akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Ostatnia szansa outdoor 2012.

Wyszukiwarka Forumowa:

JanKowalskiNowak

Well-known member
Buchów
0
Witam,
chciabym jeszcze w tym sezonie (najpóźniej 10 sierpnia) wysadzic lowrydery, myślićie że da radę żeby był z nich jakikolwiek plon?

D

delete

Guest
Jeżeli tylko OUT to szkoda pestek. Zmontuj boxa, start na out a dokończysz IN

grower2009

Well-known member
Buchów
0
ja tam juz widzialem takie uprawy jezeli pogoda da rade najlepiej uprawiaj w donicach zawsze bedziesz mogl przeniesc

---------- Aktualizacja posta 10:19 ---------- Czas poprzedniego posta 10:10 ----------

ja tam juz widzialem takie uprawy jezeli pogoda da rade najlepiej uprawiaj w donicach zawsze bedziesz mogl przeniesc

Green_Mist

Well-known member
Buchów
0
10 sierpnia? Śmiem wątpić. Musisz liczyć około 70 dni zanim Ci dojdzie. W połowie października może nie być czego zbierać.

G

Gość

Guest
Ja dzisiaj po pracy jade wysadzic moje 16 dniowe mazarki :) cos napewno z nich bedzie nawet jak dojda w październiku<shiza> tym bardziej ze nie szkoda mi F2 reg 5 sztuk za grosze :jaraczz:

dany1

Well-known member
Buchów
0
10 sierpnia? Śmiem wątpić. Musisz liczyć około 70 dni zanim Ci dojdzie. W połowie października może nie być czego zbierać.

Warunki się pogarszają, więcej niż 70 dni i to nie od ziarenka tylko aż wyjdzie ponad ziemię, czyli jakieś 3-5 dni więcej.

Kiepsko to widzę, moje LR'y mają po 60 dni właśnie od ziarenka i wyglądają tak:

Czyli pewnie jeszcze ze 2 tygodnie minimum.

Echo vol.2

Well-known member
Buchów
0
Dokładnie , chora opcja ;p Montuj box i we wrześniu przełożysz na IN :sunny:

D

delete

Guest
ja już po zbiorach automatów jestem :D a pełnosezonówki dziś byłem odwiedzić i już kwitnąć zaczynają ostro :D:D:D jak masz zamiar w sierpniu zaczynać to montuj boxa. nawet jak byś auto wysiał to potrzebujesz 60-70 dni w zależności od odmiany. ja bym to olał szkoda pech.

pozdro i zapraszam do mnie.

:salut:

Demented.

Well-known member
Buchów
0
szkoda mi takich ludzi, w sumie Ty to robisz tylko dla plonu więc nic dziwnego że w ostatniej chwili wyskakujesz, zmontuj sobie boxa albo daj spokuj

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół