Opinie Bulk Feminized Seeds

Wyszukiwarka Forumowa:

Kuszman

Active member
Buchów
1
Ja ***e ale jesteście tragiczni pseudo eksperci co nawet nie wiedzą o jakim banku mowa. Oczerniacie Bulk Feminized Seeds a nawet nie mieliście od nich jednej pestki. Tak trudno się nie udzielać gdy nie ma się pewnej wiedzy?
Jeden pisze o Bulk Seed Bank, drugi Bulk Seeds (BLK) z seedfinder, a ten temat jest od Bulk Feminized Seeds (pestki z Ganja Farmera). Opinie na podstawie dedukcji "nic nie wiem, nie słyszałem żeby były dobre, to pewnie są chu**we". Mylicie z innymi brandami i przypinanie łatki. A wystarczy trochę poszukać na forum, zobaczyć ostatnie fotorelacje Ratucha, czy karoleek'a.

Fotorelka z Bulk Feminized Seeds i Dinafem:
DSC_0334.JPG

Kopara opadła? Tak to automaty z BFS i DF
https://www.forum.haszysz.com/showt...ind-Red-devil-Amnesia-X-treme-Big-Devil/page2

kastet

Well-known member
Weteran
Buchów
692
3x northern Passion 2.0 dało ponad 1kg suchego topa. Jedno pheno wybitnie dobre ( smaczne i mocne) dwa pozostałe dobre ;)

Napizgany

Well-known member
Buchów
51
Odznaki
1
Ja 2 rok z rzędu biorę Auto Afghany od (BFS) czasem też kilka Auto Super Skunk, kiełkowalność 90% obydwu tych odmian. Afghany rosną bardzo bliźniacze i osiągają duże rozmiary jak na automaty, Skunki za to rosną niskie ale bardzo szybko dojrzewają.

Mi osobiście te Auto Afghany bardzo przypadły do gustu i pozostaną ze mną co rok na OUT, pozdro ?

fatal1ty

Well-known member
Buchów
0
Ja kupuję co roku jestem zadowolony,
Scout girl cookies , AK, Jack , wedding cake,
Teraz odpaliłem amesie ,cheesa, Jacka XXL ,sgc wszystko automaty
Amnesia mocne nasiona biją 2x resztę
Pozdr

spooge

Active member
Buchów
19
Jeśli ktoś zaczyna "przygodę" - szczególnie na outdoorze, to moim zdaniem to dobry seedbank. Miałem od nich kilka różnych odmian i wszystko kiełkowało, rosło jak należy.
Jeśli komuś ślimaki / sarny zjadły roślinki, albo spleśniały przed tygodniowy deszcze, to sorki, ale to nie wina seedbanku.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl i Growseed.pl na wszystko!

Góra Dół