• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

[OUT] Ciąg dalszy "Kwitnąca Zagłada" 2012

Wyszukiwarka Forumowa:

Stelmah

Well-known member
Buchów
0
Siema,postanowilem zrobic ciąg dalszy fotorelacji wczesniejszej,której bohaterką jest juz kwitnąca pani :) Czy dolomit załatwi sprawe z zółknieciem tych lisci? czy na rzeczy jest cos innego sugestie itp mile widziane.Posadzona zostala jakos w polowie maja a teraz siega mi do pasa (mam 172cm) nie wiem czemu taka jest mała czy powinna taka byc,ale wazne ze kwitnie,mysle,ze jeszcze urosnie.Enjoy <peace>

Pelo8

Member
Buchów
0
liscie zolkna z braku azotu (caly azot idzie teraz w kwiaty). roslinka jest malenka bo brakuje jej swiatla i substancji odzywczych

Stelmah

Well-known member
Buchów
0
liscie zolkna z braku azotu (caly azot idzie teraz w kwiaty). roslinka jest malenka bo brakuje jej swiatla i substancji odzywczych
Światla jej nie brakuje na pewno ale teraz leje planton k zobaczymy jak bedzie w poniedzialek wygladala

Stelmah

Well-known member
Buchów
0
ziemia kupna spotowa ?

Kupna i spotowa dolomit dawalem tylko raz wiec teraz podsypie i powinno pomóc oraz PK ; ).Moze teraz ruszy z kopyta i podrosnie troszke i napuchnie ; D:zjarany:

I jeszce pytanko co polecacie do oprysku zeby jak najlepiej wyszlo to? bo nie znam sie na nawozach do pryskania.Enjoy

@EDIT
W ogóle jakie nawozy zakupić zeby doszła do siebie na niedobory itp.Czekam na odpowiedzi ^,,^

Ostatnia edycja:

Stelmah

Well-known member
Buchów
0
Emano Czas na upa mysle,ze juz nie zolknie suka nie bylo nigdzie PK to kupilem jakis inny syf i teraz pytanie czy cos w ogole da?

@EDIT
Tam bylo napisane ze iles tam ml na 2 litry to dałem tyle ile bylo na 2 litry na 1,5 litra
jestem szalony

A to zakupilem zamiast PK oświeccie mnie czy da to cos czy niet :p

PISS<peace>

Ostatnia edycja:

Homer Simpson

Well-known member
Buchów
0
Jak ma duzo K to napewno lepiej lac niz nie a dawkę dałeś dobra Elo

Stelmah

Well-known member
Buchów
0
no to git malyna ; )

---------- Aktualizacja posta 15:54 ---------- Czas poprzedniego posta 14:15 ----------

no to git malyna ; )
@EDIT
A jak podlewać? na butelce jest napisane ze co 6 dni? podlewac tak czy w krotszym czasie?:spalony:

Homer Simpson

Well-known member
Buchów
0
Zalezy od pogody bo ma byc ciepło ale mysle ze co sześć dni to na 100 nie bedzie za zadkO, mysle, ze bedzie gites

Stelmah

Well-known member
Buchów
0
Witam kolejny UPload tym razem juz jest na co popatrzec moim zdaniem ;d lecz zdjecia byly robione juz jak sie sciemnialo chociaz na fotach moze tego nie widac : ) :crazy:

troche gimnastyki :p

znowu :spalony:

I to narazie na tyle z fartem :smokee:

RIOT

Member
Buchów
0
Trochę późna ta odmiana w tym czasie powinny być przynajmniej x2 większe kwiaty.. Ale to zależne od genów. Coś na pleśń połap bo zanim ona spuchnie to będzie dużo zimniej i wilgotniej.. Elo

Stelmah

Well-known member
Buchów
0
A jak myslicie dojdzie w ogole do konca pazdziernika?

Stelmah

Well-known member
Buchów
0
Siemano mały UP dejt wszystko ładnie pięknie ale pytanie czy ona dojdzie do konca pazdziernika? jak nie to spale to co bedzie ;d

szefooo

Well-known member
Buchów
0
bądź cierpliwy ... spryskaj ją środkiem na pleśń i póki pogoda dopisuje trzymaj ją w ogródku i obserwuj jak nabiera kształtów ;] zapewniam, że nie pożałujesz. Ja zamierzam swoje dwie panny (durban poison i purple maroc) skosić w przyszły weekend, może przeciągnę kilka dni dłużej ale to zależy od pogody! PZDR

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół