Mila, masz w domu milion Wat !!! Po co ci out??? Chuck Norris ci to nakazał czy co???
Rybne łby... ?
1- niemasz co robic tępaku tylko głupie pytania zadawac , a tak wogóle to oco ci chodzi ? niepodoba sie out to sie tu niewypowiadaj i niesmiec mi w temacie , i niemam miliona tylko 6x600 watt , a rybyie głowy jak bys miał cos w głowie to bys załapał oco chodzi :] , a out robie juz kupe czasu i bede robił ile mi sie podoba , a tak wogule to jest SPOT testowy na drugi rok pod femi , ale poco ja ci to mówie to tylko moja sprawa

czyzby zazdrosc ? bo jak nie to prosze cie niewypowiadaj sie wiecej .

słonca tak srednio 8h od maja do kąca czerwca wiadomo ze było wiecej

ale jak mówie srednia to 8h , jak sciągne 1kg to mi wystarczy ale tak po cichu mysle o 3kg

---------- Aktualizacja posta 17-08-2012 09:12 ---------- Czas poprzedniego posta 11-08-2012 15:35 ----------
witam ponownie - wczoraj byłem odwiedzic spota regi
zrobiłem standardowy oprysk TYTANIT + FLOROVIT roslinki maja sie bardzo dobrze niedoborów 0% , natomist kwitnienie mnie znowu zaskoczyło, kwitną super bym powiedział , pod koniec sierpnia dostana znów podsypke z PLANTON-K i oprysk z WITAMINĄ-C ,królicze bobki juz były wiec tego (gówna ) juz wystarczy
mojim skromnym zdaniem dokarmianie co tygodniowe dolistne lepiej dział na roslinki niz podlewanie standardowe, aczkolwiek podlewanie tez jest potrzebne
jak tam sobie kto radzi 

ja cały czas experymentuje narazie nic czego uzywałem niezaszkodziło wrecz przeciwnie , no ale dosyc pisania czas na foty bo pstrykłem pare
to by było na tylo ziomki zobaczymy sie za dwa tygodnie bo na spocie są juz tylko panny wiec niema sensu odwiedzac go co tydzien pozatym mam jeszcze kilka innych spotów FEMI wiec nieogarniam juz tego wszystkiego i az boje sie jesieni

ale jakos dam rade :sunny: jakies pomysły odnosnie kwitnienia czyli nawozy itp jestem otwarty na wszelkie nowosci i pomysły