no z tych 4 topek na zdjęciu było 35 g niecałe, więc piątka myśle powinna być po wysuszeniu

no zobacze czy jeszcze popuchną przez najbliższy tydzień, jak nie to :harvest: a jak podrosną to jeszcze potrzymam troszke

zobaczymy jak będzie z pogodą
---------- Aktualizacja posta 04-08-2012 13:18 ---------- Czas poprzedniego posta 31-07-2012 21:37 ----------
z 5 g? daj miare suchego.ladna ta tundra
po wysuszeniu wyszło niecałe 6g, dokładnie 5,9

dzisiaj postaram sie wybrać na spota, możliwe że zetnę całość, relacja wieczorem

---------- Aktualizacja posta 06-08-2012 13:41 ---------- Czas poprzedniego posta 04-08-2012 13:18 ----------
relacja miała być wieczorem, niestety nie dałem rady, będzie teraz

miałem ścinać całość ale uznałem że lepiej będę jak zetnę teraz największe szyszki a te kilka malutkich w środku zostawie niech jeszcze pożyją troche

zdjęcia jeszcze przed ścinaniem
75 dzień
jako że nie ścinałem raz a dobrze, wszystkiego na raz, nie będę mógł podać dokładnej wagi plonu ale to co ścinam podsuszam, ważę i sumuje

łącznie z tymi malutkimi topami, które na początku skubałem na spróbowanie wyszło mniej więcej 25g, może odrobina mniej, tych szych co ściąłem przedwczoraj nie ważyłem jeszcze, muszą podeschnąć

po ścięciu całości podam wynik, jednak chyba już te 25g to nie jest najgorzej jak na pierwszego krzaka