akcesoria do uprawy ro艣lin
nasiona marihuany

Open Szila Seeds & Babcia Ganja 2026

Wyszukiwarka Forumowa:

calippo

Member
Post贸w
19
Buch贸w
17
Mimo, 偶e jestem nowy, to z ch臋ci膮 bym skorzysta艂 z nasion auto indoor, chcia艂bym zg艂osi膰 udzia艂.

Hektoras

Member
Post贸w
10
Buch贸w
28
Z ch臋ci膮 te偶 wezme udzia艂 (jak nie problem 偶e mam ma艂y sta偶) oczywi艣cie fotorelacja by by艂a

a tutaj moje krzaczki:

PanApokalipsa

Well-known member
Weteran
Post贸w
1,463
Buch贸w
1,543
Odznaki
6
Wrzucam link do fotorelacji.
Gdy ro艣liny podrosn膮 , b臋d膮 opisane co jest co , mam mapk臋 :)

BabciaGanja.pl

Well-known member
Weteran
Post贸w
567
Buch贸w
780
@CannabisWhiskyAnanas poprosz臋 kod nadawczy inpost

Od teraz jak kto艣 si臋 jeszcze zg艂osi to b臋dziemy wysy艂a膰 pakiety automatyczne (je偶eli wolisz inaczej to napisz o tym w zg艂oszeniu ale najlepiej aby pestki zosta艂y przetestowane jeszcze w tym sezonie, kolejny OpenSeed za rok - tym razem szybciej prawdopodobnie w marcu 2027) a akcja OpenSeed zostaje przed艂u偶ona do ko艅ca czerwca, wi臋c je偶eli jeszcze s膮 ch臋tni do przetestowania jeszcze w tym sezonie to zapraszamy.

Prosimy o zg艂oszenia ju偶 teraz tylko os贸b kt贸re przetestuj膮 otrzymane nasiona jeszcze w tym roku (automaty nadaj膮 si臋 tak偶e indoor).

Dzi臋kuj臋 鈾ワ笍 wszystkim za dotychczasowe zg艂oszenia i razem z Szila Seeds b臋dziemy z niecierpliwo艣ci膮 czeka膰 na zdj臋cia i fotorelacje z przekazanym Wam nasion. Osoby, kt贸re szczeg贸lnie przyczyni膮 si臋 do budowania w膮tku o nasionach Szila Seeds b臋d膮 dodatkowo nagradzane przy okazji kolejnych akcji promocyjnych nasion Szila.

babcia

Ostatnia edycja:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zni偶ki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy ro艣lin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzyb贸w Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zni偶ki

G贸ra D贸艂