akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

oswietlenie

Wyszukiwarka Forumowa:
E

extazi17

Guest
hej wszystkim mam pytanko czy lampa firmy Osram Vialox Nav (son)-E 150w Germany q518 nadaje sie do uprawy naszych kochanyk roslinek?????????????bo takom posiadam i zastanawiam sie czy bedzie z niej jakis uzytek!!!!!!!!!!!!!

M

Marholt

Guest
Mam 5 roslinek pod lampką pokojową w szawce, sątam juz 3 dni i przez ten czas lampka świeci sie cały czas przez 3 dni dzien i w nocy. I nie wiem czy wyłączac czy nie?? pomozcie

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Skoloj inna lanpe albo daj sobie spokoj z uprawą :silent:

XXXXXXXX

Well-known member
Buchów
1
to niema znaczenia ile światła dajesz skoro masz lampe biurową to itak ci nic nie wyjdzie załatw sobie lepiej jażeniówke

M

Marholt

Guest
Nie chce kołować nowej bo i tak za pare dni przesadzam je na moją miejscówke. chciałem tylko je troszke podchodować i że lepiej bedzie w szawce pod światłem niz na parapecie? czy lepeij jzu na parapecie?? :scratch:

Kostek

Przećpana Morda :D
Weteran
Buchów
18
Skoro dajesz roślinę na dwór to wydaje mi się, że to obojętne. Może nawet przez kilka dni stać na parapecie, bo w tym wypadku nie robi wielkiej różnicy, czy się powyciąga. Jednak najlepiej byś zrobił dając ją od razu na spota, teraz są już do tego dobre warunki, więc nie ma chyba sensu dłużej ją trzymać w domu.

B

bofo1

Guest
siemka :bounce: mam pyt? jestem poczatkujacym ogrodnikiem mam piekne trzy dziewczynki :queen: chodzi mi o to czy mozna mieszac swiatlo z jazyniowek z uv?

kkelol

Well-known member
Weteran
Buchów
5
poszukaj w ksiazce czy rosliny wykorzystuja w jakis sposob promieniowanie uv i sam odpowiedz sobie na to pytanie. moge ci podpowiedziec ze nic ci to nie da

B

bofo1

Guest
z tego co wyczytalem to maryska dobrze orzyswaja promienie uv bo wytwarza thc i przez to jej sie nic nie dzieje czy to prawda?

[ Dodano: 2006-10-24, 16:22 ]
slonce jak i ksiezyc wytwazaja promienie uv...

S

SOLARR

Guest
;)
ja tez dobrze przyswajam UV a nie produkuję THC (bezposrednio ;D )
skoro księzyc to i pewnie gwiazdy -tylko niewielkie ilości.
;)

R

rasta

Guest
bofo1 napisał:
ze slońcem się zgodzę........ księżyc nie wytwarza tylko odbija światlo pochodzące ze slonca.

kkelol

Well-known member
Weteran
Buchów
5
rasta napisał:
bofo1 napisał:
ze slońcem się zgodzę........ księżyc nie wytwarza tylko odbija światlo pochodzące ze slonca.
hehe dokladnie ksiezyc tylko odbija swiatlo sloneczne, a tak poza tym jak by to(promienie uv) byly rzeczywiscie dobre pewnie juz dawno ktos by to opisal. ale sprubuj jak wyhodujesz na tym dobry grass to powiadom mnie o tym :sunny:

fazownik

Member
Buchów
0
Czy do growbox-a 0.25 bedzie pasowala hps 100W ?? Nie bedzie sie tam wytwarzała zbyt wielka temperatura ?? W boksie mam zmontowane 2 wiatraczki komputerowe .

R

rrybek

Guest
Fazownik a jaką masz wysokość boxa? Pewnie, że pasuje, tylko musisz mieć klosz lub szybe żeby ciepła tak nie oddawała no i więcej wiatraczków:)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół