Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Organik CBD + THC [Purple Orange/Apple Fritter]. LED COB 95W. [0.25]
Cały czas sama woda, gnostyczna nie świecona.
Rozumiem (bo 1 raz mam taką sytuację, a doświadczenia niewiele również) wyrywać jak najszybciej zlokalizuje? Niestety tylko Apple wywala :
Tutaj po szczycie, lepiej zaczyna sypać na Apple, cbd powoli też coś się pojawia.
Wyrywając z Aplle to co niechciane stwierdziłem że przydałoby się trochę światła bardziej dopuścić, więc poszło defo. Przestawiłem growbagi, z lewej aplle fritter a z prawej purple orange cbd-w nim wyciąłem też dużo dolnych małych odrostów, nic nie rokujących. Buch z Wami
Coś tam puchną, fritter pięknie zaczyna pachnieć, słodycz jakby landrynki. Ale w rozpoznawanie zapachów jestem słaby. Oświetlenie max-95w, ale jeszcze w miarę wysoko - 40 cm nad szczytami. Pozdro
Zrobiłem delikatnego fryzjera, Apple cały czas wyrzuca banany. Pierwszy raz mam taką sytuację, ale nie mam czasu na obrywanie już tego. Apple po lewej, a purple z prawej. Tak to fajnie pachną, lukru więcej na Fritterze. On też pod korzeń z butli dostał ciut growa od biobizza bo coś zaczyna być niewyraźny bardziej od cbd, a rutinoscorbin się skończył. I dziś trochę więcej fot. Pozdro ️
No to przelałem sobie Apple, jak jaśniał to nie brakowało nic tylko za wilgotno. Trzeba dowieźć do końca, swoje błędy bolą najwięcej wiatraki z dołu bardzo wyschnięty, wykoszone z dołu. Lampy około 35cm i zejdę z nimi niżej w tym tygodniu, mam nadzieję że thc dowiozę do końca. Pozdro
Purple Orange CBD
Wczesna ścinka, masło, ciastka. Szkoda było czasu jak zrobiłem im bagno w korzeniach. Jest nauka i wolna przestrzeń w namiocie. Czasami drastyczne metody są konieczne jak i tak 'rekordów' by nie było nie rezygnuj z Apple bo dobry upie****acz, moc typowo indyjska. Przynajmniej moje preferencje spełniała. Pozdro
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.