Uwaga, nie kupujcie żadnych naturali na ethnoshop.pl, bo to fajansiarze, oszukują, zamówiłem kanne, i wyhujali mnie, nic nie dzialalo, myslalem ze to tylko na mnie, ale na 4 inne osoby też nie. Wciągnąłem do nosa dawkę dla 2 osob i noc, potem wypalilem jueszcze dużo i nadal nic, chociaż powinno mnie maksymalnie poklepać, a tu nic. Straszne lipy robią, dali mi coś co pachnie jak sianko.
JESZCZE RAZ NIE KUPUJCIE NA ETHNOSHOP.PL!!!!
palcie zioło i tyle nie bawcie się w naturale
[ Dodano: 2006-01-20, 22:44 ]
MOderator przesunął mi ten temat z działu naturale do działu sklepy trochę niesłusznie ale trudno. Tu tematy dotyczą chyba tylko sklepów z nasionami cannabisu, a ja tu ostrzegam gdzie nie kupować suszów z naturali jak Kanna, Salvia, Wild Dagga. Ale trudno. Pozdro
[ Dodano: 2006-01-22, 22:42 ]
Dobra źle napisałem żebyście nie bawili się w naturale. Bawcie się ale ostrożnie
pozdro
JESZCZE RAZ NIE KUPUJCIE NA ETHNOSHOP.PL!!!!
palcie zioło i tyle nie bawcie się w naturale
[ Dodano: 2006-01-20, 22:44 ]
MOderator przesunął mi ten temat z działu naturale do działu sklepy trochę niesłusznie ale trudno. Tu tematy dotyczą chyba tylko sklepów z nasionami cannabisu, a ja tu ostrzegam gdzie nie kupować suszów z naturali jak Kanna, Salvia, Wild Dagga. Ale trudno. Pozdro
[ Dodano: 2006-01-22, 22:42 ]
Dobra źle napisałem żebyście nie bawili się w naturale. Bawcie się ale ostrożnie
pozdro