• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Opis pcboxa

Wyszukiwarka Forumowa:

Klawiaturka

New member
Buchów
0
Chcę złożyć boxa i wypiszę materiały a wy powiecie co by było lepsze i co o tym sądzicie.

1. Obudowa od kompa wymiary - 18/44/44 (szer.dł.wys)
2. Oświetlenie - 2 żarówki Phillips Tornado 32W i czy to nie za dużo? Optymalnie potrzebuje 3690 lumenów a one łącznie będą miały 4000. I czy system oświetlenia 18/6 będzie dobry?
3. Wiatraki - 1 wtłaczający drugi wytłaczający obydwa 8 x 8 cm
4. Ściany będą wyłożone kocem ratunkowym
5. Nasiono http://www.f2seeds.fr.pl/blueberry-mazar-sztuk-p-418.html
I czy ktoś je miał albo podobne. Zmieści się w moim boxie? Możecie polecić inne.
6. Ilu litrową doniczkę mam kupić?
I oco chodzi z tym okresem wegetacyjnym? Wiem, że wtedy roślina potrzebuje światła. Kiedy kończy się ten okres? Mam się nim jakoś specjalnie przejmować przy automatach?

Pytam o to wszystko ponieważ to będzie moja pierwsza uprawa i nie chciałbym aby się zmarnowała.

---------- Aktualizacja posta 14:44 ---------- Czas poprzedniego posta 11:15 ----------

Odświeżam
Czy mój BlueBerry zmieści się w doniczce 5l? Na stronie jest napisane, że wysokość jest średnia lecz mi to nic nie mówi :D
I jeżeli mam ziemię z ph 6,5 to koniecznie muszę podlewać wodą z podobnym ph? Czy roślince zaszkodzi wahanie ph?

bialy0

Well-known member
Buchów
0
jedyne co ci napisze ze pestka ktora chcesz kupic to af , wiec okresem weg sie nie interesujesz, bo roslina sama sobie ustawi to , a co do 18/6 to przy oczywiscie mozesz 20/4 a nawet 24/0 , oswietlenie ok, wentylacja ok , co do pH to roslina nie lubi skokow , wiec stale utrzymuj w granicach normy, a reszte informacji znajdziesz na forum , ze szczegolowymi opisami , zreszta wszystko co napisalem to wiedza forumowa

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół