akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

OS AF reg

Wyszukiwarka Forumowa:

arch

Well-known member
Buchów
0
no to sie zgłaszam

tegoroczny in, teraz juz poważniej będzie bo box urósł

EasySprite

Active member
Buchów
0
A może tutaj się uda... zgłaszam się :)
Zdjecie OUT w mojej fotorelacji, zdjecie IN poniżej ;)

Szału może nie ma, ale są to roślinki z Pestek OP...

Moja Easy Sativka na OUCIE:

egze

Well-known member
Buchów
7
Witam ogloszenie wyników mialo być jutro lecz z przyczyn nie zaleznych ode mnie zrobie to dzis . Mam nadzieje ze wyrobicie sie wszyscy z adresami do piatku w przeciwnym razie troszke bedziecie musieli poczekac na pestki (te osoby które się nie wyrobią)...

eXecutioner
GrowFace
Sting
jarothc
Krajowy-samotnik
thc maniac

gratuluje i pozdrawiam

egze

Well-known member
Buchów
7
siema dziś wysłałem listy do 4 osób czekam na adresy eXecutioneri jarothc do niedzieli w innym przypadku wybiore 2 inne osoby , jedyne o co prosze to potwierdzenie odbioru listów.

---------- Aktualizacja posta 27-08-2012 08:15 ---------- Czas poprzedniego posta 24-08-2012 11:36 ----------

dalej nie mam adresu 1 osoby w takim razie Arch lub EasySprite ktory z was pierwszy podesle adres do tego leca pestki
Pozdrawiam

NIKT JESZCZE NIE OTRZYMAŁ PESTEK???

---------- Aktualizacja posta 31-08-2012 13:34 ---------- Czas poprzedniego posta 27-08-2012 08:15 ----------

nikt jeszcze nie otrzymał pestek???

Ostatnia edycja:

Dzonyautoo

Well-known member
Buchów
0
aa trzeba bylo mi pestki wyslac, 1 sie zglosilem to i adres by szybko polecial :)

egze

Well-known member
Buchów
7
aa trzeba bylo mi pestki wyslac, 1 sie zglosile m to i adres by szybko polecial :)

podeslij adres ostatniego pakietu i tak nie wysłałem, pestki spakowane w koperte wiec i tak to komus musze wyslac <shiza>

Jaroseeds

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Siemka.pestki dotarły dzisiaj takie info dostałem , jutro odbiorę i zobaczę czy dotrwały podróż w całośći<peace>ostatni wysłałem dane i szybko przyszły .jeszcze raz wielkie dzięki egze za pechy nie zmarnuje ich <lol>

GrowFace

Well-known member
Buchów
0
Ja dopiero wczoraj odebralem swoje pestki. Wszystkie duże, brązowe także nie ma lipy.

Dzieki egze!<peace>

thc_maniac

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Witam ! :)

Potwierdzam odbior pestek wszystkie sa cale i zdrowe mysle ze do konca roku cos bede kombinowac :D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół