nasiona marihuany

OUT2012-autoMAZAR, autoAK47, autoPANDORA

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.

czarnybyk

Active member
Buchów
0
Witam na mojej fotorelacji:)

Odmiany to: Automaty- AK47 x2szt, Mazar x3szt, Pandora x3szt
Czas wykiełkowania:03.07.2012r
Ziemia: Kupna PH 5.5-6.5
Dodatki: dolomit
Nawozy: Na WEG - Biohomus na FLO - Florovit
Donice: 8L
---------------------------------------

Pierwsze fotki: czas-04.08.2012r (sorry za jakość robione telefonem)

Czas 8.08.2012 Tutaj już zrobiłem trening jeden jedyny więcej nie będzie;)

Ak47 jest najmniejszy ponieważ na początku mi zachorował ale go wyleczyłem:)

czarnybyk

Active member
Buchów
0
Co możecie mi powiedzieć o moich plantach na dzień dzisiejszy dobrze prowadzę je czy czegoś im brakuje?

Yamaraj

Well-known member
Buchów
0
kup sobie asashi sl za 5-8zl w kazdym ogrodniczym go znajdziesz i daj 1ml/1l i spryskaj, porownasz je za tydzien <joint>

czarnybyk

Active member
Buchów
0
Jak się zjawie na spocie to spryskam je. A jeszcze mam pytanie związane z mrówkami czarnymi bo mam mrowisko obok i troszkę chodzi tych mrówek do donicy pod donicami się kręcą i się boję że mogą uszkodzić korzenie czy się tym nie przejmować?

G

Gość

Guest
mrówki raczej nic niezrobią, tym sie nie musisz przejmowac

IcMn

Well-known member
Buchów
0
Powodzenia, Pandora to bardzo dobry wybór. Gdyby mi ktoś jej nie ukradł to już by się suszyła razem z Ak.. Będę zaglądał i oby do harvestu :)

czarnybyk

Active member
Buchów
0
Siemka
Fotki z dnia 13.08.2012
Czyli mają już: 42 dni

I mam kilka pytań:

Czy rozwijają się dobrze?
Kwitnie tylko jedna sztuka czy reszta zacznie czy może je coś blokować?
I co jeszcze zrobić żeby były jeszcze ładniejsze?

lisciu

Well-known member
Buchów
3
Czy rozwijają się dobrze?
Kwitnie tylko jedna sztuka czy reszta zacznie czy może je coś blokować?
I co jeszcze zrobić żeby były jeszcze ładniejsze?[/QUOTE]

RADZE POCZYTAĆ FORUM TO ZNAJDZIESZ ODP... NAPEWNO:zombi:

czarnybyk

Active member
Buchów
0
ok spoko ale chciał bym się dowiedzieć lub dostać poradę od doświadczonej osoby.

---------- Aktualizacja posta 15-08-2012 17:07 ---------- Czas poprzedniego posta 14-08-2012 17:39 ----------

UP
15.08.2012
45dni
Kwitną wszystkie dlatego dziś dostały pierwszą dawkę florovitu następna za ok 5-7dni a biohomusa już odstawiłem.
Kilka zdjęć z dzisiejszego dnia:):spalony:

Ślimaków nie było widać choć ostatnio padało cały czas możliwe że te mrówki mi pomagają:)

Buhu

Active member
Buchów
0
Siema Czarny Byku :zjarany: u Ciebie widzę że ładnie wygląda sprawa , na prawdę fajnie , poczytaj gdzieś o podlewaniu pod koniec wodą z miodem podobno dobra sprawa , będę zaglądał wariacie ! , życzę powodzonka :harvest::harvest::harvest: pozdro !

czarnybyk

Active member
Buchów
0
Siema Czarny Byku :zjarany: u Ciebie widzę że ładnie wygląda sprawa , na prawdę fajnie , poczytaj gdzieś o podlewaniu pod koniec wodą z miodem podobno dobra sprawa , będę zaglądał wariacie ! , życzę powodzonka :harvest::harvest::harvest: pozdro !

Właśnie czytałem na ten temat ale połowa twierdzi że to nic nie daje a druga połowa że poprawia jakość topów na pewno to nic nie szkodzi zapewne ale czy jest sens tylko te mrówki obok zaczną wchodzić bo słodkie poczują i jeszcze mi zniszczą roślinki.

---------- Aktualizacja posta 20-08-2012 22:45 ---------- Czas poprzedniego posta 18-08-2012 16:57 ----------

Siemka byłem dzisiaj na spocie zobaczyć czy moje Panny żyją jak się okazało mają się dobrze od ostatniego up,a i przez 5 dni co minęły 4 w pełnym słońcu. Zapaszek się unosi a pszczoły zbierają nektar. Miałem więcej czasu to sobie z nimi posiedziałem i pogadałem. Mówiłem im że mają szczęście jeśli chodzi o słoneczko:yeahh:. Za 2-3 dni dam im jeść. Myślę że nie dadzą się nikomu zgwałcić ale jak by się tak przytrafiło to im obiecałem pomstę.
Mają już 50 dni życia jeszcze lekko 30 im zostało. byle do :harvest::harvest::harvest::harvest::harvest::harvest::harvest::harvest:.

---------- Aktualizacja posta 21-08-2012 22:14 ---------- Czas poprzedniego posta 20-08-2012 22:45 ----------

Czas: 21.08.2012
Dni: 51

Niestety przypadkiem się złamał ale usztywniłem powiązałem i mam nadzieje że wyjdzie z tego. Wiadomo zestresowała się biedna:(

Mam pytanie do was wiecie może czego to jest winna jakie to są niedobory
i chce napisać że zaczęło się to robić jak przeszły na flo.

Sorry za jakość ale nie miałem nic innego niż telefon. Proszę o wasze sugestie:):spalony:

---------- Aktualizacja posta 22-08-2012 16:40 ---------- Czas poprzedniego posta 21-08-2012 22:14 ----------

Pomożecie mi troszkę?

czy to jest winna ph czy może je przenawoziłem ale wątpię jeszcze biorę pod uwagę że mogły mieć za sucho przez jakiś czas bo wygina listki do góry.

czy może coś innego?

pozdr.

C

Cwelucio

Guest
moim zdaniem roslina pozbywa sie juz lisci to normalka pobiera azot czy cos tam z listkow zeby dac wiecej substancji kwiatu ja juz prawie wogole lisci nie mam

czarnybyk

Active member
Buchów
0
Witam Panów i Panie

Sprawa wygląda tak iż musiałem wywieść Panny ponieważ mój spot został spalony dlatego na razie zdjęć nie będzie dopiero na harwest i oczywiście sprawozdanie na temat Pandory bo będzie dobre palonko z nich.:smokee:
Tak myślę że średnia z Panny to będzie ok 25g jak nie więcej:)

Jeszcze przednimi ok 2 tyg życia.

Bardzo bym chciał doczekać zbiorów ale jak wiadomo złodziejaszki kręcą się wszędzie plaga.

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół