż z odpowiednio testowanych reg. A chyba nie chcemy żeby w przyszłości rosły nam same hermy, a jeżeli do robienia nasion fem nie będziemy odpowiednio podchodzić, to nas to spotka.

Tez chcialem to napisac, ale mysle, ze odmina tez ma znaczenie. Jak cos mam i pechy regular, zawsze mozna cos posiac i 12/12 od seeda :)

Ostatnia edycja:

F.B.I

Well-known member
Weteran
Buchów
0
No i o to chodzi. Ładne krzaki

Ganja-Farmer

Active member
Buchów
0
6 jeszcze nie mam może się załapie mam mikro krzaczka WR AF Fem a oto i on :spalony:

box jest niewielki bo tylko 21x23x30 <szerokość/długość/wysokość> <lol>

Raf_rk

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Mogę z automatami się pobawić - będę w przyszły weekend kiełkować white russian, haze 2.0 i coś tam jeszcze (chyba 4 krzaki wsadzę, wszystkie fem).
Z tym, że tak jak piszę - dopiero za kilka dni będę zaczynać kolejną uprawę.
Warunki, jakimi dysponuję: box 48 x 48 x 95 cm (będzie wymieniona warstwa odblaskowa na nową), wentylowana wiatrakami od kompa które spokojnie dają radę, oświetlenie to HPS 150W.
Nie chcę całych krzaków pryskać tylko trochę pestek zrobić. Większość z nich (jeśli się uda) trafi za free do forumowiczów (2 oesy mam już za sobą).
Obecna fotorelacja jest na ukończeniu.
Link: https://www.forum.haszysz.com/mh-70w-clf-40w-hps-150w-t56082.html

egze

Well-known member
Buchów
5
rezygnuje nie spełniam wrunków ... post do usunięcia

Ostatnia edycja:

Katohaikara

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Ja mam zastrzeżenie co do pierwszego warunku (pestki fem od breedera). Jeżeli opryskasz krzaka z nasion fem STSem to jest większe prawdopodobieństwo hermienia się pokolenia niż z odpowiednio testowanych reg. A chyba nie chcemy żeby w przyszłości rosły nam same hermy, a jeżeli do robienia nasion fem nie będziemy odpowiednio podchodzić, to nas to spotka.

F.B.I

Well-known member
Weteran
Buchów
0
to fakt tego nie przemyslałem bo regi faktycznie sa 100% fem jesli pokażą płec, zmieniam warunek pierwszy, sorki za gafe.

F.B.I

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Siemanko składniki na eliksir wylądowały,

---------- Aktualizacja posta 31-07-2012 09:25 ---------- Czas poprzedniego posta 25-07-2012 21:25 ----------

dobra skoro brak wiecej chetnych to sts poleci do wybranych osób w piatek. Do kogo to napisze w piatek.

GoldenBud

Well-known member
Buchów
0
uffff zdążyłem mam nadzieję? :D przez wakacje taka okazja by mnie ominęła ;/
siema voodoo!
Zgłaszam się w kategorii mocny indoor :) jak mocny to sam oceń, 3 linki do fotorelek w podpisie.
Planowany start nowego cyklu w przeciągu 2 tygodni, nasiona jeszcze nie wybrane, więc możesz coś zasugerować:) mam herihuane reg, może coś z tego zrobie. Set up jak w najnowszym growlogu, jakieś kosmetyczne zmiany co najwyżej.
Jestem od dawna napalony na robienie FEMek więc na pewno nie spie****e tego :)

Pozdro

Natural

Well-known member
Buchów
1
siema chetnie sie zglosze o ile nie za pozno

strart grow 25 wrzesnia
pestki: SLH od GHS, Moby Dick i Power Kush od Dinafem
box: 120x120
lampa 600W

pesteczkami oczywiscie bym sie podzielil w OS
przeznaczenie pestek: INDOOR

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół