akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

OS Automaty Outdoor

Wyszukiwarka Forumowa:

Koliber

Well-known member
Buchów
193
czy do któregoś z uczestników doszedł juz list?

Koliber

Well-known member
Buchów
193
... moim skromnym zdaniem - Oszust.
W dodatku zebrał sobie adresy .. nie wazne slup nie slup .. i czy kilka czy kilkanascie km nas dzieli .. ukręcić łeb . :D
stuknij się w łeb!- idzie z rzeszy, moze potrwac, rzucasz ciężkie oskarżenia.. litości😱

Jotu

Well-known member
Buchów
1,165
Odznaki
2
Listy wysłane zostały, każdemu napisałem kiedy zostało wysłane od tego czasu trzeba liczyć +-10dni.

Kadaffi

Well-known member
Buchów
154
Odznaki
1
a Ty prujdu*a . :)
Halo, Halo .. udział bierzesz w Os'ie ?
czy samowolkę sobie urządzaz, # trzymaj się.. jakich kolwiek.. ale Regół .
F# wydaje mi się, że nie jest Twoim prywatnym brudbnopisem ... żeby zaśmiecać lub wtrącać swoje wypociny .
a od zarządzania też nie jesteś . Kontoroluj się .

ja Cię już raz widziałem .. kojarze poprostu nic .. Twoj.
w dodatku jest to 3 raz jak srasz do mnie się o pestki i mnie próbujesz chyba poniżać ? ...
czyli Ciebie też pociągnąłem na jakeś kulki kikka lat wstecz ? :kres:
to było 5 lat temu.. daj już se spokój.. było minęło .. więcej nikomu nic nie wysyłaj .. Cię nie wy***i#ą .
🤭
🤫

JimmyCzuuu

Respekt czuje przed naturą
Buchów
4,331
W tym wątku już dałeś popis i wyłapałeś odznakę także wnioskuję że nie warto Ci nic dawać.

Kadaffi

Well-known member
Buchów
154
Odznaki
1
... Tego właśnie roku .. heh u eko popis .. wszyscy mnie z # właśnie z tego roku znają 🤣 😅

Jotu

Well-known member
Buchów
1,165
Odznaki
2
@Kadaffi Miałem już do ciebie nie pisać przez to że piszesz że jestem "oszustem". Czy nie napisałem do ciebie? Że mówisz że się nie odzywam... Z każdą osobą wymieniałem wiadomości prywatne, każdej osobie która chciał pestki i dało się normalnie z nią dogadać jak z człowiekiem wysłałem. Każda osobę biorąca udział w OS powiadomiłem kiedy zostało wysłane do niego. Jeśli komuś nie doszły by pestki z nie wiadomych przyczyn.. to może pisać o takiej sytuacji, mogę wysłać jeszcze raz, kwestia dogadania. Nie jestem "oszustem" jak ty to napisałeś a tobie należy się za oszczerstwa ekspresem wielki kopniak w du*ę.

NH1410

Member
Buchów
54
niewiem czy sie zalapie, ale zawsze mozna sprobowac , niestety nie mam postow 50, ale mam fotorelacje , i do tego moge zaproponowac moje pestki feminizowane tylko pelnosezonowe nie auto (gorilla glue,stardawg i inne). Kilku osobom z foroum wysylalem i sadzili to moga potwierzdzic. potrzebuje jakis fajnych fem auto, najlepiej kilkadziesiat szt, moge dac swoje 2 za 1.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół