nasiona marihuany

Opium

Wyszukiwarka Forumowa:

MAJTOHA

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Cz4rek,
ooo jak ja pomysle o przyszlym sezonie... mak mj i kilka innych mniej istotnych:p bedzie tego sporo..
Coś pięknego ,racja :pr:

Bogien

Banned
Buchów
0
Ja bym odradzał zażywanie Opium
Sam wziołem i była taka sama faza jak po ganji tylko ze dluzsza i juz wiecej nie biore
Bo sie można w bardzo krutkim czasie uzaleznic :bounce:

Szogun251

Active member
Buchów
0
Z tego co ja wiem to opium było można kiedyś kupić w aptece jako lek,nie pamiętam na co i nie wiem czy w każdym kraju ale w londynie napewno,potem zlikwidowali to z aptek bo się namnożyło opiumistów czy jak oni się nazywają. Mak lekarski nie jest legalny jak by był to każdy by sobie na luziku robił opium i kompot a kompot robi się z słomy makowej ale to już nie pamiętam co i jak. Swoją drogą czy mi się wydaje czy stron o dragach jest durzo mniej niż kiedyś ? byłem kiedyś na stronce co było opisane jak amfetamine zrobić wystarczyło się troszkę na chemi znać i pamiętam że to można było z kreatyny zrobić.
A jako ciekawostka Argotusin w aptekach można kupić lek na gardło kórewsko nie dobry po zażyciu większej dawki tak odlecisz że nie wiesz co się z tobą dzieje,raz spróbowałem i szczerze mówiąc mi to nie przypadło do gustu jak tak na maxa się tym ztyrałem.
Pozdrawiam

Matrio

Well-known member
Buchów
0
hmm... Argotussin zawiera DXM czyli to samo co nasz kochany Acodin ;) szczerze to tego nie polecam bo ryje psyche... na dluzsza mete potrafi doprowadzic do schizofreni(wiem z doswiadczenia). W ogole nie polecam opiatow, choc sa godne sprobowania, najgorsze jest ze gdy raz sprobujemy to ciezko z tym skonczyc....

M

mikos_

Guest
A ja wam powiem, że się ładnie zdziwicie, jeśli dowiecie się ilu chirurgów bierze opium. ;]

bobinoon

Well-known member
Buchów
0
Sam wziołem i była taka sama faza jak po ganji tylko ze dluzsza i juz wiecej nie biore

To jest ku**a prowokacja ? OPIUM jak MJ ?!
No, takiego człowieka to tylko pie****nąć. Jak można porównywać piękno opiatów do fazy po MJ :pl:

A ja wam powiem, że się ładnie zdziwicie, jeśli dowiecie się ilu chirurgów bierze opium. ;]

Za pewnie bardzo mało ;) Może chodziło Ci o morfine albo fentanyl ?

A

alijah

Guest
stary watek no ale tak dla przestrogi lepiej nie tykajcie sie opiatow bo wyjscie z nich jest bardzo ciezkie a szczegolnie przyzwyczajenie sie do tego ze "zlo nie istnieje" heheh bless.

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
alijah napisał:
stary watek no ale tak dla przestrogi lepiej nie tykajcie sie opiatow bo wyjscie z nich jest bardzo ciezkie a szczegolnie przyzwyczajenie sie do tego ze "zlo nie istnieje" heheh bless.
Stwierdzenie powszechnie znane. Po co śmiecisz?

Kostek

Przećpana Morda :D
Weteran
Buchów
17
Kratom to legalny substytut, a nie opium.

thcwemnie

Well-known member
Buchów
0
wlasnie nie bylem pewien i dlatego dalem to do tego tematu
thxKostek,
czy jest jakies pewne dojscie chodzi mi o polski sklep internetowy gdzie mozna to kupic ?

Matrio

Well-known member
Buchów
0
jezeli chodzi o opium to osobiscie nie slyszalem i watpie by taki istnial. Jednak nie problem jest zamowic nasiona maku wysokomorfinowego i zasiac go.(ew. wysiac w domu i sadzonki wysadzic na miejscowce poczym oczekiwac na zbiory).

-=*Rotasila*=-

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Szogun251 napisał:
byłem kiedyś na stronce co było opisane jak amfetamine zrobić wystarczyło się troszkę na chemi znać i pamiętam że to można było z kreatyny zrobić.
nie słyszałem zeby mozna było cos takiego z kreatyny robic.

komar

Member
Buchów
0
a jak zrobie opium z czerwonego maku to mnie coś poklepie czy nie warto tego wogule robic pozdro

klever

Well-known member
Buchów
0
to jak to sie robi ??

Mam wyrośnięty mak, nacina sie główki i z nich wylatuje taki biały płyn i robi sie ciemny na słońcu..... co potem ?? zbiera siego i......... cuszy? gotuje? ????

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół