akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

out 06

Wyszukiwarka Forumowa:
C

Canabis_16

Guest
Najleprze sa PP niedość że na nasze polskie powietrze to i female Dobrze że dostępne po 4 sztuki. Gadełem z gościem z tego sklepu co je sprzedają i powiedział " fajna i szybka odmiana z dużym plonem" ja w to wierze bo wszędzie jest tak napisane i karzdy to wam powie bierzcie ją.............................. Ja już postanowiłem oprucz tego posadze jeszcze jakieś inne roślinki z tanich nasionek tak na wszelki wypadek..

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
a co myslicie o top44 na out ?? albo blueberry ?

zielony

Well-known member
Buchów
0
Shogo zdecyduj sie sam a nie tylko posty sobie nabijasz!!

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Shogo zdecyduj sie sam a nie tylko posty sobie nabijasz!!

tylko sie pytam, bo jusz mam w glowie joba na temat out 06 :)

zielony

Well-known member
Buchów
0
W kazdym temacie prawie sie pytasz co bysmy ci radzili na out zrob jede temat i wystarczy.

DRAKOS

Active member
Buchów
0
A early special z Nirvany , uprawiał to ktoś . Pisze ze dochodzi juz w lipcu ,czyli w sierpniu napewno sie wyrobi. Zawiera cechy rudealis.Mozliwe kwitniecie juz przy fotoperiodzie 24h.Zapewniaja ze plony duze , lecz moc umiarkowana . To mogla by byc alternatywa dla rowridera na out . Ja jednak jeszcze nie wiem co wybiore na out mam dwie opcje , albo Easy sativa i Maroc i Purple power z Female seeds , lub 2 odmiany z trzech podanych Hollands hope , New purple power i Durban poison z Nirvany :) Do tych z female seed to jakos mam troche dystans , gdyz nikt ich jeszcze nie sprawdzal ...Powiedzcie czy new purple power i durban poison dojdzie u nas (nalepiej niech sie ktos wypowie kto miał z nimi doczynienia), jakos wole sativki , wiec "pewniak" Hollands hope raczej odpadnie .

M

mario

Guest
a jak myślicie co ma większa szanse dojsc NL czy SS z female seed na out?

ja biore w tym roku cindy99 i wlasnie NL albo SS

C

Canabis_16

Guest
Prędzej dojdzie NL tak sądze ale inc nigdy nie wiadomo to zalezy od pogody....

M

mario

Guest
tak też myslalem, wiec na ten sezon bedzie cindy99, NL i santa maria mniam :cheers: oby pogoda dopisala, musi :thumright:

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
NL - az***ista odmiana na out ---- wychodzi jeszcze nizsza niz w IN okolo!! widzialem foty NL na out taka mala a pelno topow( okolo 1m wysokosci mzoe mniej) ale poddana FIM... :D ja kupuje 4 NL i 4 PP ffeeemmm

C

Canabis_16

Guest
Ja tez polecam PP piszą ze jest pod klimat Holenderski a wiec i nasz......

Bartoneee

Well-known member
Buchów
0
W tym roku pierwszy raz bede sadzil Early Misty na out??? Chyba... Mam w zwiazku z tym pytanie czy ktos juz uprawial te odmiany???

P

predator

Guest
Ja tam planuje na Outdoor takie pestki:
Schrom x early misty
White widow x early misty
Early misty
Hollands Hope
orange skunk
guerilla's gusto
Wszystkie po 10szt :thumright:

farmer zibi

Active member
Buchów
0
EM dojdzie ci puzno. Mi w zeszlym roku doszla koniec pazdziernika poczatek listopada. Dobre palenie. Polecam

Bartoneee

Well-known member
Buchów
0
A jak lato badzie upalne to moze dojsc szybciej... ale to tylko zalozenie. :thumright:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół