akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Out!:)

Wyszukiwarka Forumowa:

Mix

Member
Buchów
0
Siemka ,fotorelację zakładam głównie 4fun, tak na pamiątkę moich działań. :D
pestki jakie wybrałem to :
Maroc -1szt
Red purps -2szt
ak 47 x pandora - 2szt
+Speed x White Widow - 5szt
Auto Blueberry -5szt
Ak 47 półautomat -2szt
Mazar s11 -2szt

Treningi :
Na automatach mam w planach lst ,na sezonówkach może spróbuje Fim.

Nawozy
na weg biohumus uniwersalny ,na flo Plantot K

Ziemia na spocie jest mieszanką ziemi spotowej z ziemią kupną.

wszystkie roślinki są już na spocie i mają ok 10-12dni. Niestety nie wiem która roślinka jest która ,bo pestki do wody zostały wrzucone wszystkie razem :D
11.jpg

Sorki za jakoś zdjęcia ,następne zdjęcia postaram się już wrzucać lepsze :D
z***ki i porady mile widziane :D

kamilthc

Well-known member
Weteran
Buchów
2
troche lipa że wszystko tak razem na kupie posadziłeś. AUtomaty by jeszcze przeszły, ale sezony jak się rozrosną to może być ciasno. Jak podrosną to gnij je tak żeby jak najlepiej miejsce zagospodarować.

Mix

Member
Buchów
0
Od Virus Seeds , mam też już jednego Maroca na innym spocie i dość fajnie się zapowiada ,ogólnie kiełkowalność pestek od Virusa 100% a miałem ich kilka

---------- Post Zaktualizowany 17:52 ---------- Data pierwszego postu 17:49 ----------

troche lipa że wszystko tak razem na kupie posadziłeś. AUtomaty by jeszcze przeszły, ale sezony jak się rozrosną to może być ciasno. Jak podrosną to gnij je tak żeby jak najlepiej miejsce zagospodarować.

No właśnie ,za późno trochę o tym pomyślałem :/ Ale tak jak napisałeś ,mam zamiar je wszystkie gnieść :spalony: zobaczymy co z tego będzie.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół