• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Out z 27czerwca. +fazy.

Wyszukiwarka Forumowa:

K44

Active member
Buchów
0
Witam,
Roslinka Passion#1 sadzona 27 czerwca.
Wysokosc do polowy przedramienia.
Mam je w donicach 20l.
Wyraznie widac u niej srednie liscie 2pietra.
Moje pytania:
Wiem ze nie wyrobie z nia na oucie , czy bede mogl je hodowac w domu?
Wytlumaczcie mi te fazy , chodzi mi o te fazy weg. itp. (proszę o rozpisanie mi normalnie i logicznie jak czlowiek ze np weg jest od 3tyg do 5tyg potem inna itp.)
Kolejne: Czy koniecznie mam ją karmic azotówką?

Z góry dziekuję i pozdrawiam,
K44

Autoflowering

Well-known member
Buchów
0
WEG - to jest wzrost rośliny, wtedy roślina najszybciej rośnie ale potrzebuje również więcej światła - czyli dzień musi być długi aby roślina miała światło.
FLO - jest to kwitnienie rośliny, zaczyna się zazwyczaj gdy roślina przechodzi na 12/12 czyli poprostu gdy dzień równa się z długością nocy i dzień staje się krótszy.
W domu? Owszem, ale musisz posiadać boxa i świetlówki lub HPS i cały sprzęt...

Placebo

Well-known member
Buchów
0
azotówka.. azot działa an rośline tak ,że roślina woli rosnąć niż kwitnąć, rozumiesz.. przedłuża weg. A weg to jest taki czas kiedy roślina nie wydaje żadnych owoców, czyli nie widać u niej kwiatów itp u roślin ,które reagują na zmianę oświetlenia, długośc dnia i nocy kwitnienie uzależnione jest od czasu w jakim pada na nie światło. Np. White Widow kwitnie rzekomo w okresie 12/12 czyli co najmniej 12 godzin nocy.. Czyli w Polsce White Widow zacznie kwitnąć dopiero pod koniec września ( 27 jeśli przyjmujemy ,że dane podane przed producenta są prawdziwe w 100% ) kiedy noc równa się z dniem. Wiadomo jaka pogoda jest we wrześniu/pażdzierniki.. chłodno i wilgotno. w tym czasie powinno się kosić a nie czekać aż zakwitnie.
Zdania nie zaczyna się od i więc moim zdaniem nie musisz jej brać do domu bo to nie automat i zakwitnie kiedy przyjdzie na niego pora ;) [ reaguje na światło a nie 'wiek'.. ]

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół