akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Os skl 500+

Wyszukiwarka Forumowa:
S

SKL

Guest
. Do rozdania są nosaiona z obecnego sezonu.O genetyce możecie czegoś się dowiedzieć w moje FR.Zasady są proste jak .....6 miesięcy na forum i 50 postów.Zadeklarowanie FR/ wysłanie foto będzie dużym +Obdarowanych będzie minimum 10-20 osóbPaczki będą po 25-50 nasionKoniec OS'a planowany na 20.02.2018* Zastrzegam sobie zwiększenie ilości nasion oraz obdaowanych, w zależności od zgłoszeń.(2 lub 3 krotnie)W wyjątkowych, uzasodnionych sytuacjach mogę odstąpić od wszelkich wymagać.Termin zakończenia może być szybczy, jeśli zgłoszenia będą odpowiednie.O wynikach poinformuje 2 tygodnie przed wysyłką, która jest możlina na całą Europe.

Ostatnia edycja:

autostrada

Well-known member
Buchów
654
Odznaki
1
Też chętnie bym przyjął kilka pestek mimo, że nie mam 50 postów, a staż długi. Mogę zadeklarować fotorelacje =)

Cheech_Marin

Well-known member
Buchów
0
Winszuję zacnego pomysłu i dobroduszności :) Właśnie zakończyłem pierwszą relkę, zaczynam drugą, link w opisie. A na przyszły sezon out pesteczki od Ciebie jak znalazł. Ciekawe jak się sprawdzi polski produkt w meksykańskich rękach :D
Jak ich trochę zostanie, to ja się piszę :)

krtek77

Well-known member
Buchów
0
Jeśli masz coś, co się nadaje na indoor, chętnie przygarnę ;-)

RedLion49

Well-known member
Buchów
0
Też chętnie bym przyjął kilka pestek mimo, że nie mam 50 postów, a staż długi. Mogę zadeklarować fotorelacje =)

Gdyby moja Ex, była tak oszczędna w słowach jak ty, to pewnie nadal byli byśmy razem.

L

Lord of Bhang

Guest
Zgłaszam sie :)yo
Relka bedzie na bank :D moze zrobie crossy twoich crossow z moimi crossami xD

Moze znowu wyrośnie monsterek jak nepal
IMG_20170906_101204~0.jpg

A tu link do reli:-
https://www.forum.haszysz.com/showt...u-kush-(4)-out-regularne-pełnozezonowe-bez-af

Pozdro <shiza>

Ostatnia edycja:

Prezes

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Ja również się zgłaszam będa fotki i fotorelacja oczywiscie;)

CienkiLolek

GrubyBolek
Buchów
0
Ja chętnie bardzo :) Wymagania spełniam, wiedze zdobywam codziennie, 1 fotorelka już za mną a jak coś wyślesz to zrobie kolejną. FOtka poglądowa

normal_IMG_20170910_1501345B15D.jpg

nociekawe

Well-known member
Buchów
1
Aaa... zglosze się. Przydadzą sie na pewno, pestek nigdy wiele. ;) Fotorelacji cię nie obiecam, bo co to za pół roku będzie to Bóg wie. Jeżeli posadze to z pewnością podzielę sie co to Ci sie okociło. :D

Spalona Zarowka

Well-known member
Weteran
Buchów
1,639
To i ja chętnie coś przygarnę jeżeli da rade :)
50 postów nie ma, spam jest zły :D 50 buszków za to lada chwila ^^

Jak wrzucę do ziemi to z pewnością fotki będą jak nie fotorelka ;)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół