• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Out 2012 No Name zolte liscie :(((

Wyszukiwarka Forumowa:

Aniaskarbek

Active member
Buchów
0
Witam

posiadam na spocie 2 duze roslinki NONAME i 3 autmaty z czego jeden to MAZAR a dwie NONAME ale na bank feminizowane .Tydzien temu były całe zieleniutkie a dzisiaj ..... zobaczcie sami
do tego moje dwa automaty są całe jakieś jasno zielone. Wiecie co moze im byc???:(((((((((((

Podlewane Biohomusem

Roślinka 1

Roślinka 2

i Automaty najwiekszy to Mazar

Aniaskarbek

Active member
Buchów
0
za niskie ph dla któryh roślinek?? tydzien temu były całe zieloniutkie co mam z tym zrobic????

---------- Post added at 20:30 ---------- Previous post was at 20:24 ----------

tak wygladały tydzien temu

---------- Post added at 21:02 ---------- Previous post was at 20:30 ----------

pomoznie :(

Aniaskarbek

Active member
Buchów
0
witammmm podsypałem dolomitem, wpadłem po tygodniu i przestały schnac :))))))))))) tyle ze pojawił sie kolejny problem;/ opadły górne liście ;/ podlewam tak co 4 dni na ta roślinke 2litry wody z bioponem

Aniaskarbek

Active member
Buchów
0
jest dobrze:) gdy robiłem zdjecie podlałem dwa litry wody z bioponem to było wczoraj, dzisiaj byłem na spocie i elegancko juz rosnie. Widocznie miała za mało wody, a podlewam co 4 dni 2 litry. Wychodzi na to ze musze czesciej podlewac bo gdy zawsze wpadne na spota to ziemia strasznie sucha

NajaranyBonk

Well-known member
Buchów
0
jest dobrze:) gdy robiłem zdjecie podlałem dwa litry wody z bioponem to było wczoraj, dzisiaj byłem na spocie i elegancko juz rosnie. Widocznie miała za mało wody, a podlewam co 4 dni 2 litry. Wychodzi na to ze musze czesciej podlewac bo gdy zawsze wpadne na spota to ziemia strasznie sucha

ja podlewam raz na 3 dni i jest to wystarczające jeśli pada deszcz i potem zrobi się pogoda uzupełniam wypłukane nawozy podlewając ją.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół