Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
. Do rozdania są nosaiona z obecnego sezonu.O genetyce możecie czegoś się dowiedzieć w moje FR.Zasady są proste jak .....6 miesięcy na forum i 50 postów.Zadeklarowanie FR/ wysłanie foto będzie dużym +Obdarowanych będzie minimum 10-20 osóbPaczki będą po 25-50 nasionKoniec OS'a planowany na 20.02.2018* Zastrzegam sobie zwiększenie ilości nasion oraz obdaowanych, w zależności od zgłoszeń.(2 lub 3 krotnie)W wyjątkowych, uzasodnionych sytuacjach mogę odstąpić od wszelkich wymagać.Termin zakończenia może być szybczy, jeśli zgłoszenia będą odpowiednie.O wynikach poinformuje 2 tygodnie przed wysyłką, która jest możlina na całą Europe.
Winszuję zacnego pomysłu i dobroduszności Właśnie zakończyłem pierwszą relkę, zaczynam drugą, link w opisie. A na przyszły sezon out pesteczki od Ciebie jak znalazł. Ciekawe jak się sprawdzi polski produkt w meksykańskich rękach
Jak ich trochę zostanie, to ja się piszę
Aaa... zglosze się. Przydadzą sie na pewno, pestek nigdy wiele. Fotorelacji cię nie obiecam, bo co to za pół roku będzie to Bóg wie. Jeżeli posadze to z pewnością podzielę sie co to Ci sie okociło.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.