akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Ostróda: Zatrzymani za uprawe i posiadanie konopi indyjskich

Wyszukiwarka Forumowa:

Newsiak RSS

Well-known member
Buchów
0
Ostródzcy policjanci w jednym z mieszka´n zabezpieczyli ponad 20 krzewów konopi indyjskich oraz gotowa do sprzedazy marihuane. Do tej sprawy zatrzymano 23-latka i jego ojca, który pomagal synowi w nielegalnym procederze. Policjanci Michalowi T. udowodnili takze kradziez metalowych elementów wartych blisko 3 tysiace zlotych. Teraz 23-latkowi za popelnione przestepstwa moze grozi´c kara nawet do 5-lat pozbawienia wolno´sci. Natomiast jego 52-letniemu ojcu za pomocnictwo w uprawie konopi grozi kara do 2 lat pozbawienia wolno´sci. Ostródzcy policjanci zatrzymali takze Tomasza F., który wbrew przepisom Ustawy o przeciwdzialaniu narkomani posiadal ´srodki odurzajace. Woreczek z ponad 8 gramami marihuany funkcjonariusze znale´zli w jego plecaku. Za popelnione przestepstwo 20-letniemu mieszka´ncowi Lipowe grozi kara nawet do 3 lat pozbawienia wolno´sci.

Więcej...

SzalonySzaleniec

Well-known member
Buchów
0
Hehehe, byłem dzisiaj w Ostródzie, fajne miasto ale zioła w ch*j trudno ogarnąć (4h chodziłem i szukałem, a tak dla ciekawskich to znalazłem) :p.

Edit: może przez tego biedaka skończyły sie dostawy :sunny:

the-smoker

Banned
Buchów
0
no ale jakies niemrawe te planty.
tam jest wiecej ustaw na***ane niz wszystko warte.
zamiast sie wyluzowac i ludzi nie nękać ? tfu
<wodna>

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół