G
Guest
Guest
ZIELONA MILA
SPOT REGI
2012 to ona,ona jest całkiem zielona.
WITAM -WSZYSTKICH MIAŁEM NIC NIEPOKAZYWAC ALE SIE SKUSIŁEM I TAK WŁASNIE POKAZE WAM JEDEN TYLKO JEDEN SPOT
niebede zbytnio sie rozpisywał nasiona to regi -różnej masci cos takiego
- BBxES
- frisian dew
- twilight
- passion
- ES
- passion x es
- passion x c99
- i wiele innych których niepamiętam
wiec zaczynamy bez zbytniej papraniny forum co uzywam i tak dalej jest niewazne przewaznie to samo co wiekszosc
,podlewanie zostawiam naturce oczywiscie dolomit ,i azotowy granulat na początek i robie opryski TYTANITEM z FLOROVITEM czyli dokarmianie dolistne reszte zrobi natura
na flo rozsypie planton k wokoło roslinek i niech sobie radzi moze jeszcze jakis granulat potasowo-fpsforowy i to na tyle karmienia, narazie usunołem kilka z jajami
naliczyłem 37 panienek a to jeszcze nie koniec bo niebrałem pod uwage tych które się nieokresliły wiec licze na jakies 45 sztuk samych panienek , na spocie było posadzone 70 roslinek mniej -wiecej
spot oddalony od miasta jakies 30 kilometrów
praktycznie niewykrywalny
ale mam nadzieje ze tak zostanie do kąca ...
1-miesiąc zycia roslinek
[/url
[URL="https://www.forum.haszysz.com/solarr/displayimage.php?pos=-299734"]
2-miesiąc zycia roslinek
[/URL]
2,5-miesiac zycia roslinek
narazie to by było tyle reszta kiedy indziej moze
tak jak dlamnie troszke mało swiatła mają ale , ale po obliczeniu wyszło mi jakies 6-9 godzin do kaca sierpnia moze sie troszke myle ale co tam , cos napewno wyrosnie
SPOT REGI
2012 to ona,ona jest całkiem zielona.
WITAM -WSZYSTKICH MIAŁEM NIC NIEPOKAZYWAC ALE SIE SKUSIŁEM I TAK WŁASNIE POKAZE WAM JEDEN TYLKO JEDEN SPOT
niebede zbytnio sie rozpisywał nasiona to regi -różnej masci cos takiego
- BBxES
- frisian dew
- twilight
- passion
- ES
- passion x es
- passion x c99
- i wiele innych których niepamiętam
wiec zaczynamy bez zbytniej papraniny forum co uzywam i tak dalej jest niewazne przewaznie to samo co wiekszosc
1-miesiąc zycia roslinek

[URL="https://www.forum.haszysz.com/solarr/displayimage.php?pos=-299734"]

2-miesiąc zycia roslinek

2,5-miesiac zycia roslinek

narazie to by było tyle reszta kiedy indziej moze

tak jak dlamnie troszke mało swiatła mają ale , ale po obliczeniu wyszło mi jakies 6-9 godzin do kaca sierpnia moze sie troszke myle ale co tam , cos napewno wyrosnie
Ostatnia edycja: