- Buchów
- 0
Siemnako chciałem sie was jak zapytac kiedy ściąć i zasięgnąć waszych porad...
Fotorelka dopiero teraz poniewaz nie miałem czasu aby wbijać na forum
Roślinki posadzone na OUT na poczatku czerwca.
Odmiany roslin sa mi nie znane ponieważ kumpel mało ogarniety zamawiał pechy.
Nawozy: PlantonK, Biohumus
Ziemia: Uniwersanla
Trening: LST
Plant nr 1
I tu chciałem się zapytać kiedy roslinka dojdzie i kiedy bd zniwa .
Plant nr 2
Ten pomidorek tez powoli kwitnie lecz mysle że zdąży...
Plant nr 3 i to jest Bubblegum
Myśle że najpóźniej kwitnący pomidorek w tym roku i nad tym krzaczkiem mam największe wątpliwości co do kwitnięcia ponieważ nie widać niż poza płcią... ;/
Plant nr 4
i tu kolejna nieznana odmiana lecz bradzo dobrze rozkrzaczona i ten pomidorek bardzo mnie martwi gdyż jest najlepszym plantem w roku 2012 a wcale nie ma chęci kwitnąc, pokazała płeć i nic poza tym ; / tak samo pada pytanie czy zdąży... ; / :zjarany:
Plant nr 5
Plant całkowicie pozostawiony bez opieki i treningów i cos tam kwitnie sam sie nie spodziewałem
Plant nr 6
Nastepny plan bez opieki... Same zrobiły sie 2 topy ... Też sie nie spodziewałem...
Najwazniejszym pytaniem tej fotorelacji jest pytanie co zrobic z krzakami w razie przypału poniewaz za jakies kilka dni mozliwe ze geodeta bedezie na działce i co by mozna na szybko zrobić z krzackami czy przekopanie ich by im nie zaszkodziło i czy nie sa one za duże....
Z Fartem PEACE !!! <peace>
Dorzucam jeszcze fotki Planta nr 4 po treningu LST
Fotorelka dopiero teraz poniewaz nie miałem czasu aby wbijać na forum
Roślinki posadzone na OUT na poczatku czerwca.
Odmiany roslin sa mi nie znane ponieważ kumpel mało ogarniety zamawiał pechy.
Nawozy: PlantonK, Biohumus
Ziemia: Uniwersanla
Trening: LST
Plant nr 1
I tu chciałem się zapytać kiedy roslinka dojdzie i kiedy bd zniwa .
Plant nr 2
Ten pomidorek tez powoli kwitnie lecz mysle że zdąży...
Plant nr 3 i to jest Bubblegum
Myśle że najpóźniej kwitnący pomidorek w tym roku i nad tym krzaczkiem mam największe wątpliwości co do kwitnięcia ponieważ nie widać niż poza płcią... ;/
Plant nr 4
i tu kolejna nieznana odmiana lecz bradzo dobrze rozkrzaczona i ten pomidorek bardzo mnie martwi gdyż jest najlepszym plantem w roku 2012 a wcale nie ma chęci kwitnąc, pokazała płeć i nic poza tym ; / tak samo pada pytanie czy zdąży... ; / :zjarany:
Plant nr 5
Plant całkowicie pozostawiony bez opieki i treningów i cos tam kwitnie sam sie nie spodziewałem
Plant nr 6
Nastepny plan bez opieki... Same zrobiły sie 2 topy ... Też sie nie spodziewałem...
Najwazniejszym pytaniem tej fotorelacji jest pytanie co zrobic z krzakami w razie przypału poniewaz za jakies kilka dni mozliwe ze geodeta bedezie na działce i co by mozna na szybko zrobić z krzackami czy przekopanie ich by im nie zaszkodziło i czy nie sa one za duże....
Z Fartem PEACE !!! <peace>
Dorzucam jeszcze fotki Planta nr 4 po treningu LST
Ostatnia edycja: