akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

-=Outdoor 2007 by Edson=-

Wyszukiwarka Forumowa:

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
lubo napisał:
Jedyna odmiana zupełnie niepodobna do konopii to ABC (Australia Bastard Cannabis). Zupełnie niedostępna.

Oj jaka strata sam chetnie bym sie takim malenstwem zaopiekowal jak by ktos wrazie wu wiedzial gdzie mozna nabyc pesteczki tej ciekawej odmiany prosze o link na PW :D

lubo a na na seedboutique 15szt nie 10 kosztuje 69$ :tongue: :thumright:

Ducksfoot

Click to enlarge
Breeder : The GN Collection
Flowering Time : 56 days
Environment : Indoor,Outdoor,GreenHouse
Origin : Australia
Seeds Per Pack : 15

From the Australian breeder 'wallyduck' we have the Ducksfoot plant. This is a true 'stealth' plant because it exhibits a very unusual trait in that the leaves of this plant do not look like the typical marijuana leaf construction. The leaves are the shape of a ducks foot - hence the name. Truly a must for the guerilla grower, and it's only 8 weeks flowering! 15 seeds.

$69.31

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
VipGrower napisał:
Oj jaka strata sam chetnie bym sie takim malenstwem zaopiekowal jak by ktos wrazie wu wiedzial gdzie mozna nabyc pesteczki tej ciekawej odmiany prosze o link na PW

Moc ma podobno przehujną i crossy z innymi odmianami nie przejmują zdolności do mutacji. Nie warto.

VipGrower napisał:
lubo a na na seedboutique 15szt nie 10 kosztuje 69$

bla bla bla nie słucham cię :D :D :D

G

Green

Guest
-=edson=- napisał:
tak 50-66 dni

[ Dodano: 2006-08-25, 16:25 ]
cały koszt wynosi jak sie nie mylę około 180 pln

hehe edson niechce cie martwic ale ilosc dni podanych na czas flo tyczy sie uprawy indoor od momentu przelaczenia 12/12 a nie ile kwitna out,

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
lubo napisał:
Moc ma podobno przehujną i crossy z innymi odmianami nie przejmują zdolności do mutacji. Nie warto.

Moze i tak ale to napewno ciekawe doswiadczenie a poza tym ladnie wyglada:)

lubo napisał:
bla bla bla nie słucham cię

LOL :D lubo nigdy bym nie smial cie posadzic o to ze sluchasz :D

XXXXXXXX

Well-known member
Buchów
1
to w takim razie co mi polecacie taniego jak te co wyżej i które najprędzej dojdą?jak możecie ja jestem początkujący dopiero pierwszy out mam i niewypał z in

[ Dodano: 2006-08-25, 20:16 ]
wydaje mi się że pakalolo jest dobre i white skunk też da rade poprawcie mnie jeśli się myle

bobsk8

Well-known member
Buchów
0
White skunk był chyba na seed.pl więc nie ma co zamawiać z zagranicznych seedbanków, chyba że masz zamiar wziąść więcej odmian, których nie ma w polskich seedbaknkach. Ja polecam WHITE SKUNK jest przeznaczony na out. i powinien dać radę, doświadczenia z nim nie miałem, ale jest dobry na nasze waruneczki :thumright:

G

Green

Guest
-=edson=-, nie zrazaj sie tym co tutaj piszemy, wcale nie jest powiedziane ze te strainy niedojda u nas bowim nie sadze by znalazla sie osoba ktora juz je uprawiala a spekulowac kazdy moze, dopuki ich nie zasadzisz i sie samemu nie przekonasz nie bedzie wiadomo, pamiataj ze bez smialych prob wiele rzeczy by niebylo wynalezionych to samo tyczy sie uprawy, trzeba zwyczajnie probowac a noz sie uda, podobnie bylo z ak 48 ze u nas nie da rady bo to typowy indoor strain a jak sie okazalo poradzil sobie calkiem niezle
tak ze do odwaznych swiat nalezy
pozdr.

bobsk8

Well-known member
Buchów
0
Dobrze radzisz -=edsonowi=- Green. Oby było więcej takich co chcą dopiąć swego, a nie trzymać sie opini innych, -=edson=- dasz radę :thumright: , do odważnych śwait należy

....................................PEACE......GREEN...&...-=EDSON=-.......................................................................

Pedro

Well-known member
Buchów
0
Odnośnie ducksfoot'a - najprawdopodobniej ta odmiana nie dochodzi na ziemiach polskich :-/ - szkoda, bo mogło być ciekawie ...
@-=edson=- bierz jakieś egzotyczne odmiany :-D - ja poszukuje czegoś zadko spotykanego w polsce - utarte szlaki są nudne ;]

XXXXXXXX

Well-known member
Buchów
1
wiem ze są nudne i trzeba próbować czegoś innego ale najgorsze jest to że niewiem ile będe miał chajsu i niewiem nad czym się zastanawiać i to jest najgorsze.pzdr

[ Dodano: 2006-08-27, 19:08 ]
nastąpił przełom postanowiłem wziąść dwie odmiany femi tylko jeszcze niewiem jakie

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół