akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

out 2012 by MILA

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.
G

Guest

Guest
ZIELONA MILA
SPOT REGI
2012 to ona,ona jest całkiem zielona.
WITAM -WSZYSTKICH MIAŁEM NIC NIEPOKAZYWAC ALE SIE SKUSIŁEM I TAK WŁASNIE POKAZE WAM JEDEN TYLKO JEDEN SPOT ;)
niebede zbytnio sie rozpisywał nasiona to regi -różnej masci cos takiego ;)
- BBxES
- frisian dew
- twilight
- passion
- ES
- passion x es
- passion x c99
- i wiele innych których niepamiętam ;)
wiec zaczynamy bez zbytniej papraniny forum co uzywam i tak dalej jest niewazne przewaznie to samo co wiekszosc ;),podlewanie zostawiam naturce oczywiscie dolomit ,i azotowy granulat na początek i robie opryski TYTANITEM z FLOROVITEM czyli dokarmianie dolistne reszte zrobi natura ;) na flo rozsypie planton k wokoło roslinek i niech sobie radzi moze jeszcze jakis granulat potasowo-fpsforowy i to na tyle karmienia, narazie usunołem kilka z jajami :) naliczyłem 37 panienek a to jeszcze nie koniec bo niebrałem pod uwage tych które się nieokresliły wiec licze na jakies 45 sztuk samych panienek , na spocie było posadzone 70 roslinek mniej -wiecej ;) spot oddalony od miasta jakies 30 kilometrów ;) praktycznie niewykrywalny ;) ale mam nadzieje ze tak zostanie do kąca ...

1-miesiąc zycia roslinek
[/url
[URL="https://www.forum.haszysz.com/solarr/displayimage.php?pos=-299734"]

2-miesiąc zycia roslinek

normal_17062012548.jpg
[/URL]

2,5-miesiac zycia roslinek
normal_24062012556.jpg

narazie to by było tyle reszta kiedy indziej moze ;)

tak jak dlamnie troszke mało swiatła mają ale , ale po obliczeniu wyszło mi jakies 6-9 godzin do kaca sierpnia moze sie troszke myle ale co tam , cos napewno wyrosnie ;)

Ostatnia edycja:

chill0oout

Well-known member
Buchów
2
A widzisz! :freak: Kazdy coś ukrywa przed swiatem <joint> dość dobrze to wygląda.

stefan9

Well-known member
Buchów
0
może też się kiedyś skusze i zrobię grubszy out :) tylko bym musiał jakiegoś spota z dala od miejsca zamieszkania wyczaić :) a tak wgl to szacun że masz czas dla tylu roślin

G

Guest

Guest
To ile masz w sumie wszystkich? Ile sezonów masz za sobą?

Powodzenia
mnogo nielicze tylko na oko ,a sezonów jakies 14-15 chyba ;) oczywiscie początki było troszke inne od zamiezonego celu ale po kilku jakos idzie a fotorelacja taka skromna to pierwsza ;)

monikaIkulfon

Well-known member
Buchów
0
Dokładnie! musiałeś zajumać foty jakiemuś advanced grower :D. Pozdro

G

Guest

Guest
Dokładnie! musiałeś zajumać foty jakiemuś advanced grower. Pozdro
to je poszukaj mondralo w sieci to zobaczymy :)
ps; nastepnym razem zrobie zdjecia z nikiem osle paranoidalny ;)

morze i tak - miałem kiepski dzień :) i niezałapałem pozdro

Buchów
0
boze ale wy wkrecacie czlowiekowi hehehe ;)
ladne planciory mila bede sledzic
widze ze na regularach tez lecisz ja z jakis 50 mam kolo 20 25 zenskich moze niewiem moze wiecej nie potrafie powiedziec dokladnie ... ale wk***ilem sie jak wyrwalem jednym razem 10 meskich ... powiedzialem juz nigdy wiecej reg.... wykopnae doly po 3 planty w jednym dole 80L i 3 pedaly w jednym ... dramat ... musze dosadzac auto bo ku**a szkoda ziemi ...
moje spoty mam ponad 100 km od miejsca zamieszkania :D:D:D <joint> tak ze mam chyba gorzej bo chetnie bym sie rowerkiem smignol do nich hehehe pozdroo

