akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Ostrzeżenia

Wyszukiwarka Forumowa:
U

Usunięty 70000

Guest
Chcialbym zapytac, co moge zrobic zeby sciagnieto mi te ostrzezenie 0/1 (666)?

#

Obsługa forum
Administrator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
18,605
Odznaki
1
Chcialbym zapytac, co moge zrobic zeby sciagnieto mi te ostrzezenie 0/1 (666)?

To jest widoczne tylko dla Ciebie i Moderatorow. Nikt inny tego nie widzi.

U

Usunięty 70000

Guest
aa, okej..
na jakich zasadach w ogole dzialaja te ostrzezenia?

Świeżaczek1

Banned
Buchów
0
aa, okej..
na jakich zasadach w ogole dzialaja te ostrzezenia?

jeżeli przekroczysz ustaloną ilość punktów to dostaniesz bana i konto zostanie zablokowane.
Ostrzeżenie jest czasowe, jeśli upłynie czas jego trwania to punkty znikają

U

Usunięty 70000

Guest
w takim razie jaki jest czas oczekiwania, zeby pkt zniknely?

dnx

the jungle is massive
Buchów
6
Odznaki
1
Zalezy za co sie wylapalo punkty. Niektore nigdy nie schodza i sa widoczne dla moderacji w celach bezpieczenestwa i porzadku na forum.

U

Usunięty 70000

Guest
Nie do końca, są takie co nie znikają np. za handel.

opsss
a jesli dostalem za "probe handlu" ? Bylo tak, ze w jakims tam temacie pisalismy na temat odzywek na silke i napisalem, ze zostalo mi troche zamknietych paczek to moge sprzedac :D w takim razie rozumiem, ze juz nie pozbede sie tych warnow?

#

Obsługa forum
Administrator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
18,605
Odznaki
1
Rejestrujac sie na forum musisz kliknac, ze akceptujesz Regulamin. Wiec jak to kliknales, to sie z Regulaminem zapoznales i go przestrzegasz, a jak nie, to dostajesz ostrzezenia :)

byle z fartem

Na pewno nie Pazdan
Weteran
Buchów
97
Rejestrujac sie na forum musisz kliknac, ze akceptujesz Regulamin. Wiec jak to kliknales, to sie z Regulaminem zapoznales i go przestrzegasz, a jak nie, to dostajesz ostrzezenia :)

To teraz niech postawią bucha Ci co zawsze czytają regulamin przy rejestracji ;)

elimac26

420 girl ;)
Buchów
6
To teraz niech postawią bucha Ci co zawsze czytają regulamin przy rejestracji ;)

Ja nie czytałam, mówię otwarcie, ale nie trzeba czytać żeby wiedzieć, że z takimi propozycjami się nie wyskakuje w takich miejscach. Od tego są portale aukcyjne. Jak ktoś ma jakieś zasady i odrobinę przyzwoitości to nie będzie miał żadnych problemów z przestrzeganiem regulaminu nawet nie czytając go ;)
Pozdro

spor

Heeeeeee
Weteran
Buchów
6,533
Odznaki
3
Ja nie czytałam, mówię otwarcie, ale nie trzeba czytać żeby wiedzieć, że z takimi propozycjami się nie wyskakuje w takich miejscach. Od tego są portale aukcyjne. Jak ktoś ma jakieś zasady i odrobinę przyzwoitości to nie będzie miał żadnych problemów z przestrzeganiem regulaminu nawet nie czytając go ;)
Pozdro

Trochę nielogiczne to co napisałaś, ale masz ode mnie buszka za poprawę mi humoru. :)

Grandfather

Never Stop Improving
Weteran
Buchów
9
co nielogiczne :D? dawaj tutej proxima regulamin z pamięci, tylko bez ctrl+c.. to są standardy wszech obec panujące ;)

elimac26

420 girl ;)
Buchów
6
Logiczne kolego. Po prostu trochę kultury, to jest uniwersalny regulamin ;)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół