nasiona marihuany

-=Outdoor 2007 by Edson=-

Wyszukiwarka Forumowa:

XXXXXXXX

Well-known member
Buchów
1
postanowiłem sobie zamówić nasionka na następny sezon i chce abyście mi coś co wiecie powiedzieli na temat tych że odmian.

!!!.3.Breeder:Mandala Seeds
Hashberry
53,96 pln
Pack 10 Standard

!!!.2.Breeder:Mandala Seeds
Speed Queen
53,96 pln
Pack 10 Standard

!!!.1.Breeder:White label
White Skunk
47,69
Pack 15 Standard

177,61 PLN
35 STANDARD SEEDS
OUTDOOR 2007
BY
-=EDSON=-

Wszystko zamawiam z www.seedboutique.com

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Jaha! widze, ze mniej popularne odmiany powoli zaczynają być.. popularne ;).

White skunk, dobra roślinka w dodatku niewiele kosztuje ale to dlatego, bo trudno zwalczać zapach na indoor filtr węglowy ledwo sprosta.

Na out w większych skupiskach będzie czuć (lekki wiaterek zmienny kierunek) WS na 20 m
tzn. jeśli jakiś focet przejdzie obok i nie bardzo się na tym zna stwierdzi, że ktoś się w pobliżu zesrał :).

Smak, dosyć cierpki i gęsty dym nie polecam początkującym palaczom.
Moc.. jak to skunk :jocolor: jak najbardziej zadowalający, przy dobrych warunkach jedno szkło wystarczy na osobe.
Bardzo łatwo się klonuje, z kumplem klonowaliśmy wszystkie w ziemi nawet bez ukorzeniaczy i all przeżyły.

Speed Queen
o ile pamiętam jeden kumpel zakończył uprawę parę tyg. temu i miał od tego breedera jeszcze white satin.
SQ chorowała mu kilka razy z opisu choroby wynika, że są wrażliwe na ph gleby.
Plony przeciętne z rośliny po LST zbierał 30-40 g, nie wyszła mu jakaś super mocna ale wystarczała :). White Satin bardzo chwalił szczególnie za niezbyt intensywny zapach podczas flov i sporą ilość żywicy.
Problem w klonowaniu, odciął dwa odrosty ukorzeniacz i krążki torfowe. Inkubator, bardzo duża wilgotność pod 1 kompaktem 24/0 zdechły.

WS późno oblewały się żywicą bo dopiero w 4 tyg. flov ale sporo haszu było :).
Dziwny smak, taki delikatny jakby się łykało powietrze ale za to fajny zapach.

Ale gdzie tam do California Orange Bud :D.

H

haszyszekk

Guest
-=edson=- napisał:
!!!.3.Breeder:Mandala Seeds
Hashberry
53,96 pln
Pack 10 Standard
Ja to będe brał na indorka w grodniu to po skończeniu powiem czy dobra odmianka...
hehe ale z nazwy można wywnioskowac ze to Hash Plant x Blue Berry czyli moc indyjki zamknięta w niewyobrażalnie dużej liczbie trichomów... (tak zakładam ;))
Wg mnie moglbyś zamienić na coś SpeedQ... pzdr

XXXXXXXX

Well-known member
Buchów
1
a dlaczego tak uważasz?

[ Dodano: 2006-08-25, 10:47 ]
i w takim razie co byś taniego polecił i na out?

[ Dodano: 2006-08-25, 11:09 ]
a więc zamieniam SQ na ...

...breeder:Sativa seedbank Standard
Pakalolo
57,77 pln
pack 10 standard

bobsk8

Well-known member
Buchów
0
-=edson=- poczekaj do marca, klikałem z kolesiem z cannabis.fr.pl i mówił że w marcu będa nowe odmiany na out a we wrześniu będzie coś na na indor. Bradzo mozliwe że będzie DUCK FOOT chyba każdy wie o jaką odmiane chodzi :thumright:

W razie wątpliwości daje link do fotki DUCK FOOT

http://www.icmag.com/gallery/data/500/4497Phil_s_ducksfoot_leaf_03_07_06.JPG

--------- POKAZANIE FOTKI OZSTAŁO UMOZLIWIONE DZIEKI URZYTKOWNIKOWI "GRZYBAIARZ"-------------

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
bobsk8 napisał:
Bradzo mozliwe że będzie DUCK FOOT

za drogo by wyszło. Przecież on jeszcze bierze marżę, więc 10 sztuk to pewnie będzie około 250zł (na seedboutique 10szt kosztuje 69$, i to wcale nie od wallyducka).

H

haszyszekk

Guest
Żadna rewelacja... Jak ktoś chociaż maluskie ma piojecie o MJ to rozpozna ze to konopia... bez sensu jest zakładać ze ta roślina wygląda zupełnie inaczej bo rożni sie tylko kształtem liści... jak dochodzi trudno go odrónić od normalnej MJ ;)
-=edson=- napisał:
..breeder:Sativa seedbank Standard
Pakalolo
57,77 pln
Czemu nie :) odmianka ciekawa :) pzdr

bobsk8

Well-known member
Buchów
0
LUBO biorąc pod uwagę, że Cannabis.fr.pl to firma trzeba będzie wykożystać fakt, że najprawdopodobniej wezmą od samego producenta więc ceny będą jak wiadomo niższe gdyż to na skalę handlową a nie dla pojedynczego growera. Byc może cena będzie sięgać 250zł, ale ktoś sie skusi na takie coś gdyż ktoś jak zauważy takiego krzaczka, a jest nie w "temacie" uzna to za chwast i pójdzie dalej, bo jak wiadomo listki tej odmany są nieporównywalne do typowych liści konopi :thumright:

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
LOL, liście w ducksfoocie wyglądają jak liście normalnego cannabisu tyle że złączone, w dodatku kiedy kwitnie to osoba znająca się na tym napewno ją rozpozna. Jedyna odmiana zupełnie niepodobna do konopii to ABC (Australia Bastard Cannabis). Zupełnie niedostępna.

XXXXXXXX

Well-known member
Buchów
1
bobsk8 napisał:
-=edson=- poczekaj do marca, klikałem z kolesiem z cannabis.fr.pl i mówił że w marcu będa nowe odmiany na out a we wrześniu będzie coś na na indor.

co z tego że na cannabis.fr.pl będą nowe ja wole próbować różnych żródeł bo od każdego breedera masz inne nasionka choć tej samej odmiany niemożna się chamować tylko na jednym sklepie więc trzeba próbować .zobaczymy co z tego będzie wyniesie mnie to poniżej 200zł.pzdr

R

Rider

Guest
Chłopie a zastaniaawiałes sie wogóle nad dochodzeniemy tych odmian w naszym Polskim klimacie

XXXXXXXX

Well-known member
Buchów
1
tak 50-66 dni

[ Dodano: 2006-08-25, 16:25 ]
cały koszt wynosi jak sie nie mylę około 180 pln

R

Rider

Guest
-=edson=- napisał:
tak 50-66 dni
Wg ciebie wszystkie te odmiany kwitna tyle czasu? haha dobre
Te czasy które podaje breeder to wsadz sobie głeboko , dodaj do kazdego przyjanjmniej kilka dni.A tak wogóle to lepiej sprawdz dla jakiego regionu sa podawane te czasy , czesto te czasy sa podawane do hiszpanii czy włoch :sunny:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół