- Buchów
- 0
http://www.allegro.pl/item131618363_orzezwiajacy_napoj_marihuana_ice_tea_cannabis.html
raczej juz jest
i to stosunkowo tanio 
raczej juz jest
jest dopuszczony do sprzedaży zgodnie z pozwoleniem ministra zdrowia.
Napój posiada wszelkie atesty i normy związane z wymogami polskimi - od 1997 roku produkty zawierające konopie są dopuszczone do obrotu w Europie, o ile stężenie THC (główna substancja psychoaktywna zawarta w konopiach indyjskich) nie przekracza 5 mikrogramów na kilogram.
jak rozpuscisz zywice w herbacie?? :scratch:rasta napisał:a napój to se sam mogę zrobić i to będzie ice tee canabis z prawdziwego zdarzenia
niepowiem.hehe...durielek napisał:jak rozpuscisz zywice w herbacie??
trudno zeby nie jak to ma thc sladowe ilosci...<lol> :sunny:Shogo napisał:juz duzo razy probowalem takie produkty, cherbaty, napoje i piwa, po wiekszej ilosci wypiciu piwa bardziej czulem sie pijany niz zjarany...
rasta napisał:ten napój nie ma nic wspólnego z ziólkem to jest chwyt reklamowy. jedyne co lączy te dwie rzeczy to nazwa.hehe..
ze względu na zakaz spożywania marii ktoś wpadl na pomysl, że może zarobić na napoju, który będzie zawieral odrobinę aromatu z nasion konopii siewnej.
jest dopuszczony do sprzedaży zgodnie z pozwoleniem ministra zdrowia.
Napój posiada wszelkie atesty i normy związane z wymogami polskimi - od 1997 roku produkty zawierające konopie są dopuszczone do obrotu w Europie, o ile stężenie THC (główna substancja psychoaktywna zawarta w konopiach indyjskich) nie przekracza 5 mikrogramów na kilogram.
napój ten to zwykla ściema dla naiwnych.
soczek za 3 zl to niezla cena. wole 2l coli niż dwie puszki tego napoju.
[shadow=green:0e454dc5d1][/shadow:0e454dc5d1][glow=red:0e454dc5d1][/glow:0e454dc5d1]
Zgadzam sie z rasta to tylko zwykly napoj na ktorym chca zarobic menele
wow naprawde??jak na to wpadles??lolDooMooS napisał:Powiem Jedno kumpel kupil 10 wypilismy po 5 ja nic nie czułem
a aromat bylo dopiero czuc po 4
Dla mnie to smakuje jak zwykla orenzada (kwaskowata)
Radze nie kupowac
Ścierwo lepiej sobie zjarać