• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

ORANGE BUD i EUFORIA (dutch passion) vs SKUNK #1 i SUPER SKUNK (sensi seeds)

Wyszukiwarka Forumowa:
Z

ZWM

Guest
witam serdecznie

za niedlugo zaczynam nowy projekt i mam smaka na SKUNK-a

moj wybor waha sie pomiedzy

ORANGE BUD i EUFORIA (dutch passion)
SKUNK #1 i SUPER SKUNK (sensi seeds)

na stronie brederow z opisow mozna wnioskowac ze
orange bud i euforia dochodza w ok 8 tygodni
a skunk #1 i super skunk tez w ok 8 tygodni
(jak mialy by dojsc w 9 tygodni to tez bedzie dobrze)

rosliny bede uprawial w hydro wilma atami 8 donic i zastanawiam sie czy nie posadzic czterech roslin orande bud i czterech euforii czy czterech skunk-ow 1 i czterech super skunk-ow

skoro bredezy podaja ze rosliny dochodza w mniej wiecej takim samym okresie czasu to wydaje mi sie ze nie bylo by problemu z laniem odzywek bo weg bylby identyczny a i odzywki na flow i plukanie plantow tez odbywalo by sie w tym samym czasie bo zbiornik z pozywka jest dla osmiu plantow ten sam

pytanie tylko czy aby na pewno ???

serce podpowiada zeby kupic orange bud-a i euforie ale
sledzac forum i wypowiedzi na temat jakosci nasion z dutch pasion mam watpliwosci jakiego bredera wybrac
bo nie chcial bym, sie nie milo rozczarowac jak kupie 10 sionek wykielkuje mi 6 z czego 4 to beda hermy i zostana mi dwa planty na m2 i 2x400whps
wiecie o co chodzi

biore tez pod uwage ze nie wszystkie sionka moga wykielkowac dlatego kupil bym po 5 sionek i w razie czego wybral bym najladniejsze 8 roslin jak szczescie dopisze i wszystkie wykielkuja

jezeli uprawial ktos te odmiany to prosze o opinnie i porady czy dalo by rade zrobic po cztery rozne rosliny czy moze opisy sa nic nie warte i rosliny dochodza w zupelnie inaczej i niema to zupelnie sensu

pytam bo chcialbym sprubowac dwuch roznych odmian a mam jeden system z 8 donicami

za opinie wielkie dzieki

.

G

Gaynet

Guest
Czy na pewno chcesz miec jeden strain w boxie? Ja bym postawil na roznorodnosc i za 8 tygodni mial bys pare rodzai ziolka, na rozna okazje :)

Sensi seeds to pewniak, moim zdaniem najlepszy breeder na rynku, dlatego ich nasiona sa duzo drozsze.

Juz pare razy lecialem uprawe z nasion od feemaleseeds, szczerze moge polecic, nigdy nie mialem problemu z hermami a i geny tez maja ciekawe.

No ale to juz musisz sam podjac decyzje.

pozdrawiam
sky

F.B.I

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Mam doswiadczenie ze super skunkiem, w hydro dochodzi w siedem tygodni, po siedmiu tygodniach i trzech dniach flusha, palenie wpie****a w kanape. Co do femaleseeds to fakt, pestki pierwsza klasa, moj grapefruit był od nich, mial duży potencjał. Pomieszaj planty, w osiem tyg. Wiekszosc zioła dochodzi, ogólnie ss nie jest moim faworytem, dobre zioło dla samotników, zapalic i heja na konsoli, dzis paliłem white widow i morda sie nie zamyka, dobra baka z ekipą. Pozdro.

Z

ZWM

Guest
Czy na pewno chcesz miec jeden strain w boxie? Ja bym postawil na roznorodnosc i za 8 tygodni mial bys pare rodzai ziolka, na rozna okazje :)

wlasnie dlatego zastanawiam sie nad dwoma odmianami o podobnym czasie kwitnienia zeby posadzic dwie odmiany po 4 donice kazda

sam temat i jego rozkminka zostal zalozony zebym upewnil sie ze moj wybor jest wlasciwy i powiem ze decyzje juz prawie podjolem

skun-y z sensi seeds juz zamowilem one pojda do malego boxa na testy
nowy system nowe wyzwania
zamowilem po 6 pestek gdyby byly problemy z kielkowaniem

i do nich tez mam pytanko
czy przy treningu lst i siatce cos ala scrog zmieszcze je w boxe 120cm???

przy systemie :

albo hydro dwc deep water culture
albo hydro nutriculture

ktory lepszy ???

A co do orange bud i euforii to pujda do duzego boxa z systemem hydro wilma

pytanko do tych co juz je sadzili - duzo urosna po przelaczeniu oswietlenia ???
100 - 200 - czy 300% mam teraz super lemon haze-y i po przelaczeniu urosły ok czterokrotnie <peace>

dzieki panowie za info

.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół