• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

OUT 2012 Poczatkujący 1x Buublegum 5x Nieznany :)

Wyszukiwarka Forumowa:

ganjajafarmer

Well-known member
Buchów
0
Siemnako chciałem sie was jak zapytac kiedy ściąć i zasięgnąć waszych porad...
Fotorelka dopiero teraz poniewaz nie miałem czasu aby wbijać na forum :)
Roślinki posadzone na OUT na poczatku czerwca.
Odmiany roslin sa mi nie znane ponieważ kumpel mało ogarniety zamawiał pechy.
Nawozy: PlantonK, Biohumus
Ziemia: Uniwersanla
Trening: LST

Plant nr 1

I tu chciałem się zapytać kiedy roslinka dojdzie i kiedy bd zniwa :).
Plant nr 2

Ten pomidorek tez powoli kwitnie lecz mysle że zdąży...
Plant nr 3 i to jest Bubblegum

Myśle że najpóźniej kwitnący pomidorek w tym roku i nad tym krzaczkiem mam największe wątpliwości co do kwitnięcia ponieważ nie widać niż poza płcią... ;/
Plant nr 4

i tu kolejna nieznana odmiana lecz bradzo dobrze rozkrzaczona i ten pomidorek bardzo mnie martwi gdyż jest najlepszym plantem w roku 2012 a wcale nie ma chęci kwitnąc, pokazała płeć i nic poza tym ; / tak samo pada pytanie czy zdąży... ; / :zjarany:
Plant nr 5

Plant całkowicie pozostawiony bez opieki i treningów i cos tam kwitnie sam sie nie spodziewałem :)
Plant nr 6

Nastepny plan bez opieki... Same zrobiły sie 2 topy ... Też sie nie spodziewałem...

Najwazniejszym pytaniem tej fotorelacji jest pytanie co zrobic z krzakami w razie przypału poniewaz za jakies kilka dni mozliwe ze geodeta bedezie na działce i co by mozna na szybko zrobić z krzackami czy przekopanie ich by im nie zaszkodziło i czy nie sa one za duże....
Z Fartem PEACE !!! <peace>

Dorzucam jeszcze fotki Planta nr 4 po treningu LST

Ostatnia edycja:

Neoras

Well-known member
Buchów
0
Od fotorelacji masz inny dział. Pytasz o ścinke, to ten najbardziej zawansowane flo 3-4tyg, reszta co kwitnie to raczej 2 połowa października, boubblegum niestety nie dojdzie nie nadaje sie u nas na out.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół