nasiona marihuany

Out 2023 ogródek Malthaela

Wyszukiwarka Forumowa:

Malthael

MALTHAEL
Weteran
Buchów
21
Wracam do zabawy w tym sezonie ,jak co roku w ogrodzie zagoszczą jakieś roślinki. Teraz skiełkowane zostały CBD Skunk Haze x Kiling Fields x Duck Foot (mój strain) dojdą jeszcze afy ,mam jeszcze w zamyśle wysiać sionka od Kota które leżą już kilka lat,zobaczymy co z tego bedzie . Kilka ostatnich lat było bardzo owocne ,jak będzie w tym roku ????jak zawsze zielono.

Żul

Ye
Buchów
22,026
Testowałes te pestki już? Dużo sztuk się trafia z kaczą stopą?

Malthael

MALTHAEL
Weteran
Buchów
21
Oj tam stare od razu, dopiero dekada im pękła. :zab:Na ręczniczkach wylądowały kolejne pestki ,te mają kilka wiosen, FCS AF od Franc's seeds oraz cross jamajcan haze x fcs moje . Co do kocich pestek cały czas czekam na ciepłe dni aby ich nie zastopowało w rozwoju ,bo szkoda by było.

#

Obsługa forum
Administrator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
17,158
Odznaki
1
Mrowenus gdzie sie podziewales tyle czasu?

Malthael

MALTHAEL
Weteran
Buchów
21
Musiałem odpocząć od uprawki, kolo miał przypał i nie ufałem mu w jego wersję z policją a dmuchnąć lubię na zimne zanim się sparzę.
Tak więc ten tego po 3 rokach nikt mnie nie odwiedził w mundurze ani śladu po obserwujących mnie i dom wiec wracam do hobby, na spokojnie bez napinki pie****imy jakieś spinki.
Co do nasion od ciebie to mam jeszcze Z99 Haze x V3 fem
Aof reg
Snow x Aof reg
Coś na pewno wysieje w tym roku.

Malthael

MALTHAEL
Weteran
Buchów
21
Siema. Jak byś miał problem z pestkami to służę pomocą ;)
Siema, na razie spoko lece z tego co mam na stanie, idzie jak krew z nosa z 9 fcs reg zadna nie wyszła z ziemi a jamaican haze z 6 tez zadna nie wzeszła chyba jednak za długo leżały w lodówce. Teraz do wody poleciały WW były w lodówce niecałe 4 lata i na wacie mnóstwo kiełków .

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół