akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

outdoor 2006

Wyszukiwarka Forumowa:

freeman

Well-known member
Buchów
0
Nie no brawo!!!! Ladnie sie wypowiedziales! Gratulacje! Naprawde stales sie wlasnie moim idolem!
Rozumiem ze ty masz ponad 40 lat i wychodowales w zyciu juz nie jedno. Jestes wspanialy po prostu najlepszy.

Nie chce mi sie ponownie zaczynac klutni o to kto ile ma lat bo takie zdan9a smiesza mnie na tym forum.

Co do mojej wczesniejszej wypowiedzi to nie ukrywam iz nigdy czegos takiego nie praktykowalem. Nie wiem czy zda to egzamin ale sprobuje. Chyba ze ktosiu juz probowal i chce sie podzielic relacja.
Moj cel to utrzymanie rosliny jak najdluzej na spocie by jak najlepiej dojrzala.

Peace & Love & Unity ...!!

Nie dla ciebie LIKEGROW tym razem!

L

LIKEGROW

Guest
hehe... bez komentarza...zmiatam..na..IC..tam sa pozadni ludzie...
dla sprostowania..po 1 ) nie..mam 40lat..tylko 25 wiec tez nie mało
po 2) wyhodowac to mozesz swinie, MJ sie uprawia!!!
po 3) wsadz se swoje peace i idz z kolega uprawiac MJ na szalikach futerkach i innych gadzetach powodzenia :pr:

pozdrawiam!!!

freeman

Well-known member
Buchów
0
:cheers:

To zmiataj. Jesli tak bardzo ci tu nie pasuje to nie rozumiem czemu w dalszym ciagu sie tu wypowiadasz.
Nie wiem ile razy mozna do ludzi przemawiac ze MJ mozna hodowac!!!
Net jest palen od definicji tylko trzeba umiec tego poszukac.
A z reszta widze ze nie potrafisz prowadzic dyskusji w jakby to powiedziec kulturalnym wydaniu w miare mozliwosci.
Obrazac bluznic wiesz to potrafia nawet dzieci z podstawowce. Wiek chyba zobowiazuje.
KONIEC

L

LIKEGROW

Guest
sorka ale innej dysusji nie umiem prowadzic z takimi co sie sadzają h*j wie po co , wyraziłem swoje zdanie i basta smieciu bo cie zjade :farao: :sunny:
nie badz taki fifa rafa :pr:

freeman

Well-known member
Buchów
0
Bez komentarza dalszego to pozostawiam bo nie widze jakiegokolwiek sensu ciagniecia tego...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół