akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

out 06

Wyszukiwarka Forumowa:

Dusiek

Well-known member
Buchów
1
ta odmiana jest niezbyt wymagająca bo to krzyżówka c.ruderalis :p myśle że to dobry wybór na początek aczkolwiek dużej ilości i dobrej jakości palenia z tego nie osiągniesz.peace

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Ja kupuje na pewno 4 feminizowane PurplePower zastanawiam się tez nad NorthernLights feminizowanych na out ... na pewno dojda i przy okazji 2 rozne odmiany se pohoduje.. :D troche trzeba bedzie sie najezdzic rowerkiem do miejscoowek :D

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Ja też chyba sobie posadzę purple power bo człowiek z cannabis.fr.pl mi poradził bo to podobno idealna odmiana na outa. I będę miał z 15 kilosów rowerkiem w jedną stronę żeby doglądać plantów.

Mały offtopic: Jeśli kupię na ten sezon 4 nasiona pp a posadzę powiedzmy tylko 2 to te drugie 2 będą się nadawać na następny sezon?

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
No pewnie że będą :D mogą lezec nawet 2 lata :> ale radzilbym ci posadzic 4 pestki bo smiertelnosc wynosi 70% - szansa na dojscie rosliny do zbiorow wynosi 30% dlatego ja sadze 4 fem pp i moze cos jeszcze :>

R

Re5p3kT

Guest
a czy mozna dostac nasiona feminizowane na :tongue: OUT HH czy EM??

szuler

Member
Buchów
0
Witam tez na sezona OUT postanowiałęm sie nie szczypac i wziąłem 2 paczki nasion EM i HH, chyba jendno z lepszych rozwiązań na nasz klimat jak nie najlepszych.

Pozdro

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Z***ałeś kompletnie biorąc EM. Prócz nazwy nie ma nic wspólnego z wczesną odmianą. Nie wyrabia się w Polsce.

R

Re5p3kT

Guest
odpiana purple power wytrzyma pnasze polskie warunki i czy trudna bedzie w uprawie?? bo zastanawiam sie nad nia i HH :rendeer:

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
PP jest lepsza niz HH pod polski klimat - szybsza,wieksze plony, ladniejsza, smaczniejhsza*(sprawdzone) także ja kupuje feminizowane PP i mzoe NL

R

Re5p3kT

Guest
no raczej sie juz zdecydowalem nad PP pewnie zakupie feminizowane wienc nie bedzie problemu z meskimi osobnikami :tongue:

V

vodka_manyak

Guest
Ja uderzam na out w tym roku z następującym składem: 4 seedy PP, 4 NL, 4 easy sativa, 4 maroc i 10 seedów lowrydera.

L

lerek89

Guest
a co sądzicie o PPP? w seedbankach jest napisane że na out ale nie wiem czy wytrzyma polski klimat. Czy ktoś stąd miał już na dworku PPP?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół