nasiona marihuany

Outdoor 2006 i pare pytań!!

Wyszukiwarka Forumowa:
Y

yaro667

Guest
Pestki mam od kolegi on natomiast też od kumpla itd.Roślinki mam na spocie od polowy maja.Dwa tygodnie były w boxie.Pierwsza jest nie za wysoka około 1.1 metra wysokosci, druga zaś o jakieś 20-30 cm wyższa i bardzo krzaczasta obciąłem jej czubek ze 3 miesiące temu, poza tym ma dużo więcej cienia.Tego już nie zmienie. :scratch: Mam dwie panny, facetów wyrwałem w miarę wcześnie wiec nie doszło do zapylenia :thumright: Nie wiem co to za odmiana ?????Ile jeszcze czekać do ścięcia???Kwitną około miesiąca ale widać ze chyba jeszcze troszkę czasu im trzeba??.Jak sądzicie?? :queen: Zdjęcia są aktualne(robione 3 dni temu nie sugerujcie się datą jest błędna.Pozdrawiam wszystkich ogrodników!!! :joker:
zdjecie1.jpg

Plik ściągnięto 0 raz(y) 242,66 KB

zdjecie2.jpg

Plik ściągnięto 0 raz(y) 131,27 KB

zdjecie3.jpg

Plik ściągnięto 0 raz(y) 208,17 KB

zdjecie4.jpg

Plik ściągnięto 0 raz(y) 170,24 KB

zdjecie5.jpg
Plik ściągnięto 0 raz(y) 237,26 KB

zdjecie6.jpg
Plik ściągnięto 0 raz(y) 211,06 KB

zdjecie7.jpg
Plik ściągnięto 0 raz(y) 106,45 KB

zdjecie8.jpg
i jeszcze jedno, czyż nie apetycznie wygląda.
Plik ściągnięto 0 raz(y) 112,8 KB

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Gosciu ile razy jeszcze bedziesz pisal ten sam topic !! masz kolejnego warna tym razem ode mnie jak ci malo jednego zbanowanego nicka :puker: :pr:

B

blancik

Guest
Co do odmiany to nikt Ci nie jest w stanie odpowiedzieć, i już nie zadawaj takich pytań!
Jeżeli rośliny już miesiąc kwitną to napewno jeszcze miesiąc i dużej będą dochodzić.
Co do reszty pytan znajdziesz odpowiedzi na forum lub na www.haszysz.com
Tam wszystko jest dokladnie opisane co do harwestu i takich różnorakich, także radzę szczerze się wziąść za lektórke.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół