akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

out 06

Wyszukiwarka Forumowa:

kater

Well-known member
Buchów
0
wszyscy co zamieżają posadzić early misty (tak jak ja) niech je zasadzą w domku tak za dwa tygodnie już, tak koło 3-go i pod koniec kwietnia będzie już czas na out, to przesadzicie już z 10-15-sto centymetrowe roślinki, a nie dopiero będziecie sadzić ziarenka:) zyskacie dodatkowae 2 3 tygodnie:) pozdro:)

C

Canabis_16

Guest
Jeżeli Early Misty to tak bo gdybyście od razu dali ją na dwur to by pewnie nie doszła...

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
LOL, przecież roślina zacznie kwitnąć przy odpowiednim fotoperiodzie, a nie fazie wzrostu.

DRAKOS

Active member
Buchów
0
Ok . Purple power z Female seeds juz omówiliśmy troszku :) a co myslicie o Marocu i Easy sativa , mam zamiar wziąsc wszystkie trzy outdoorowe 4pack`i zamiast pewniaków z Nirvany (HH,NPP,DP). Mnie sie wydaje ze skoro u nich w Holandii dochodzi PP polowa-koniec września tak jak w opisie dwóch pozostalych to powinno dojsc i i nas , jakie sa wasze zdania ?? powiedzcie ile moge zebrac plonów z 8 feminizowanych roslin na outdorze liczas srednie warunki zalezne odemnie jak i pogody ??

C

Canabis_16

Guest
Rośliny o,kturych muwisz swietnie będą dawały rady u nas tak myśle bo limat Holenderski jast chyba nawet troche zimniejszy od naszego ale nie jestem pewny...... A więc będą ci rosły jak siemasz ale ile będziesz mial plonów to ci nie powim bo jestem zielony w tym temacie to zależy od wielu czynników ale paniętaj że w najgorszym wypadku plon może wynosić 0 gram... :pale:

TNT

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Canabis_16 napisał:
paniętaj że w najgorszym wypadku plon może wynosić 0 gram...
Chyba jeżeli coś lub ktoś nam opie****i plantacje. Nawet z roślin, które nie dochodzą w naszym kraju będzie za***iste palenie. Może nie będzie takie jak powinno być ostatecznie ale napewno będzie w cholere lepsze i smaczniejsze od miejskiego shitu.

C

Canabis_16

Guest
Ale Holandia jest bardzo mała i leży nad samym morzem to chyba tam musi być zimno wieje od morza itp......Ale dokładnie nie wiem bo na geografi nie uwarzałem.

R

Rider

Guest
A my niejestesmy nad morzem? ,na chłopski rozum Holandia jest bardziej w strone Hiszpani etc czyli czyli jest tam cieplej ;]

DRAKOS

Active member
Buchów
0
to ze jest w strone hiszpani nie ma znaczenia bo liczy sie tylko szerokosc geograficzna czyli im blizej równika tym cieplej, ale tez trzeba wziasc pod uwage mikroklimat jaki moze wystepowac w holandii.na dzien dzisiejszy jest tam o ok 2-3 stopnie cieplej :/

[ Dodano: 2006-03-24, 16:19 ]
Kurde sam juz nie wiem co brac czy Female seeds , nirvana czy moze pasiion#1 od mr.salvia :) chce juz zamawiac ale ciagle zmieniam zdanie .Female seeds fajnie bo wszystki female beda i miejscówke mozna zagospodarowc ostatecznie juz na poczatku ,ale boje sie o dojscie i wielkosc plonów .Nirvana. odmiany pewne pod nasze slonce ,ale 2x wiecej krzaków na miejscówce jest i rosnie prawdopodobienstwo przypalu .Passion od mr,.salvii , tak samo jak w przypadku nirvany tyko cena duzo nizsza , czy ktos palil passion i wie jaki ma high , bo ja celuje głównie w sativa head high :)

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Passion to nie sativa. Średnio-wysoka moc.

R

Rider

Guest
DRAKOS napisał:
to ze jest w strone hiszpani nie ma znaczenia bo liczy sie tylko szerokosc geograficzna czyli im blizej równika tym ciep
Hehe wiem ;] ale to było tak na chłopski rozum żeby załapac o co chodzi bo tera własnie im na zachód tym cieplej ;]

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół