akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

[OUT] Tundra AF

Wyszukiwarka Forumowa:

markoman

Active member
Buchów
0
w wiekszosci jeszcze mleczne sa ale miejscami juz pociemnialy

P

p.t.1993

Guest
To w doniczkach masz, to możesz zabrać na 2 dni do ciemnego pokoju, a potem kosa :-D chyba ze wolisz czekać aż podpuchną, ale pisałeś ze sie niecierpliwisz :-D więc do pokoju i :harvest::harvest:

markoman

Active member
Buchów
0
pomysł dobry ale nie bardzo moge ją zabrać do domu ze względu na zapach, mam jedną szyszunie w szufladzie a pachnie aż na korytarzu :freak2: poza tym donica tundry ma upie****one dno bo dziurek na dnie nie miała w ogóle, wczoraj ściąłem jeszcze tą jedną szyszke bo tamta za szybko poszła <joint> i reszte zostawiam jeszcze na jakiś tydzień, mają wrócić upały na dniach więc niech jeszcze popuchnie przez ten czas :p i zdjęcia z wczoraj:
70 dzień

Zielarz2

Well-known member
Buchów
0
stary jak dla mnie to wczesnie scinasz male topy mi sie wydaje wiecej lisci niz palonka ;/ bynajmniej tak dla mnie to wyglada

markoman

Active member
Buchów
0
no z tych 4 topek na zdjęciu było 35 g niecałe, więc piątka myśle powinna być po wysuszeniu :p
no zobacze czy jeszcze popuchną przez najbliższy tydzień, jak nie to :harvest: a jak podrosną to jeszcze potrzymam troszke :D zobaczymy jak będzie z pogodą

---------- Aktualizacja posta 04-08-2012 13:18 ---------- Czas poprzedniego posta 31-07-2012 21:37 ----------

z 5 g? daj miare suchego.ladna ta tundra;)
po wysuszeniu wyszło niecałe 6g, dokładnie 5,9 :D dzisiaj postaram sie wybrać na spota, możliwe że zetnę całość, relacja wieczorem :p

---------- Aktualizacja posta 06-08-2012 13:41 ---------- Czas poprzedniego posta 04-08-2012 13:18 ----------

relacja miała być wieczorem, niestety nie dałem rady, będzie teraz :p miałem ścinać całość ale uznałem że lepiej będę jak zetnę teraz największe szyszki a te kilka malutkich w środku zostawie niech jeszcze pożyją troche :p
zdjęcia jeszcze przed ścinaniem
75 dzień

jako że nie ścinałem raz a dobrze, wszystkiego na raz, nie będę mógł podać dokładnej wagi plonu ale to co ścinam podsuszam, ważę i sumuje :p łącznie z tymi malutkimi topami, które na początku skubałem na spróbowanie wyszło mniej więcej 25g, może odrobina mniej, tych szych co ściąłem przedwczoraj nie ważyłem jeszcze, muszą podeschnąć :p po ścięciu całości podam wynik, jednak chyba już te 25g to nie jest najgorzej jak na pierwszego krzaka :p

markoman

Active member
Buchów
0
wszystko ścięte, poważone, wyszło mniej więcej 45g :D oczywiscie sztuke w tą czy w tamtą mogłem sie pomylic (i na pewno tak było:smokee:) zdjęć niestety ostatnich nie mam ;< ale ogólnie jestem zadowolony z efektu, teraz pozostało tylko czekać aż diesle dojrzeją :p fotorelacja skończona :spalony:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół