- Buchów
- 0
Siemano, to w zasadzie mój pierwszy OUT(rok temu coś tam w doniczce było, ale nie zaliczam tego do outdoorów) mam za to na koncie 3 indoory. I stąd w zasadzie pojawiły się tu C99 hybrid które nie są odmianą pod gołe niebo - na początku czerwca miałem ścinkę tej odmiany, łodyga została w ziemi i po kilku dniach na dworze wypuściła nowe pędy, co oznaczało REVEG - dla mnie świetna nowina. Dodatkowo wcześniej jedna z gałązek którą przyciąłem do sampli włożona do szklanki z wodą puściła korzonek - KLONIK gotowy
dodam jeszcze, że wytworzenie korzeni zajęło jej ok. 2tyg - bez żadnych sposobów specjalnych, zwykła woda.
Dodatkowo planowałem masowy outdoor na spotach, wysadziłem około 20 sadzonek, kilka pestek z palenia, reszta to prezent od znajomego, nie wiadomo jakie, prawdopodobnie otwarta pestka. Popełniłem mase błędów, dodatkowo pogoda i dużo jajcarzy - z 20 roślinek zostały mi tylko 1, wysadzona najpóźniej, nie trafiła jeszcze na spot i to ją uratowało...
Liczę na około 100g, myślę, że da się wyciągnąć zwłaszcza, że C99 dało poprzednio spory plon.
A więc START:
Roślinki:
klon C99 - ok. 5l donica, wysadzony out początek lipca
reveg. C99 - ok. 9l donica, wysadzony początek lipca
No Name - ok 12l donia, wysadzone początek lipca
10.08
C99 klon:
już delikatnie kwitnie :joker:
C99 reveg:
ociąga się ale powoli widać białe włoski
No name:
zaczyna pokazywać włoski troche białych ale część też jest czerwonawo-purpurowa, to znaczy, że ma kolorowe pheno ?
Wszelkie porady, uwagi czi inne komentarze mile widziane! POZDRO:joker:
dodam jeszcze, że wytworzenie korzeni zajęło jej ok. 2tyg - bez żadnych sposobów specjalnych, zwykła woda.
Dodatkowo planowałem masowy outdoor na spotach, wysadziłem około 20 sadzonek, kilka pestek z palenia, reszta to prezent od znajomego, nie wiadomo jakie, prawdopodobnie otwarta pestka. Popełniłem mase błędów, dodatkowo pogoda i dużo jajcarzy - z 20 roślinek zostały mi tylko 1, wysadzona najpóźniej, nie trafiła jeszcze na spot i to ją uratowało...
Liczę na około 100g, myślę, że da się wyciągnąć zwłaszcza, że C99 dało poprzednio spory plon.
A więc START:
Roślinki:
klon C99 - ok. 5l donica, wysadzony out początek lipca
reveg. C99 - ok. 9l donica, wysadzony początek lipca
No Name - ok 12l donia, wysadzone początek lipca
10.08
C99 klon:
już delikatnie kwitnie :joker:
C99 reveg:
ociąga się ale powoli widać białe włoski
No name:
zaczyna pokazywać włoski troche białych ale część też jest czerwonawo-purpurowa, to znaczy, że ma kolorowe pheno ?
Wszelkie porady, uwagi czi inne komentarze mile widziane! POZDRO:joker: