akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

out 2012 by MILA

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.

Blinx

Well-known member
Buchów
0
Siema. Fajna fotorelka. Interesuje mnie twilight. Mógłbyś mu poświęcić przyszły up? Napisać coś o nim? W sumie to interesowało by mnie bardziej kiedy kwitnie, dochodzi i sr ale na to jeszcze czas :). Podziel się kiedyś tymi informacjami. Gdybyś organizował OS z lighta to i jaro i ja bylibyśmy szczęśliwi :spalony:. Pozdro

G

Guest

Guest
witam ponownie :) byłem niedaleko spota wiec zrobiłem kilka fotek i dostarczyłem kilka baniek medykamentów ale nic nierobiłem tylko pstrykałem :) za kilka dni podam medykamenty , niedoborów niewidac zadnych wiec jest dobrze powiedział bym bardzo dobrze :) :bounce:
wiec jedziem z tym sledziem <lol2>
1-trance mały jakis taki około 80 cm :zombi:

a tutaj reszta panienek <joint>ta po lewej ładnie juz kwitnie <sex>

te tez juz kwitną :jocolor:

a tutaj jak widac nawet ładnie to wygląda <shiza>

kawałek twiligta :jocolor:

wiec panowie i panie to by było na tyle do zobaczenia za kilkanascie dni :spalony: mam nadzieje ze sie podobało :)

Uważajcie panowie bo oni mają na nas oczy :]

Ostatnia edycja:

Misiek99

Well-known member
Buchów
0
fajny busz ;)
jakiej wysokości są te rosliny z 2-ego zdjęcia?
dobrze idziesz oby bez lipy do konca, trzymam kciuki

G

Guest

Guest
fajny busz ;)
jakiej wysokości są te rosliny z 2-ego zdjęcia?
dobrze idziesz oby bez lipy do konca, trzymam kciuki
mają od 1,5m do 2,5m , oprucz tranca , te na 2-focie jakies 1,80-2m , ale wiekszosc ma 1,80m po treningu LST+FIM sztuk na spocie 40 :-D:oops:

D

delete

Guest
Mila, masz w domu milion Wat !!! Po co ci out??? Chuck Norris ci to nakazał czy co???
Rybne łby... ?

Ostatnia edycja:

GetRichOrDieTryin'

Well-known member
Buchów
0
Mila, masz w domu milion Wat !!! Po co ci out???

Jak ma dobra miejscówkę to czemu mają tam rosnąć krzaki jak może marihuana? Z tego zbierze spokojnie 5kg bo ma 40 krzaków a każda da min 100g a podejrzewam, że średnio +150g. Gdyby to miał zebrać z IN to jakiś procent musiałby przeznaczyć na prąd. Nie od dziś wiadomo, że uprawa OUT jest najbardziej wydajna w stosunku do włożonego wysiłku.

Ile masz tam słońca Mila? Robisz zdjęcia wieczorem? Bo wygląda jakby zdjęcia były robione po zachodzie lub przed wschodem.

G

Guest

Guest
Mila, masz w domu milion Wat !!! Po co ci out??? Chuck Norris ci to nakazał czy co???
Rybne łby... ?
1- niemasz co robic tępaku tylko głupie pytania zadawac , a tak wogóle to oco ci chodzi ? niepodoba sie out to sie tu niewypowiadaj i niesmiec mi w temacie , i niemam miliona tylko 6x600 watt , a rybyie głowy jak bys miał cos w głowie to bys załapał oco chodzi :] , a out robie juz kupe czasu i bede robił ile mi sie podoba , a tak wogule to jest SPOT testowy na drugi rok pod femi , ale poco ja ci to mówie to tylko moja sprawa :):);) czyzby zazdrosc ? bo jak nie to prosze cie niewypowiadaj sie wiecej .

2-zdiecia robiłem wieczorem około 21-00 :) słonca tak srednio 8h od maja do kąca czerwca wiadomo ze było wiecej :) ale jak mówie srednia to 8h , jak sciągne 1kg to mi wystarczy ale tak po cichu mysle o 3kg :)

---------- Aktualizacja posta 17-08-2012 09:12 ---------- Czas poprzedniego posta 11-08-2012 15:35 ----------

witam ponownie - wczoraj byłem odwiedzic spota regi :) zrobiłem standardowy oprysk TYTANIT + FLOROVIT roslinki maja sie bardzo dobrze niedoborów 0% , natomist kwitnienie mnie znowu zaskoczyło, kwitną super bym powiedział , pod koniec sierpnia dostana znów podsypke z PLANTON-K i oprysk z WITAMINĄ-C ,królicze bobki juz były wiec tego (gówna ) juz wystarczy :)
mojim skromnym zdaniem dokarmianie co tygodniowe dolistne lepiej dział na roslinki niz podlewanie standardowe, aczkolwiek podlewanie tez jest potrzebne :) jak tam sobie kto radzi :);):) ja cały czas experymentuje narazie nic czego uzywałem niezaszkodziło wrecz przeciwnie , no ale dosyc pisania czas na foty bo pstrykłem pare ;)

to by było na tylo ziomki zobaczymy sie za dwa tygodnie bo na spocie są juz tylko panny wiec niema sensu odwiedzac go co tydzien pozatym mam jeszcze kilka innych spotów FEMI wiec nieogarniam juz tego wszystkiego i az boje sie jesieni :) ale jakos dam rade :sunny: jakies pomysły odnosnie kwitnienia czyli nawozy itp jestem otwarty na wszelkie nowosci i pomysły :)

Ostatnia edycja:

GetRichOrDieTryin'

Well-known member
Buchów
0
natomist kwitnienie mnie znowu zaskoczyło, kwitną super bym powiedział

pewnie dlatego, że mają trochę mniej słońca niż miały by na otwartej przestrzeni.

jakies pomysły odnosnie kwitnienia czyli nawozy itp jestem otwarty na wszelkie nowosci i pomysły

Na FLO najbardzie opłaca się zainwestować w BOOSTY. Drogie ale jak przeliczysz to Ci się zwróci w plonie kilka razy. Jak chcesz "naturkę" to jeden z lepszych boostów (ponoć bo sam mam go pierwszy raz) to TopMax od Biobzz (?), jak chemia to wiadomo, że zestaw od Canny tj: Canna BOOST akcelerator + PK13/14 + terra FLORES. Jeśli zdecydujesz się na canne to radziłbym Ci kupić cały ten zestaw bo są one ze sobą kompatybilne. Gdybyś podlewał np samym PK13/14 to nic by Ci to nie dało bo on zwiększa przyswajalność więc musi mieć co przyswajać (terra Flores). I coś na pleśń bo widzę tam gęste krzaki, założę się, że niedaleko jest jakaś rzeka i przewiew może być utrudniony co za tym idzie może pojawić się pleśń.

Pampuch

Well-known member
Buchów
1
Zamiast zwyklych nawozow od canny mozesz zainwestowac w bio canna. Albo cos z firmy plagron, mam terra bloom i pk i musze przyznac ze robia robote. W plagronie tez masz bio nawozy na bazie alg morskich, ten nawoz na kwitnienie kupuje na przyszly out.

G

Guest

Guest
1-słoneczka mają dosc , miałem w gorszych miejscach i wyciągałem przeszło 100g z krzaczka , chodziło mi o to ze tak szybko przybierają na wielkosci topki ;)
2-nawozy typu canna mnie nieinteresują na out takich uzywam tylko in , chodziło mi o jakies nowosci typu planton-k czyli cos co moge zastąpic boosty itp rzeczy jak juz wspominałem jest to spot testowy i chce troche poeksperymentowac juz wiecie ze podaje witamine-c własnie o takie czary mi chodzi tak zwane zamienniki :)
3-rzeki niema niestety problem z woda jest ale jakos dają rade planty , jak wypali spot to na drugi rok kopie studnie :) i podłanczam pompe na akumulator mam juz tak na jednym spocie :);0:)

G

Guest

Guest
witam ponownie dzisiaj własnie byłem odwiedzic swoje spoty wszystko ładnie sie zapowiada , miałem niezły zapie**** ale dałem rade :)
spot regi odwiedziłem jako ostatni i juz niemiałem sił cokolwiek robic :) poza kilkoma fotami topki przybieraja na wadze :) dostarczyłem na karku 40L papu dla roslinek ale niepryskałem zrobie to za 3-4 dni jak sie ochłodzi :) i wyprubuje nowy medykament , niejaki HYDROVIT dla roslin kwitnących zobaczymy co to za cudo , oczywiscie w oprysku pujdzie :)
wiec to na tyle daje foty :););) :jaraczz:

mam nadzieje ze sie podobało :) teraz troszke poczekam z fotkami jak zpuchną konkretnie , aha dostarczyłem tez cos na plesn MIEDZIAN 50 , narazie profilaktycznie bee go urzywał jak co dokupie cos lepszego :)
długo działającego jakies pomysły co do grzybo-mordercy :) niemusi byc drogi jestem otwart na nowosci i eksperymenty :) wkącu to spot testowy :):):)
pozdro ziomy ...cdn.........:smokee:

FrancoLoja

Master at work
Weteran
Buchów
1,183
Odznaki
7
No mila :D za***iste pałki będą na jesieni :smokee:
Ja na pleśń pryskam na zmianę Topsin i Amistar,dają bardzo dobrze radę.Na testa w tym roku wziąłem też na 2 krzaki Teldor,zobaczymy jak przyjdą jesienne deszcze jak to działa.
Pozdro i z fartem man :salut:

G

Guest

Guest
No mila :D za***iste pałki będą na jesieni :smokee:
Ja na pleśń pryskam na zmianę Topsin i Amistar,dają bardzo dobrze radę.Na testa w tym roku wziąłem też na 2 krzaki Teldor,zobaczymy jak przyjdą jesienne deszcze jak to działa.
Pozdro i z fartem man :salut:
ziomek morzna mieszac to wszystko co podałes ze sobą i nawozami ?
bo ja podaje pokarm w większosci w oprysku :) niechce sie bawic w jedno a potem drugie :) pozdro......

ramboraf1

Well-known member
Buchów
0
ale ci ładnie kwitną mila ja tak samo mieszałem nawozy uniflorbio z florovitem i oprysk no i gitara inni gadają ze nie wolno tak robić bo nawozy będą się gryżć i zaszkodzi to roślince hu*a prawda powodzenia do :harvest:

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół