Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
ta odmiana jest niezbyt wymagająca bo to krzyżówka c.ruderalis myśle że to dobry wybór na początek aczkolwiek dużej ilości i dobrej jakości palenia z tego nie osiągniesz.peace
Ja kupuje na pewno 4 feminizowane PurplePower zastanawiam się tez nad NorthernLights feminizowanych na out ... na pewno dojda i przy okazji 2 rozne odmiany se pohoduje.. troche trzeba bedzie sie najezdzic rowerkiem do miejscoowek
Ja też chyba sobie posadzę purple power bo człowiek z cannabis.fr.pl mi poradził bo to podobno idealna odmiana na outa. I będę miał z 15 kilosów rowerkiem w jedną stronę żeby doglądać plantów.
Mały offtopic: Jeśli kupię na ten sezon 4 nasiona pp a posadzę powiedzmy tylko 2 to te drugie 2 będą się nadawać na następny sezon?
No pewnie że będą mogą lezec nawet 2 lata :> ale radzilbym ci posadzic 4 pestki bo smiertelnosc wynosi 70% - szansa na dojscie rosliny do zbiorow wynosi 30% dlatego ja sadze 4 fem pp i moze cos jeszcze :>
Witam tez na sezona OUT postanowiałęm sie nie szczypac i wziąłem 2 paczki nasion EM i HH, chyba jendno z lepszych rozwiązań na nasz klimat jak nie najlepszych.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.