chill0oout

Well-known member
Buchów
2
boze ale wy wkrecacie czlowiekowi hehehe ;)
ladne planciory mila bede sledzic
widze ze na regularach tez lecisz ja z jakis 50 mam kolo 20 25 zenskich moze niewiem moze wiecej nie potrafie powiedziec dokladnie ... ale wk***ilem sie jak wyrwalem jednym razem 10 meskich ... powiedzialem juz nigdy wiecej reg.... wykopnae doly po 3 planty w jednym dole 80L i 3 pedaly w jednym ... dramat ... musze dosadzac auto bo ku**a szkoda ziemi ...
moje spoty mam ponad 100 km od miejsca zamieszkania :D:D:D <joint> tak ze mam chyba gorzej bo chetnie bym sie rowerkiem smignol do nich hehehe pozdroo
no to niezła zwała stary 100km to troche.czesto jestes na spotach?nie było nic troche blizej?
zielona mila ładne planciory no i az 14-15 sezonów? to sie nie dziwie ze takie Ci rosną bo musisz miec pojecie przy takich jak Ty czuje sie jak 1-wszo klasista

Buchów
0
dlaczego zwala :) stary za***iscie wlasnie :D jest pare spotow na oku dookola rejonu i z tym bede sie piepszyc w przyszlym roku chyba ale tam mam w sumie nieograniczone mozliwosci a jedyny przypal to helikoptery bo to niestety plaga tych czasow ...
z tych krzkow mila sporo wyciagniesz niezapomnij sie pochwalic na koniec ile wycisnoles ze wszystkiego .... ;)

G

Guest

Guest
witam ;) mały UP.... , byłe dzisiaj na spocie własnie reszta sie okresliła wyrwałem 10 dorodnych samców , panienek zostało 41 , wrzuce pare fotek wsumie nic sie niezmieniło przyrostu niewidac wielkiego bo wszystko zaczeło kwitnąc , wiec podsypałem NPK 8,12,17 powinno to pomuc roslinką w fazie flo , dostały tez PLANTON.K - mała łyzeczka pod planta oraz oprysk standartowo TYTANIT+FLOROVIT narazie niezadowala mnie efekt testowego spota ale zobaczymy za miesiąc co bedzie ,
no to czas na foty troszke lipne bo z telefonu i zle ostrosc ustawiłem ale zawsze cos na oko ;) bedzie ;
z***ki i pomysły mile widziane ;)

BBxES

TRANCE

TWILIGHT

I RESZTA CZEGOS TAM :)
[/url

KARZEŁ PURPLE JEMS kutafon niema nawet 10 cm nabije całego chyba w lufe :):);)
[URL="https://www.forum.haszysz.com/solarr/displayimage.php?pos=-304891"]

ŁODYGA TWILIGHT

SPUZNIONY TRENING LST............

JESZCZE RAZ SORKI ZA JAKOSC FOTEK NIEMAM APARATU ZOSTAWIŁEN GO JESZCZE NA URLOPIE ;)

NIC SIE NIEZMIENIŁO PRAKTYCZNIE WIEC NIEMA CO ROBIC FOTEK CO 10 DNI NASTĘPNE ZA 2-3 TYGODNIE WTEDY SIE OKARZE CO I JAK ;)
:smokee::smokee::smokee::smokee::smokee::smokee::smokee::smokee::smokee:

G

Guest

Guest
witam was ponownie :) z małym UP...
Więc mianowicie roslinki mają sie całkiem całkiem troche sucho u mnie ale dają rade 40 sztuk kwitnie 3 jeszcze sie ociągają bóg wie co to za odmiany :) , dzisiaj znów dostały standartowy oprysk TYTANIT+FLOROVIT I TAK DLA JAJ VITAMINE C , miałem kilka paczek wiec rozpusciłem i dodałem do oprysku ,a za kilka dni zostana podlane króliczym gównem sproszkowanym i rozpuszczonym w wodzie tak dla wzmocnienia sfery potasowo-fosforowej :) ale wystarczy gadania i daje zdjęcia :jaraczz:

wszystkie pokoleji bez opisu bo poco , cos mi sie wydaje ze jesien w tym roku zagosci bardzo wczesnie :)

wiec pojechały wozy !!!

]

A TA MA 2,50cm bez treningu, a cotam niech sobie rosnie :)

I to by było na tyle niewiem czy sie podobało bo zdjęcia z telefonu , ale narzazie musi tak byc :) do zobaczenia za dwa tygodnie POZDRO DLA WSZYSTKICH :) ludzi obsesyjnie kochajacych ZIELEN .
:yeahh:

Ostatnia edycja:

Jaroseeds

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ładne krzaki masz Zielona Mila <lol>zrób TWILIGHTA regi a zrobię z nimi porządek:p he he

Mania

Well-known member
Weteran
Buchów
6
ładny oucik Mila... zdrowe rosliny, bedziesz mial co tachac po :harvest:

pozdro !

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół